Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
destroy_
csendes tag
OFF
Feltételeztem, hogy kifizetted már online.. De nem egy sérült terméket rendeltél.Gyors keresésre ilyet találtam csak:
"Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizd le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre."Ha hiba lenne a képernyőn én nem venném át, mondván megsérült szállítás közben, küldjenek hibátlan példányt. Alá nem írom, anélkül úgysem adja át a csomagot.
De nem történt velem még ilyen, azért nagy a szám

/OFF -
direwolf
őstag
Nem fog.
@kelzsoca: ezt írtam, hogy be lehet állítani, és a tv ezt is fogja kiírni, de a kép egy felskálázott 1280x800, és a 16:10 képaránynak megfelelően ott vannak kétoldalt a fekete szélek. 16:9-es film lejátszásakor meg alul és felül is, ahogy a tablet képernyőjén.
Szét lehet húzni a tv-vel fullscreenre (torzítva) de ettől natív nem lesz. -
-
Úgy ahogy a windows sem kezeli alapesetben az ext fájlrendszereket, csak a saját, hozzá nőtt fájlrendszereket.
Ugyanígy a Linux alapú android is a saját fájlrendszereit ismeri alapesetben - ne tekints elvárásként az alap ntfs támogatásra.De megtanítható mindegyik a másik fájlrendszerének kezelésére.
Több megoldás is létezik:
- vannak külsős programok, amik exFAT-et kezelnek (én ezt nem próbáltam)
- ext2-re fomázott másodlagos partíció az SD kártyán, link2SD-vel csatolva is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.
uaz a hiba!

OMG, akkor nagyon sokáig bírhatja