Hirdetés
-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Nekem is kiállt kicsit a kijelző, megnyomtam aztán be is pattant. De én észre vettem egyből, pár héttel vásárlás után tűnt fel.
-
L4mie
veterán
Urak, úgy néz ki ez most jól működik, bár ennek is kiállt a kijelző a kávából, szorgos kínai kezek nem nyomkodták meg eléggé a beragasztózott kiejlzőt....egy határozottabb nyomásra bepattant azóta ott csücsült.
Asphalt 8 vagy melyik autós játék ennél már érzékeli ha döntöm a tabletet, és a másiknak a hangszorója is recsegett magasabb hangerőn, szóval az előző sajnos úgy tűnik többszörösen elbaltázott példány volt.
A kérdés, hogy mivel tudom stresszteszt alá vetni, hogy a 72 órába beleférjen, ha esetleg ezzel is valami komolyabb gikszer van.
Köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
Pár napja még többen is érdeklődtetek olcsóbb 8q után, itt van ilyen készülék.
-
Tussky
tag
Sziasztok
Egy ideje már gondolkodok tablet vásárláson,de nem tudtam döntésre jutni a 8Q és az LG g pad 8.0 között. Esetleg valakinek van tapasztalata mind két típussal? Megéri azt a +20 ezret az LG vagy sem?
-
L4mie
veterán
válasz
Ferenczi Áko #989 üzenetére
na ez valamennyire megnyugtató, legalábbis lehet nem visszaadottat kaptam,
de a kijelző miatt megy vissza, cserére. -
L4mie
veterán
Nos, csináltam egy közelit telefonnal, teteje-alja, sajnos nem sikerült ugyanazt a pozíciót felvenni, de azért eléggé látszik a különbség a két oldal között.
ráadásul fotón látszik egy benyomódás a műanyagon, speciel mivel karácsonyi ajándék lesz ezért hímes tojásként bántam vele, kibontásnál már fura volt a védőfólia karcossága, most picit erősödött az érzésem, hogy egyszer már valaki visszavitte ezt a táblát, de nem vagyok benne biztos. Első indításnál nem kéne valami setupnak végigfutnia mint a droidos telefonokon? Vagy táblánál ez nem szokás.
-
direwolf
őstag
Nincs gond az összeszereléssel, jók az illesztések. Igaz, ha erőből tekergetem, egy picit jobban recseg-ropog, mint a márkásabb tabok, mert a hátlap "gagyi" műanyag. De hát valahol le kellett spórolni azt a 100 dolcsit amivel kevesebbe kerül
Ha fém hátlapot szeretnél, akkor barátkozz meg a szar wifi vétellel. Tapasztalatból írom.
-
trebore
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #977 üzenetére
bocs.. tényleg volt róla szó, már visszaolvastam, meg lehet hogy a 8-ban Samsung kijelző is van.
MM-ban láttam egy 7.9-et, a hátulja valami fém, talán alumínium volt. Ott kiváló volt az illesztés.A x7 fóliánál azt is tapasztaltam, hogy az alsó védőnél is voltak buborékok, amik nem akartak eltűnni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ferenczi Áko #975 üzenetére
A típushiba egészen mást jelent, és az minden készüléket érint, itt viszont 1-2 esetet olvastam eddig, a több ezer eladott darabból, meg kell próbálni cseréltetni, de lehet nem fogják.
-
L4mie
veterán
válasz
Ferenczi Áko #975 üzenetére
kiejlző mozog, érezhető, olyan érzés mint mondjuk a nokia 6303 an a sima numerikus gombot megnyomni, érezhető a mozgás.
-
trebore
csendes tag
Sziasztok !
Valaki WayteQ xTAB 8Q tulajdonos tud esetleg segíteni a következő kérdésekben ? (élőben csak egy x7-et láttam és ott ezeket tapasztaltam):
- gyenge volt a fényereje, pedig maxra volt állítva egy Galaxy 3 szinte fénylett mellette
- az összeillesztése hagyott némi kivánnivalót, nem simult szépen, rések voltak az illesztéseknélholnap akarok rendelni 8Q-t, de ezek x7 -nél zavartak
köszi
-
Ferenczi Áko
addikt
Ez lehet, hogy lámaság lesz, de nem lehet, hogy csak a fólia mozog? mert ahogy látom még nem húztad le a "fóliát fedő fóliát"..
Ha nem, hanem tényleg a kijelző mozog, akkor küldjed vagy vidd vissza. Most jobban megnéztem az enyémet, hibátlan. Ha másnál is előfordul, akkor be lehetne írni az első hozzászólásba mint típushibát.. -
L4mie
veterán
Inkább lefilmeztem ahogy mozog a kijelző a kávában...
gombok felöl kezdem aztán átforítom a másik oldalára, ott egyáltalán nem mozog, csak ahogy megnyomom, lehet úgy tűnik, de különbség látszik a gombos oldal és az alja között. Főleg a végén látszik a mozgás.szóval a kérdés, hogy ez egy ilyen árkategóriájú terméknél normális és ilyen hibával elhajtanak a francba, vagy vigyem vissza nyugodtan cserélni fogják?
-
destroy_
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #972 üzenetére
Hát, nekem most így sikerült újraindítani a tabletet.
De normál esetben (ha nem halt le teljesen) is ez a módja a resetnek?A magyar/angol nyelvű manualokban ez sincs benne...
-
-
destroy_
csendes tag
válasz
destroy_ #970 üzenetére
Egy hossssszan nyomott power gombra rebootolt, és működik.
Közben megnéztem a gyártó oldalán a kézikönyvet, abban nem szerepel a recovery módba lépés menete, ezt a google sem dobta fel, ill. itt a fórumban sem találtam meg. Leírja valaki?
A reboot a kb. 20 mp-ig nyomva tartott power gombbal megy hivatalosan is?
Ez a "sleep of death" előjött már másnál is az eszközzel (korábbi concorde tabommal többször tapasztaltam, de az egyébként is több sebből vérzett)?
Mivel a HDMI portot korábban nem használtam, egyébként sem adott volna ki képet magából, de most már megy az is
-
destroy_
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #969 üzenetére
Igen, most azt feltételezem, hogy egyáltalán le sem merült, tehát a bekapcsoló gomb nyomkodásra csak ki-be kapcsolta volna a kijelzőt, és vár a feloldási mintára...
Reset gombot nem látok a készüléken, van esetleg valahol eldugva? (persze, ha tényleg megdöglött a kijelző, akkor a resetre sem fogok látni semmi változást)
Esetleg, ha rákötöm külső monitorra a miniHDMI-vel?
-
destroy_
csendes tag
Pont egy hete vettem a készülékemet edigitalnál.
Tegnap este kb. 2 óra youtube video ment róla, ma reggel nem kapcsolt be a kijelző.
Gondoltam biztosan lemerült... feltettem 1-2 órát töltőre, de továbbra sem kapcsolt be. A manualt persze kidobtam a kukába (egy igazi férfinek nincs szüksége kézikönyvekre), így nem tudom hogy lehet recoverybe bootolni, de mindenféle hangerő+power gomb variációt végigpróbáltam.Most USB-n a gépre kötve megjelenik az eszközkezelőben, tehát a gép végig be van kapcsolva, csak a kijelző adta meg magát <-- helyes a következtetésem?
Garanciális esetben 7 nap elteltével a bolthoz vagy a gyártóhoz kell fordulnom?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
L4mie
veterán
válasz
Ferenczi Áko #965 üzenetére
sajnos otthon van, max este tudok lőni róla képet, addig a videódból kivágtam egy képet, hogy szemléltessem, hol tapasztalom.
[link]*elég rossz lett a kép jpg-be mentés után, de remélem olvasható.
-
L4mie
veterán
Urak,ha a kijezlő érezhetően visszanyomható a keretbe a gombok oldali felén, és látszik is, hogy kb mm-nyire kiemelkedik akkor érdemes visszavinni? O.o
-
Ferenczi Áko
addikt
Azért a Dead Trigger-t nyomattam, mert az volt a gépen. Amúgy igaz, az Asphalt is pazar!
-
kelzsoca
félisten
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #955 üzenetére
Köszi a tesztet!
Miért akar mindenki Dead Trigger 2-vel gép teljesítményt mutogatni? Úgy vettem észre, hogy annyira jól lett optimalizálva az a játék, hogy a kenyérpirítómon elfut
-
kelzsoca
félisten
válasz
Depression #956 üzenetére
Ha valamivel vannak problémák, hidd el, hogy a fórumozók nem válogatnak a fröcsögésben, és ontják a negatív kommenteket.
-
Depression
veterán
válasz
Ferenczi Áko #955 üzenetére
Nagyon jó lett a videó, nem s tudom hogy hálálhatnám meg.
Kelzsoca: sajnos pont a saját készülékükről zengenek általában ódákat az emberek, egy video kevésbé csal
-
Ferenczi Áko
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz
Depression #953 üzenetére
Máskor inkább kérdezz, egy youtube videó azokat a dolgokat nem adja vissza amire kiváncsi lettél volna, ellenben itt valós tulajdonosoktól tudsz kérdezni.
ui: üdv itt!
-
Depression
veterán
válasz
Ferenczi Áko #952 üzenetére
Köszi, játék annyira nem izgat, maga a laggolás, menü, ilyesmi érdekelt volna. De már mindegy, itt van a kezemben
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Depression #951 üzenetére
A hands on videó már kész, most vágtam meg, fél óra a konvertálás és kb ugyan ennyi a feltöltés. Utána, de lehet, hogy már csak holnap összedobom a gameplay videót. GT Rancing 2-vel és a Dead trigger 2-vel teszteltem. Esetleg más játék kívánság?
-
Depression
veterán
válasz
Ferenczi Áko #950 üzenetére
Ha komolyan gondoltad... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Depression #949 üzenetére
Akkor most hirtelen felindulásból csinálok egyet és megosztom! Na, mit szólsz?
-
Depression
veterán
Sziasztok, végül hirtelen felindulásból ez a készülék mellett teszem le a voksom. Az egyetlen fura dolog, hogy míg olyan sokat lehet olvasni róla itt, a dzsatubén egyetlen egy videó sincs még róla
-
L4mie
veterán
válasz
Ferenczi Áko #944 üzenetére
Kérdés: kijelzője milyen, tegnap MM ben nyomkodtam a 7Q-t és eléggé fakók voltak a színek az állítólagos IPS hez képest. Esetleg a 7q nak más a panelja, vagy nem is 7q lehetett kitéve, hanem valamit kevertek?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #942 üzenetére
2000-2500 körül.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Ferenczi Áko #941 üzenetére
Tok kb mennyi?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #940 üzenetére
Tudtommal nem. Az eleje fekete, a hátulja fehér. Nekem tokban nem látszik!
-
kalozhun100
őstag
válasz
Ferenczi Áko #939 üzenetére
Feketében is kapható?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #938 üzenetére
Pl Edigital. 33.000 Ft. Ha nincs a közelben, akkor sem baj, mert ingyenes a szállítás. Ahol olcsóbb, ott meg van szállítási díj,
szóval ennyi alatt nem úszod meg!pardon, a hardverapron hirdetnek 28K HUF-ért, ha egyben ki tudod fizetni, akkor azok közül válassz! Ő például Győri, mint Te. Én részletre vásároltam, mert nem tudtam volna máshogy megvenni! Amúgy kértem plusz egy év garit még 2500 ft-ért!
Megj.: A játékok nagyon szépen futnak, nem laggol! Az érintője nem olyan érzékeny, picit fura volt. Mondjuk van rajta egy gyári fólia.. -
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #935 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #935 üzenetére
6 GB helyre telepíthetsz, és 0 az belső memória.
-
kalozhun100
őstag
Mi az hogy 6-0ás?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ferenczi Áko #933 üzenetére
Sokan a 6-0-ás verziót használják, frissítés ha érkezik, akkor pc segítségével lehet majd flashelni a firmware-t.
-
Ferenczi Áko
addikt
Egyébként van olyan, hogy "Ajánlott particionálás"? Vagy mindegy, hogy milyen arányban csinálom/csináltam?
A másik, hogy ha kapunk frissítést, azt tudjuk megtenni? Mert nem találtam szoftverfrissítés menüpontot..
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ferenczi Áko #931 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
Köszönöm a particionálós leírást, meg is csináltam 6-0 arányban! Ezer hála!
-
Voice24
őstag
válasz
Ferenczi Áko #928 üzenetére
Én várom, de szerintem más is.
-
Ferenczi Áko
addikt
Megvan a kicsike. Nekiállok nyüstölni, és írok tapasztalatokat, illetve egy részletes tesztet a napidroid.hu oldalra!
-
Dashes
őstag
Kipróbáltam a tabletek világát, de nem jöttek be. Ha valakit érdekel pár napot használt, a hardveraprón megtalálható.
-
HBO2
tag
Hogy lehet erre a tabra háttérképeket rakni hogy ne huzza szét a képet?
Töltöttem le háttérkép alaklmazást de amikor beállítom, akkor csúnyán belenagyít! -
vagabor
aktív tag
Sziasztok, azt mondjátok meg nekem hogy ezt a cuccot miért nem lehet kapni külföldön (pl UK) ?
-
rolcsie
tag
Köszönöm a javaslatot, meg fogom nézni.
Egyenlőre úgy tűnik, hogy ha nem a 6-0-ás verziót használom akkor minden megy szépen.
Jelenleg 3-3 ra van particionálva és így nem dobta el az SD kártyát és le is szinkronizálta amit kell.(Szinkron célmappa minden esetben a microSD kártya, nem pedig a belső SD volt.)
-
Voice24
őstag
válasz
Ferenczi Áko #921 üzenetére
Én is így venném meg legszívesebben, de most csak az üzletekben van ez a lehetőség, én meg 160 km-re vagyok a legközelebbitől.
De várom a holnapi emag-os szülinapi akciót is, hátha meglepnek egy jó ajánlattal. -
kelzsoca
félisten
válasz
Ferenczi Áko #919 üzenetére
Nincs hozzá, nincs is benne közelségérzékelő mint a telefonokban.
-
Ferenczi Áko
addikt
Már egyszer kérdeztem, de nem kaptam választ, hogy létezik ehhez a táblagéphez aktív tok? Nyitom feloldja, csukom lezárja a kijelzőt..
-
kelzsoca
félisten
válasz
nagyfejü #914 üzenetére
Ez most nem teljesen érthető, nyilván azért nem kaptál még rá választ.
Milyen játékot nem visz, meg hogy értve sd kártyáról?
Azt hittem ugy van itt is mint a telefonnál. vagy valamit rosszul csináltam?
Miért, ott hogy van?
(#904) szabopeter73
A készülékedhez a gyári romot szerintem az orosz 4pda fórumról érdemes beszerezni, egy regisztráció után (google fordítóval) le is tudod tölteni, illetve ott biztos megtalálod a flasheléshez szükséges programokat is.
••••••
Hardverapróra felkerült egy eladó xTAB 8Q készülék, akit esetleg olcsóbban érdekel, mint a bolti ára.
-
szabopeter73
csendes tag
Sziasztok! Esetleg erre #904 tud valaki tanácsot?
Köszönöm -
nagyfejü
őstag
Hali!
most probálkozom a tabbal. SD kártyárol miért nem viszi a játékokat??? Csak ha bemásolom a ROM ba , akkor megy!
Azt hittem ugy van itt is mint a telefonnál. vagy valamit rosszul csináltam?
üdv-Akkor fölösleges 16 GB os kártyát beletenni!!!???
-
kelzsoca
félisten
válasz
zarakisan08 #912 üzenetére
Egész egyszerűen nem szereti azt a pendriveot, meg kellene nézni másikkal mit csinál.
-
zarakisan08
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy valamiért nem kezeli a tablet a pendriveomat. Az LG G2 telefonom simán felismeri mindent látok rajta, de a tablet csak kiírja, hogy usb tároló ellenőrzése, meg beállításoknál először látszik is hogy mennyi hely foglalt és szabad a pendriveon, de mikor meg szeretném nyitni fájlkezelővel, vagy csak zenét szeretnék hallgatni róla kifagy az alkalmazás, és amíg nem húzom ki a pendriveot addig nem is lép tovább semmi. Egy napos a tab és már átparticionálás előtt is ezt csinálta. A pendrive 8 gb-s minden eszközön kifogástalanul működik, fat 32-es fájlrendszerrel. Próbáltam a pendrive formázása után is, de ugyan az. Egeret billentyűzetet felismert a tab, próbának rádugtam, tehát az otg működik elvileg. Mi lehet a baja, és van rá megoldás?
Köszi!
-
nagyfejü
őstag
Hali!
most probálkozom a tabbal. S kártyárol miért nem viszi a játékokat??? Csak ha bemásolom a ROM ba , akkor megy!
Azt hittem ugy van itt is mint a telefonnál. vagy valamit rosszul csináltam?üdv
-
válasz
montezuma #909 üzenetére
Ha van a külső hdd-nek külső tápja, akkor fog menni. Ha nincs, akkor nem.
Pici háttérinfó -
Zotya984
senior tag
Egy kérdés erre a gépre (Q8) lehet külső meghajtót csatlakoztatni?? 500gb-os laptop HDD külső házban.
-
Halfer
tag
Sziasztok!
Bármilyen OTG kábel jó hozzá vagy van speciálisan WayteQ-hez használható? Előre is köszi a választ!Előző kérdésemre a választ köszi HBO2, megnézem a tokot.
-
melan
senior tag
Sziasztok! Ezt a tabot szemeltem ki a gyerkőcnek karácsonyra, mert a Slimet közösen használják asszonytárssal, és egyre nagyobb az igény. Csupa jót ovasok róla, aminek örülök. Amit felleltem tokot hozzá, az nem jön be, olyan kell, amit kézben tud tartani (7 éves) és nem takarja el a felületet nagy mértékben. Ehhez hasonlót rendelt már valaki?
A Slimhez ilyesmi van, csak pont belepattan (az Ipad mini tokja tökéletes hozzá), de ehhez nem találtam megfelelőt. Ha valakinek van jó tapasztalata, ossza meg legyen szíves! -
szabopeter73
csendes tag
Üdv!
Androidos tablet topicban ajánlották, hogy itt próbáljak segítséget kérni. Van egy CUBE U27GT típusú tablet (sima wifis, nem 3g), amihez romot keresek, mert a készülék új ugyan, de sokszor lefagy. A kínaiakkal, ahonnan rendeltem nem nagyon jutok dűlőre.
Szóval a topicban arról informáltak, hogy elvileg ugyanaz a hardver mozgatja mindkét gépet, amiről egyébként én is meggyőződtem, de nem vagyok vele tisztában, hogy ez elégséges-e a rom felrakásához, vagyis boldogulna-e vele a CUBE is.
Próbáltam a CUBE weboldaláról leszedni romot, de csak kínai nyelven találtam, amit nem értek még fordítóval sem, az angol nyelvű oldalán pedig nincs ehhez a típushoz.
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném, és azt is ha a telepítés menetéről tudna informálni. -
rolcsie
tag
Tapasztalatok.
Közel három napi hibátlan működés után felraktam a dscloud programot és fél nap után kiírta, hogy váratlanul eltűvolították az SD kártyát.Ugyanez a program a telefonomon hibátlanul működik közel két éve.
Szerintetek van értelme valamelyik nem 6-0-ás verzióval megpróbálni?
-
válasz
destroy_ #892 üzenetére
Ahogy mondtam - engem ez annyira nem zavar (főleg nem ennyi pénzért). Észrevettem, megállapítottam hogy kevesebb meló agyban letudni hogy nem minden 100% tipp-topp-tökéletes, mint reklamálgatni meg üzletbe bemenni pixelbúvárkodni, aztán kész. Csak azért mondtam egyáltalán, hogy akinek ez számít, készüljön fel előre és ne utólag szívja a fogát miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest