Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem Webkamera vásárláshoz!
Kb 15 éve volt utoljára webkamerám még a Pentium 4-es időszakban. Aztán eladtam mert nem volt rá szükségem. (Gondolom azóta már fejlődtünk egy keveset...). Szóval azóta most először megint kellene kamera, mert sajnos kiderült, hogy a laptopomban beépített (akármilyen) webkamera nem elég jó minőségű ahhoz, hogy használni tudjam arra, amire kell.
Elvárások:
- Éles, jó minőségű kép, ha valaki a fejemet akarja nézni konferencia beszélgetés közben
- Ha a kamera elé tartok egy igazolványt (pl.: személyit) vagy jogosítványt és verifikációs célokból lőnék egy "fényképet", akkor ne csak egy színes pacát lássanak a "túloldalon", hanem olvasható legyen az összes írás.
- Ha készítenék vele időnként egy rövidke kis filmet pl.: egy laptop szétszereléséről, akkor azt élvezhető minőségben meg lehessen tenni.
- Lehessen egyszerűen rádugni bármely laptopra vagy asztali gépre, tehát jó lenne ha normál szabványos USB-s lenne, mert az mindenen van (ne Type-C vagy FireWire vagy Vezeték nélküli vagy mittomén milyen csatlakozási lehetőségek vannak még)
Ezekre a célokra kellene.
- És lehetőleg ne 250.000 Ft legyen a kamera, mert annyit nem tudok rászánni.
Nyilván ár \ értékre minél jobb legyen.Régen Logitech-em volt és meg voltam elégedve vele, de nem vagyok márkahű. Bármi jöhet, ami jó.
Tisztelettel köszönöm mindenkinek, aki tud segíteni.Üdv! L.D.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest