Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
1 dologra rájöttem a Logitech c920-at illetően, mégpedig arra, hogy akkor csinálja a legjobb képet, minnél jobb szögből éri a fény amit felvesz, és az adott fény minnél világosabb, természetesebb, annál jobb. (például nappali fény, napfény, szobavilágításnál jóval rosszabb, szemcsésedik a kép)
Tehát az sem igazán jó, ha oldalról kapja azt amit felvesz, hanem pont telibe, merőlegesen

-
bluobluo75
őstag
Nemrégiben mobiltelóval készített felvételt csináltam amit feltettem a youtube-ra, de mielőtt megosztotta volna javított rajta
Korábban nem láttam ilyet, még erre a c920-ra nem néztem, lehet ezzel is csinál valamit nem tudom, csak előtte gondoltam megkérdezem itt van-e valami spéci szoftver, de ha nincs nem gond, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest