Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Én úgy tudtam hogy a fényjavítás csak szoftveres, nem hardveres, és így nem eszi le az fps-t. Bár ahogy néztem videót az alatt is normális képfrissítéssel bír, így kb mind1. A HD-t nem a tényleges HD-ra értettem hanem a 720p vagy afelettire. Az meg hogy jó valami, relatív. A mostani vacakhoz képest amim épp van egy c270-nek is a képminősége, felbontás és képfrissítése is mértékegységekkel jobb. Biztos van 10k környékén vagy a felett ennél is sokkal jobb (meg aztán 20k felett, aztán 50k felett, aztán 200k felett, stb egészen a milliós kamerákig) is, de az már nem kell nekem épp most. A képernyő sarkába egy pici képnek elég egy ilyen felbontású/képminőségű is bőven elég lesz (reményeim szerint). Szóval igazából az ehhez hasonló árkategóriában kérdeztem/kérdezek rá hátha tud valaki jobb alternatívát, bár ahogy ma körbenéztem a neten annyira nagy különbségek (felfele) nincsenek (max sokkal rosszabbak ennyiért).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 13" 16Gb 256GB SSD Space Gray - magyar billentyűzet
- Latitude 5320 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest