Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem Webkamera vásárláshoz!
Kb 15 éve volt utoljára webkamerám még a Pentium 4-es időszakban. Aztán eladtam mert nem volt rá szükségem. (Gondolom azóta már fejlődtünk egy keveset...). Szóval azóta most először megint kellene kamera, mert sajnos kiderült, hogy a laptopomban beépített (akármilyen) webkamera nem elég jó minőségű ahhoz, hogy használni tudjam arra, amire kell.
Elvárások:
- Éles, jó minőségű kép, ha valaki a fejemet akarja nézni konferencia beszélgetés közben
- Ha a kamera elé tartok egy igazolványt (pl.: személyit) vagy jogosítványt és verifikációs célokból lőnék egy "fényképet", akkor ne csak egy színes pacát lássanak a "túloldalon", hanem olvasható legyen az összes írás.
- Ha készítenék vele időnként egy rövidke kis filmet pl.: egy laptop szétszereléséről, akkor azt élvezhető minőségben meg lehessen tenni.
- Lehessen egyszerűen rádugni bármely laptopra vagy asztali gépre, tehát jó lenne ha normál szabványos USB-s lenne, mert az mindenen van (ne Type-C vagy FireWire vagy Vezeték nélküli vagy mittomén milyen csatlakozási lehetőségek vannak még)
Ezekre a célokra kellene.
- És lehetőleg ne 250.000 Ft legyen a kamera, mert annyit nem tudok rászánni.
Nyilván ár \ értékre minél jobb legyen.Régen Logitech-em volt és meg voltam elégedve vele, de nem vagyok márkahű. Bármi jöhet, ami jó.
Tisztelettel köszönöm mindenkinek, aki tud segíteni.Üdv! L.D.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest