Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amazon Kindle
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Mert 200 ezer iskoláskorú gyerek, és ki tudja hány 100 ezer irodai dolgozó 3 hete otthonról kénytelen távoktatásból tanulni v. dolgozni, ahhoz meg kell valamilyen kamera.
Temették a PC-t évek óta, de normális munkát nem lehet tabletről meg telefonról napi 8 órában végezni.
-
Tudja valaki miért tűntek el a webkamerák a webshopokból?
-
Zsadi
őstag
Canyon cnr-wcam43 régi kamerát rá lehet bírni valahogy normális windows 10 működésre?
Ha a kamerát elindítom, azt írja nem található eszköz. (usb camera driver van fent)
Viszont messengerben működik, de más alkalmazásokban már nem. -
IO.sys
őstag
Hát ja. A projekt amúgy megvalósult, vettünk egy Logitech c920-at, az fogja továbbítani a képet, egy laptop meg streamel. Ma telepítem. Egyébként még mindig az a nagyon durva a történetben, hogy meg tudtam volna oldani az épületvezérlő gép hálózatra kötését, de nem engedték, féltek a lehetséges következményektől.
-
IO.sys
őstag
Sziasztok!
Szükségessé vált cégnél egy webkamerával közvetíteni tabletre egy monitor képét. Nincs a gép hálózaton, nem is lesz, a kivitelezés innentől kezdve csak így oldható meg. Hagyjuk a részleteket, ez kell.

Jó lenne a kétirányú hangkommunikáció.
Vettünk egy Hikvision DS-2CD2443G0-IW IP kamerát, de a 2688 x 1520 (4MP) felbontása ellenére nem olvasható az általa vett monitoron a szöveg, bárhogy állítom be. Olyan, mintha mindig ugyanazon az alacsony felbontáson venne és azt továbbítaná 4MP-en, vagy ahogy éppen beállítom, tehát a látott kép mindig ugyanolyan rossz.Most ott tartunk, hogy veszünk egy webkamerát, de előtte gondoltam, megkérdezem itt, hátha én vagyok a béna. Be lehet állítani úgy a Hikvisiont, hogy közelre élesen lásson?
A webkamerával az a baj, hogy kell külön neki egy hálózatra kötött gép, amiről valamilyen normális módon tovább tolom a képet a tabletre, amin a képét látni akarják, és még kétirányú hangkommunikáció se lesz, szóval ez zavaros ügy.
-
maliszka
csendes tag
Helló, segítséget szeretnék kérni valakitől a Droid Cam USB kapcsolat-al kapcsolatban. Az IP működik, de az USB-s nem.
De bármilyen megoldás érdeklem, amivel egy telefont USB-s webkamerává tudok alakítani.
Előre is köszi
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Ajánlott webkamerát szeretnék a következő paraméterekkel. Céges környezetben lenne elhelyezve gotomeeting webes szolgáltatáshoz, laptopokkal használva. Az ár ~60k de lehet több is ha érdemes. Létezik olyan eszköz ami nem igényel driver telepítést hanem win 10 alatt csak bedugom és működik? Ha igen olyan lenne igazán megfelelő.
-
MasterMark
titán
Mi most a legolcsóbb Windows Hello kompatibilis webkamera?
-
Myair
tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani olyan Jóféle webkamerát, amit nagyon jól oda lehet rögzíteni az új 240 Hz es Gamer laptopok tetejéhez? Konkrétan egy ASUS rog strix scar 3 hoz. Köszönöm
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Nincs valami eldugott 4k kínai kamera ami hozza a brio szintjét 20k körül?
Telefon kameráját szerettem volna használni de egyszerűen nem sikerült összehozni. -
Booker87
csendes tag
Sziasztok. Vettem egy Genius Facecam 1000X webkamerát, de nem volt vele driver lemez. A Win 7 Ultimate X64 felismerte szépen és működik is skype-on. Kérésem arra irányulna ki, hogy kellene egy olyan szoftver amivel tudom kezelni a beállításait pl.: képeket, videókat készíteni/elmenteni. köszönöm előre is a segítségeteket. üdv.
-
Ablakos
addikt
Hikvision kamera képe nem jelenik meg web böngészőben. (Edge, vivaldi, chrome, többet nem vagyok hajlandó felrakni) Van egy Web Components plugin, de egyikkel sem operál. Valakinek van tapasztala ezzel?
-
Jinxb1rd
addikt
Amikor a Logitech kamerák beállításait módosítgatjuk, akkor azt a gépünk dolgozza fel vagy leveszi azt a terhet a kamera?
Tehát például ha beállítom, hogy zoomoljon be a kép, és legyen levágva körben plussz erősebbek legyen a színek, akkor azt már készen megkapja a gépem a kamerától, vagy a procim megkapja a nyers cuccot és neki kell dolgoznia, hogy az legyen a végeredmény? (tehát teljesítménycsökkenéssel jár-e)Nem tudom, érthető voltam-e.

-
Tudom nem világverő cucc de melyiket választanátok?
Logitech c310 vs Microsoft LifeCam HD 3000 -
gyulank
addikt
válasz
pintyesz
üzenetére
Ez milyen kábel? Mire jó? USB-t így nem szoktak osztani, lehet, hogy csak a táp van bekötve. De ha be van is kétséges, hogy működik-e, meg jól működik-e. Ha kipróbálod én kíváncsi vagyok rá. Lehet, hogy az elosztás miatt fele áram megy az adatbuszon, ami lehet, hogy nem elég. Lehet, hogy 2 irányú a kommunikáció, akkor viszont ha a 2 gép nem egyszerre küld, és fogad gondolom akadozik. De az is lehet, hogy neked az se baj. Inkább hálózaton kéne megosztani, de itt ehhez sem igen kapsz segítséget. Bár net nélkülit routerről máshol se nagyon találni. Ha találsz oszd meg! Addig még esetleg az egyik gépről streamelheted. De akkor nyilván csak akkor megy a másikon, ha az is megy amibe be van dugva.
-
gyulank
addikt
Az évek alatt innen-onnan láttam olyan infókat, amiket most nem találok. Ha tudja valaki, írjon már egy összehasonlítást a c920;c922;c930e webkamerákról beleértve a hardveres kódolást, a lencse fényerejét, az érzékelő valós felbontását, és a valós frissítési sebességet! Pl. én még akármelyik videóban láttam a c920 vs c922-őt, a c922 szaggatott a c920-hoz képest, miközben az adatlapján a c922 tud többet. Oké, hogy 1080p-ben mindkettőre 30fps-t írnak, de ha a c922 720p-ben 60-at tud, a c920 pedig 720p-ben is 30fps-t, akkor nem tudom, hogy következik ebből, hogy a c922 1080p-ben nem tud 30fps-t. Mondjuk itt jöhet esetleg szóba a hardveres kódolás, hogy melyikben mi van h264/h265/VP9, vagy mi nincs. A Logitech weblapján azt írja, hogy a c920 képe jobb, a c922-é pedig a legjobb. c930e pedig nincs is. BRIO-t láttam még yt-on 1080p-ben alap beállításban volt 90fps-el, de az drága, meg lehet olyan az a 90 mint a c922-nél a 30...
-
pvt.peter
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szia,
Bevált a kamera?
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Szeretnék HD webkamerát vásárolni skype használatához.
Logitech C920 HD Pro
https://www.arukereso.hu/webkamera-c3113/logitech/c920-hd-pr..
Microsoft LifeCam Studio
https://www.arukereso.hu/webkamera-c3113/microsoft/lifecam-s..
Logitech C615
https://www.arukereso.hu/webkamera-c3113/logitech/c615-960-0..
Ezek közül melyiket érdemes megvenni, vagy ha van más lehetőség mit érdemes még ezeken kívül?
Nagyjából a max összeg, amit rászánnék 20000 Ft.
Köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok,
Android okostelefont (Huawei P10), hogyan használhatnék webkameraként !vezetékesen! ?
-
pmheros
őstag
válasz
INTELligent
üzenetére
Logitech c922
720p 60fps
Tapasztalatom nincsÜdv.: pmheros
-
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Számítógépes képfeldolgozáshoz keresek webkamerát és kíváncsi lennék a tapasztalataitokra. Miylen típust használtok? Esetleg hol lenne érdemes kutakodni a témában?
Igazából ami fontos lenne, az a min. USB 3.x és a legalább 60 fps, felbontásból nem kell 4k, ha 720p-ben tud ilyen frame rate-et, az már jó lesz valószínűleg. -
Fitzgerald
veterán
Sziasztok!
Egy darab Logitech C920-at szeretnék megosztani két számítógépen. Hogyan tudom ezt megtenni, valamilyen USB hub-al, elosztó kábellel?
-
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A személyes véleményem az, hogy a pc -s webkamerák területe nagyon elhanyagolt a gyártók által. Hogy ennek mi az oka azt nem tudom, de igazából én is csak azt látom, hogy más technikai eszközökben meg tudják oldani a magas felbontást, és a megfelelő egyéb paramétereket.
Az UHD felbontásod nem értem. Az általam ajánlott két kamera 1080p -t tud 30fps mellett. Továbbá a nálad működő webkamera anyaga jellemzően nem a te TV -den fog megjelenni, hanem a beszélgető partner megjelenítőjén.
Én nem tudok olyan "olcsó" eszközről ami UHD felbontást gyenge fényviszonyok mellett folyamatos és jó minőségű képet tudna produkálni. Nem zárom ki hogy van, csak én nem ismerek.
A c922 -nek például 3 hónapos az utolsó driver -je.
Üdv.: pmheros
-
válasz
pmheros
üzenetére
Köszönöm az infókat és az ajánlást!

Lényeg, hogy UHD felbontás mellett is jó legyen a kép, ne akadjon, folyamatos legyen.
Akkor nincs (ajánlott) kamera ami sötétben (vagy kevés fény mellett) is megfelelő ?
Szoftveres támogatottság megint egy fontos szempont. Olvasom a 920/922 -nél (Logitech) hogy szoftveresen nem nagyon fejlesztik..elhanyagolják inkább.MD
L -
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A sport kamerákról azt írják a tulajok, hogy csak jó fényviszonyoknál tudnak megfelelő képet adni, ha sötétben is használnád akkor neked valami más kell.
Webkamerának a c920 jó, amit ismerek is. A másik ami a youtube videók alapján jónak tűnik az a c922.
Csodák nincsenek, ha gyenge fényviszonyok mellett akarod használni, akkor az expozíció nőni fog.
-
-
chungee
addikt
Estét!
Ezt a noname-et találtam a szekrény tetején. tudnátok segíteni találni hozzá drivert
Nekem nem sikerült kigúgliznom
Esetleg vlakinek tapasztalata e téren

-
EKK
újonc
Sziasztok!
Milyen megoldást tudtok javasolni, hogy tévén is tudjon a család Skype-olni? A terv addig van meg, hogy kiteszem a képet tévére egy Chromecast-tel. Viszont kellene valami olcsó wifis webcam megoldás. Esetleg a valami kütyü, ami a Chromecast-hez hasonló, de rá tudom kötni a kamerát?
Bármilyen árérzékeny megoldást megköszönök. -
core i7
addikt
Ez a Webkam például támogatja a win10 et? LifeCam VX-7000
-
core i7
addikt
Sziasztok Webkamerák felől érdeklődnék olcsót plafon ilyen 2500 ,hogy ennyiért van egyáltalán 30FPS-es de ha nincs azse baj csak támogassa Windows 10 et
-
Webkamerát keresek konferenciahívásokhoz, online tanfolyamhoz, ahol a hangminőség fontos lenne, a kép kevésbé (viszont azért szükség van rá). Többen is ajánlottátok a topicban a Logitech C920-at, és értem is hogy miért, viszont a youtube-os teszt footaget nézegetve nem vagyok oda a mikrofonjáért, messziről szól, zajos, és doboz hangja van.
Létezik max 30-35eFt-ig olyan webcam, aminek jobb a mikrofonja ennél? Vagy felejtsem el, és vegyek külön usb mikrofont? Egyébként USB mic-ből ez lenne a szint (mármint a videóban nyertesnek kihozott Samson Go Mic). Az lenne a tökély ha lenne olyan eszköz ami nagyjából ezt tudja + ad képet is, és nem kéne többet fizetni érte a fent megnevezett keretnél

-
DiabloCorsa
őstag
Logitech C920-om van. Az lsw.251 (gyári program) tud videót rögzíteni 1920x1080 méretben, de mozgás érzékelő csak 800x600.
Tud-e valaki megoldást, hogy a mozgás érzékelő (Motion detect) is 1920x1080 méretben rögzítsen?
Akár más programmal is jó. Yawcam van, nem rögzít hangot és nem tömörít H264-el. -
kazanka
őstag
válasz
pmheros
üzenetére
Köszi hogy próbálsz segíteni.Sajnos minden kártyával csak kb 100 db fájlt csinál.Most próbálnak a szoftveren javítani,legalább is azt ígérték.Minden kártya eredeti Extreme Digitálos.A formázás is szoftverrel történt /FAT32/
A 32-esnél is csak 100 fájlt csinál aztán felülírja -
pmheros
őstag
válasz
kazanka
üzenetére
Nem tudom mi a gondja, így ötletelek.
Első gondolatmenet:
-Lehet hogy 32GB -os méretkorlátja van kártyákra ? Az elvileg 64 -est is kártyát is elfogadó eszközök többsége csak nagyon kevés ilyen nagy kártyával hajlandók megfelelően működni.
-Lehet hogy azok a 10 percesek ~2GB -os darabok? mert akkor a maradék 1,5GB az normális
-az eszköz magának formázta meg a kártyát ? Mert ez is okozhat galibát
-kapcsold ki az ciklikus felvételt (nem tudom abban az eszközben milyen néven fut), nézd meg úgy meddig jutMásodik gondolatmenet:
-firmware frissítés volt?
-gyártó mit mond ?Harmadik gondolatmenet:
-ugye nem messzi keletről rendelt "eredetinek" hirdetett kártyák ? -
kazanka
őstag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem!Van egy Holdoor Wifis kamerám.Ami 64Gb-os kártyát tud elvileg kezelni.Hardveresen tökéletesen működik.A problémám az hogy Kb 100 darab 10 perces fájlt csinál utána felülírja a felvételeket függetlenül a kártya tárhelyétől.Próbáltam 64-es,32-es és 16-os kártyával is,mindegyiknél ez a helyzet.Pl a 16-os kártyánál még 1,5Gb szabad terület volt ,a 64-es kártyánál pedig pedig még vagy 40.Mit lehetne csinálni. Sajnos így csak kb 16 óra van a kártyán ami visszanézhető.Elvileg egy 64GB-os kártya 3 napot is tudna tárolni.Segítségeteket előre is köszönöm
Elnézést kérek ha nem jó topikba írtam,de nem találtam mást. -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Milyen olcsóbb webkamerát érdemes venni szülőknek win10-hez, ami plug&play működik?
Skype-hoz lesz.
720p kéne legalább jó képérzékelővel (ugye remélem meghaladtuk már az olajfestmény korszakot, jó dinamika tartományt és jó vonalélességet várok) és nagyon jó minőségű, érzékeny mikrofon.
Ár kevésbé szempont, de azért nem a prémium kamerák felé nézelődök. Úgy 10-20k között kb kapható jó minőség?
LCD monitorra csíptethető kéne.
Logitech az egyik kedvenc márkám, viszont nem vagyok biztos a win10 támogatásában, mintha gondokról olvastam volna bár nem ástam bele magam a témába.
Tényleg plug&play kellene, szülőktől nem várható el ennél több.
Nem kellenek extra szoftverek és szolgáltatások.
Csak skype.Köszi!
-
raidx
őstag
-
gerrog
aktív tag
hali
megoldható, hogy egy webkamera hosszabb kábellel is működjön?
van ehhez valami kütyü vagy bigyusz?
-
jUUh
addikt
Hali!
Adott egy ilyen kamera, és az istennek se tudom feltenni WIN10-re a driverjét. Próbáltam az origi CD-jével, kompatibilitási módokkal szarakodtam, de sehogy se jó... Valami ötlet esetleg?

-
raidx
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ezut ugye viccnek szántad?
-
Üdv az Uraknak!
AZ lenne a kérdésem, hogy egy Logitech c170 webkamera, bontatlan origin csomagolásban 4000 pénzért szerintetek megéri e szerintetek vagy keressek komolyabbat? Semmi extrát nem akarok, de az elvárás, hogy otthoni zárt környezetben élvezhető felismerhető képet adjon a kamerás személyéről. -
Fitzgerald
veterán
Hali!
Nem találtam ennél megfelelőbb topikot, úgyhogy itt kérdezem meg.
Adott egy Logitech C920 USB-s webkamera, ami bent van a melóhelyen.
Meg tudom-e osztani valahogy ezt a kamerát a neten keresztül olyan formában, hogy az otthoni pécémről el tudjam érni, és akár Skypeolásra, vagy flash felületen keresztül, webkamerás chates oldalakon képes legyek használni erről az otthoni gépről, mintha csak a saját gépemre lenne dugva USB-n? Az hogy mennyire fog lagolni/késni az most nem lényeges, de létezik erre valami megoldás? -
edda80
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy valamiért nem tudok normálisan streamelni webcammal. az van, hogy napokig jó volt, volt hang, és nem volt lagg. Vettem tegnapelőtt új mikrofont, bedugtam, és hol volt hang és még lagg is volt, jó nagy.
Aztán már hang sincsen és nagy lagg megmaradt. Viszont! Ha kihúzom a mikrofont akkor nincs lagg, kicsi se. 5letek? :S

-
fecaga21
senior tag
Hi!
Az OBS-nél miért nincs kép a kamerámon?
Elindítom a video rögzítő eszközt, ki is írja a nevét, a kamerán be is kapcsol a világító kék led, de a kép totál sötétség. MIért nem indul a kamerán a felvétel?
VLC-én műkszik a kamera, csak ott meg nem tudom mivel tudok felvenni videót. Erről az OBS-ről jót hallottam, de mi lehet a gond? -
Humbucker
senior tag
Üdv!
Tudtok webkamera rögzítő szoftvert ajánlani ami FUll HD-ban tud felvenni?
-
mckay
aktív tag
No, hát senkinek sincs véleménye?

-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Én is tanácsot szeretnék kérni.
Fel szeretném venni a tornatermünk átalakítási munkálatait úgy, hogy a végén TimeLapse videóm legyen.
Ehhez kéne minél olcsóbb megoldás.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ideális esetben a masina:
- felvenne bizonyos időközönként mondjuk 5mp anyagot, aztán aludna tovább, aztán mondjuk egy óra múlva újra 5mp anyagot, és így tovább,
- sd kártyára dolgozna, mert a helyszínen nincs állandó LAN kapcsolat.
És fogalmam sincs, mivel lehetne ezt megcsinálni.
Tehát nem kell, hogy időjárás-álló legyen.
De ethertnet vagy wifi segítségével viszonylag jól beállítható, konfigurálható helyi menü kellene bele.
Köszönök előre minden tippet, sőt, akár némi kioktatást is, ha valamit rosszul gondolok.

-
giornalista
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Kutyát hozok haza és szeretném szoktatni a lakáshoz, egyedülléthez és szeretném látni, hogyan reagál.
Erre keresek kamerát, ami folyamatosan menne (a gép is vele együtt akár, nem kell drága, wifis megoldás), értékelhető képe és hangja lenne, olcsón, 5 ezer körül.
A C170 megfelel nekem, vagy valami különleges tudásra lenne szüksége a kamerának, hogy tudjam a fentiekre használni? Köszönöm!
-
gerrog
aktív tag
hali
segítségeteket kérném..Logitech c615 webkamera + legfrissebb driver telepítve
ha elindítom saját kamera szoftverét, van hogy rendesen működik, van kép, máskor meg csak fekete képernyő
az utóbbi esetben online weboldalakon se megy a kamera, csak fekete kép
aztán kattintok párat, újraindítom gépet, akkor megint jó, aztán 1xcsak megint bexarik, szal össze visszapróbáltam már újratelepíteni a kamera drivert, az adobe flash és shockwave progikat, próbáltam másik usb aljzatban, próbáltam chrome böngészővel (am firefoxot használok), de mindig ugyanaz...random működik
sokszor összeomlik az adobe shockwave izé, meg parancsfájl hiba, plugin-container hiba..
64 bites rendszer, a firefox 32 bites (ezt mondjuk nem értem)
skype-al is müxik a kamera
adobe flash védett mód ki van kapcsolva
van még valami beállítás vagy driver frissítés amivel próbálkozhatok?
help pls..kifogytam ötletekből
-
Shirchy
tag
válasz
pmheros
üzenetére
Köszönöm a válaszod és a véleményed.
Maradok a C920-nál. Azóta nézegettem videókat,teszteket és az MS kamerájának igen csak gondot okozott sokszor a fókusz eltalálása. (mindegy milyen távol volt az illető)
Munka alatt pár "oktató" videóra gondoltam. Kisebb szereléseknél, programoknál, stb. Szóval nem extrém körülmények között használnám, viszont fontos hogy ha egy nyák panelon mutatok valamit az jól kivehető legyen.
-
raidx
őstag
Ennyiért nem volna rossz: [ebay]
-
PETEE78
senior tag
válasz
pmheros
üzenetére
Na Logitech 920+OBS+Guitar Rig5 tökéletes megoldás

Dob alappal pedig:
Cubase-ben Addictive Drums az egyik sávban+Guitar Rig5 a másik sávban. És az egészet felvenni OBS-el.Most mini tripod állványra szereltem. Lehet kipróbálom milyen, ha fejpántra fogatom

De tényleg én is csak ajánlani tudom, ha olcsón ki tudjátok fogni, érdemes egy 920-asra beruházni.
-
pmheros
őstag
válasz
PETEE78
üzenetére
A webcamera mellett szól, hogy nem kell plusz memória kártyát venned bele, (ellentéteben a sportkamerával). A rögzített anyag feldolgozását egyébként is számítógépen fogod végezni, így egy másolási műveletet is megspórolsz.
Mindkét kameratípusnál probléma lesz a fókusz a kis távolság miatt, így a gitár nyakán szerintem nem lesz jó helyen.
-
pmheros
őstag
válasz
Shirchy
üzenetére
Szigorúan a szerintem kategóriában válaszolnék:
Microsoft LifeCam Studio FullHD WideScreen
+Szimpatikus hogy forgatható a felfogatásnál a fej
-720p módban működik a kliens programokkal az egyébként 180p -s érzékelős kameraLogitech WebCam C925e
+Mindössze 78°-os látószög ez valakinek nagy előny, másoknak meg hátrány
-Mivel "e" jelölésű, így Business besorolás, értsd: a Logitech Webcam Software nem támogatja, abban a kamera legtöbb opciója manuálisan nem állítható. A c930e -mmel is ugyanerre a problémára ráfutottam.Logitech WebCam C920 HD Pro
Ha visszaolvasol erre típusra találsz tőlem hozzászólást.A munkára kifejezés elég tág fogalom: ha kohó mellett dolgozol egyiket sem ajánlanám.

-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következőben. Gitártémákat szeretnék rögzíteni. A hang: Cubase+Guitar Rig 5, viszont képrögzítésre nem tudom, hogy mi volna jobb. A kamerát a gitár nyakára szeretném rögzíten.Webcamerába mit ajánlotok? Vagy inkább próbálkozzak sportkamerával? Keret rá kb. 15 eHUF. 1-2e eltérés persze megoldható. 720p azért jó volna.
Segítségeteket előre is köszönöm!
üdv,
Peti -
Humbucker
senior tag
Valaki tudna mondani jó, és egyszerűen kezelhető webkamera rögzítő szoftvert ?Olyan kellene amiben az alapértelmezett hang a windows-é, nem pedig mikrofonból jön, és a felbontás minimum HD legyen, a kamerám Full HD-s.
-
Shirchy
tag
Microsoft LifeCam Studio FullHD WideScreen
Logitech WebCam C925e
Logitech WebCam C920 HD Pro
Szerintetek a fent felsorolt 3 kamera közül melyik a legjobb és miért? Aktív kapcsolattartásra és munkára is kellene...
Ui: Jó pár évig nem vennék újat így fontos,hogy meddig kap támogatást...
-
balaz28
újonc
Sziasztok!
Online tanításhoz keresek webkamerát. Igazából csak egy fontos szempont van, hogy viszonylag közelről kb. 20-25 cm is éles képet adjon. És férjen bele 10000 Ft. körüli árkategóriába
Mit javasoltok? -
carr
őstag
Sziasztok!
úgy gondolom a főbérlőm bejár a lakásba (dolgok tűnnek el, majd olyan helyeken fel, ahol semmi keresnivalójuk, stb stb, hosszú történet), a tudtomon (?) kívül. bizonyítékot szeretnék.
Ami van: MS lifecam HD3000, weben lévő pc (0-24), (jelenleg wifin).
Olyan program, ami legális, de esetleg nem fizetős (webcam 7 pro-t próbáltam, a webcam-em nem lát vele, inaktív marad)
milyen lehetőségeim vannak, ha a kamerát az ajtóra irányítom, akkor készítsen képet ha mozgást érzékel, és küldje el email.en... pl?
Köszönöm.
-
Üdv. Szeretnék webkamerát venni, Skype-hoz, illetve munkahellyel kapcsolatos videokonferenciákhoz. Nem adok meg árat, mert olyat szeretnék, ami az árhoz képest a legjobb vétel.
Általában minden terméknél van egy olyan minőség/ár skála, hogy az alsó kategóriában kevés plusz pénzért is nagy minőségjavulás van, aztán feljebb pedig már sok árnövekedéssel is csak alig jobbak a modellek.

Tehát kb bejelöltem a képen azt a kategóriát, amilyet kérnék, aminél extrábbat már csak sok plusz pénzért lehetne venni.

Milyet ajánlanátok?
-
Kal-El
senior tag
Meg lehet oldani valahogy, hogy a kamera képének csak egy kijelölt részét lássa a másik fél?
Bocs, ha egyértelmű a válasz, de nem volt még webkamerám. -
Mikrofon minőség szempontjából melyik lenne a legjobb kamera választás?
A képminőség kevésbé érdekel (de nem baj ha jó), inkább az, hogy 1-2 méterről (TV tetején lesz) is viszonylag jó minőségű hangot tudjon rögzíteni.
-
Incubus
tag
Van-e lehetőség elemes webkamera felvételt telefonról nézni alkalmazással?
Úgy látom nem igazán van erre lehetőség.
Valaki esetleg ezt cáfolná?
Elemesre azért mert mobilisabb és nem túl feltűnő.Köszi
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy A4TECH PK-910H webkamerát, viszont telepítő CD-t nem adtak hozzá (helyette valami bullshit környezetbarát szöveg volt egy cetlin, meg hogy töltsd le a drivert a gyártó honlapjáról). A gyártó honlapján viszont ha rákattintok a driver letöltésére, akkor a következő hibaüzit kapom:
500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.Valakinek van ötlete, honnan tudnék hozzá drivert szerezni? (Holnap skype állásinterjúm lesz, remélem addig sikerül találni...
)Előre is köszi!
-
törölt tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni.
Youtubezni szeretnék.
A helyzet az, hogy van egy nagymembrános kondenzátor mikrofonom aminek nagyon jó a hangminősége viszont nagyon bonyolult összevágni a hangot a képpel. Jelenleg az arcomat nem tudom felvenni mert nincs mivel.Van egy pár alternatíva:
- Eladom a kondenzátoros mikrofonomat és veszek belőle egy kamerát amivel rögzítem a képet és a hangot.
- Megtartom a mikrofont és veszek egy közepes minőségű webkamerát amivel tudom rögzíteni a képet, a mikrofonnal a hangot.
- Eladom a mikrofont. A videót a telefonommal, a hangot meg egy headsettel venném fel.Szerintetek melyik mellett döntsek?
Köszi! -
beach head
senior tag
https://edigital.hu/webkamera-figyelorendszer/logitech-c170-webkamera-960-000760-p156673 ennél maradtam végülis, gőleg mert jókat mondtak a mikrofonjáról.
-
pmheros
őstag
válasz
beach head
üzenetére
Szaggatni a felvétel gyenge képességű netnél fog. Az olcsóbb kamerák 15fps -t tudnak, tehát igazán folyamatos képet nem tudnak. Ha alacsony megvilágítás mellett chat -elnél, akkor automata expozíció esetén mindegyiknél még "úszni" is fog a kép.
-
beach head
senior tag
sziasztok! videochatre milyen olcsóbb kamerát ajánlotok? Elfogadható, nem szaggató kép és beépített normálisan működő mikrofon lenne a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Esetleg vlakinek tapasztalata e téren

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)