- Plazma TV topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Analóg fényképezés
- Philips LCD és LED TV-k
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Nem volt sötét az se amit láttam. De szerintem nem érted miről beszélek. Én nem azt veszem alapul, hogy valaki ül egy székben, és néha odatesz valamit közel, lehetőleg úgy, hogy sikerüljön is neki ráfókuszálni, ha nem azt, ha nem azért mozogsz valahogy, hogy a kamera képe éles maradjon. Mint a példában a csaj hasa, ami közel volt, és előre-hátra is mozgott, ami miatt mikor elkezdett közelebbre fókuszálni, addigra, megint messzebb volt, és így tovább. Mivel egyenlőre mindenhol 1. helyen szerepel, biztos nem rossz, főleg a többihez képest.
De attól még ezek elég zavaróak. Persze ha valaki csak egy helyben ül, és néha fixen megmutat egy borítót gyorsabb, közelibb mozgások nélkül, és fix háttérrel, annak ezek nem sokat befolyásolnak. De ha valaki kalimpál, meg bukfencezik, ugrabugrál, és a háttérben házibuli van diszkófényekkel, vagy villámlik, vagy elvonul egy felhő, vagy körbefut a szobán, és nem akar folyton cikázni a kamera meg az úticél közt, hogy magára irányítsa, azoknak jól jönnének ilyen fejlesztések. Persze nem csak azoknak akik pont ezeket csinálják.
De tényleg, ilyenek, hogy processzor, HDD, SSD, memória, kijelző, mindig jobb, és jobb, erről meg semmit nem tudok, hogy terveznek-e valami fejlesztést, milyen irányút, mikor, mennyiért, vagy úgy vannak vele, hogy mindenki mobillal, vagy tablettel fog kamerázni, és nem gyártanak több webkamerát? Az automatikus fény meg azért az, hogy az legyen. Ha a valódi fényt állítod, vagy a beállításokat fixálod, mindkettő manuális. Akkor automata, ha az épp uralkodó fényviszonyokhoz a legjobb beállítást alkalmazza. Nem tudom, láttam-e valaha olyat, hogy teljes képernyőre tette, pedig biztos finomabban lehetne úgy állítani a fényt. Vagy nem tudom, mi más miatt lenne rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Plazma TV topic
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De attól még ezek elég zavaróak. Persze ha valaki csak egy helyben ül, és néha fixen megmutat egy borítót gyorsabb, közelibb mozgások nélkül, és fix háttérrel, annak ezek nem sokat befolyásolnak. De ha valaki kalimpál, meg bukfencezik, ugrabugrál, és a háttérben házibuli van diszkófényekkel, vagy villámlik, vagy elvonul egy felhő, vagy körbefut a szobán, és nem akar folyton cikázni a kamera meg az úticél közt, hogy magára irányítsa, azoknak jól jönnének ilyen fejlesztések. Persze nem csak azoknak akik pont ezeket csinálják.