- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
kelzsoca #2005 üzenetére
És az hogy lehet hogy ugyan ez a verziójú maps több másik android eszközön hibátlanul működik és csak ezen az egy tableten nem és a probléma másnál is ezen a tipuson fordul elő. A logika azt diktálná, hogyha az appal van a gond akkor más eszközökön is előfordulna a gond. Vagy esetleg úgy írták meg a maps appot hogy ezen a márkán programozottan összeomoljon? Nehezen tudnám elhinni.
-
Oszi90
csendes tag
válasz
kelzsoca #1994 üzenetére
A gond az hogy nem írnak. Kicsit hülyén fogalmaztam. Telpítem pl real racing 3-at tabra. Alkalmazás a belső memón de pl a 2 giga adatot amit leszed azt engednie kéne sd-re rakni nem?
Ehelyett kiírja, hogy memória megtelt, hiába van beállítva alapértelmezett írási lemeznek az sd kártya. -
chapog
tag
válasz
kelzsoca #1949 üzenetére
Köszönöm!
nah úgy indult a történet, hogy feltettem az universal.driver.adb-t..
Felismerte a tabletet (usb hibakeresés be volt kapcsolva a tableten). Kipipáltam amit ki kellett pipálni és utána elindítottam az exe-t, amit te készítettél onnan kiválasztottam az 5-ös pontot úgy gondoltam a 3-3 gb nekem jó lesz. Elindult feltételezem a folyamat itt kikapcsolt a tablet azóta csak próbál betölteni 30 perc után sem csinál semmit. Pontosabban recovery-be (3a) beenged -
eight
senior tag
válasz
kelzsoca #1570 üzenetére
Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy szerinted ha elkérném apukámtól és bevinném a szervizbe, akkor ott meg tudnák csinálni, hogy a képernyő szélén is érzékeljen a tab? Egész egyszerűen nem érzékel semmit a széleken (középen is nagyon rossz, de ott legalább működik), és egy csomó alkalmazásban ott kéne kapirgálni (egy csomó app pl. ott engedné állítani nagyobbra a betűket, ami fontos lenne apunak, vagy pl. a Google Earthben ott van a sárga figura, amit le kéne dobni az utcanézethez, stb.)
Egyébként azóta kipróbáltam mindenféle launchert meg partícionálást, és állandóan összerondítja magát minden app. Pl. most egy szűz gépre feltettem a nova launchert (mivel a gyári letörli az sd-kártyán lévő appok ikonjait), és a nova minden indulás után összeomlik a szűz gépen(10-ből 10-szer).... de ez mind nem fontos, csak az érintés kéne nagyon, de nem akarom fölöslegesen bevinni, ha ez ilyen és nem tudnak bent mit kezdeni vele.
Köszönöm!
-
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1930 üzenetére
Letöltöttem egy logcat nevű appot és az alábbi linken már kiraktam, hogy milyen hibákat mutat a Google Maps elszállásakor. Hátha neked többet mond mint nekem.
Jó lenne megoldást találni erre a Google Térkép hibára, mert egyre többen tapasztalják ezt. -
ShadeX
tag
-
LSiki
tag
válasz
kelzsoca #1883 üzenetére
Tehát ha jó értem, miután elküldtem kb 1-1.500 Ft-ért a szervízhez és megállapítják hogy nem garanciális. Majd nem kérem a javítást , ezért kiszámláznak 2K+ÁFa-t és 985+ÁFA Ft -ért visszaküldik. Jelzem ez már 5K. Keressek egy helyet ahol isten tudja mennyiért, ki tudja mit állapítanak meg? Hát az az igazság ezt nem igazán volt kedvem végig játszani.
Hát ShadeX próba - szerencse, hátha neked összejön.
-
LSiki
tag
-
ShadeX
tag
válasz
kelzsoca #1876 üzenetére
Nekem is ez volt az első reakcióm, de váltig állítják az anyjával együtt az elmondottakat, és ahogy írtam, pont belőle nem nézem ki, hogy leejtette, vagy ráejtett volna valamit. Szerinted mire számítsunk? Tavaly volt egy több mint egy hónapos huzavonám az Edigital garanciás rendezésével, nem a legjobbak a tapasztalatok...
-
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1855 üzenetére
Cappa72 írta hogy
8Q esetén nem megy mert új a soc(#1856) Flayer:
Én megpróbálkoznék vele. Lehet hogy meg is fogok. -
LSiki
tag
válasz
kelzsoca #1789 üzenetére
Azt megköszönném, mert azért 9K az csak 9K. Potyára nem szeretném kidobni (mint ahogy tabletet sem).
affli : Sajnos valóban mindegy, mert 99% ahogy Kelzsoca is írta ezt nem szervízelik garanciában. Hogy ezt kiderítsem nincs plusz 3-500Ft hogy hátha. Ha meg hozzá adjuk a 18K+ÁFA-ért a kijelzőt, akkor ott vagyok 27K-nál.
-
LSiki
tag
válasz
kelzsoca #1786 üzenetére
Akkor ha jól kombinálok nekem csak a linkelt Touch Panel Digitizer kell (bár a külső üveg részen nincs sérülés) , mert az LCD panelen nincs látható torzulás, hiba.
Touch Panel Digitizer: If the top touch panel or glass top is cracked or broken but the image under it is fine,then you only need the Touch Panel
LCD Display Only: If the image under the glass is broken and the touch panel is NOT then you only need an LCD display
Complete Screen with Touch Panel and LCD: If the top touch panel is broken and the lcd image is either black liquid or cracked you need a complete screenAmi viszont érdekes hogy a FEHÉR? keretes panel 29$, a fekete amilyen van rajt az 5$-ral több.
-
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1756 üzenetére
Ok. Köszi.
Közben okosodtam sokat a témában.
Tehát akkor a rootolássos művelettel nem kell már foglalkoznom csak BACKUP és Scratter fájl készítés cappa leírása szerint.A veszély alatt azt érted, hogy ha visszaállítás alatt mondjuk jön egy áramszünet a PC-n akkor tégla lesz? Vagy van még más veszély is?
-
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1687 üzenetére
Ok. Köszi. Igazából nem tudom mekkora mérvű meló összedobni de ha tudsz adni valami támpontot, linkeket, forráskódot az összerakáshoz talán meg tudom csinálni magam is.
Esetleg ha nem titkos akkor érdekelnének a mod fájl és egyéb dolgok készítésének leírásai, mert jó lenne mélyebb szinten is megérteni hogy mi hogy működik, esetleg a megszerzett tudást tudnám kamatoztatni más tipusú készülékek modolásához. Esetleg ha elmondod milyen programozási ismeretek elsajátítása szükséges hozzá, már az is közelebb visz a dolgokhoz. -
fa138
csendes tag
válasz
kelzsoca #1681 üzenetére
Sikerült összekapcsolni a PC vel. A képernyőforgatást kellene kalibrálni, resetelni, szerintem nem hardveres a dolog, ugyanis a funkció működik csak 90 fokos eltéréssel.
Van egy menüpont a megjelenítésnél, ott reseteltem, de semmit változás. Már bootolásnál elfordult a logó.
A 3e recoverybe is be tudok lépni, ott jó, álló elrendezés fogad.
Megpróbáltam feltenni a TWRP-t, lefut a program és a gyári recovery jön be, nem tudom telepíteni.Elvileg megvolt az unroot, és gyári beállítások visszaállítása, wipe stb.
A szervizbe adás, hogy történik? A boltba kell visszavinnem, garanciális igénnyel? (Edigitál, web?)
Gyári recoveryből semmi más nem lehet csinálni?
update.zip? -
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1622 üzenetére
Az egy életmentő készlet lenne.
A kapcsolat meg volt a PC-vel recovery módban és factory kínai módban is. Csak az illesztő programot kellett frissíteni és manuálisan kikeresni a HTC interfacet a listából. A mod az viszont már nem indult el, gondolom mert recovery alatt nincs lehetőség erre az usb hibakeresésre csak működő rendszer alatt. -
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1615 üzenetére
Asszony erősködött hogy ne mókoljam tovább inkább adjam be szervízbe.
Recoweryből telepíthető biztonsági másolat? És ez a gyári 3e-vel is telepíthető vagy csak a TWRP-vel? Hol tudom letölteni ezt a biztonsági másolat filet?
Nekem ez a 3e recowery volt fent. Ezzel is visszatudtam volna állítani? -
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1613 üzenetére
De most ment a szervízbe de nagyon parázok hogy ha visszajön megit hekkelgetem ugyan itt fogok kilyukadni.
Ezért már előre érdeklődök, hogy az újboli szervízbe küldés helyett milyen lehetőségeim lehetnek ilyen esetben.
Csak annyit akarok hogy legyen jó a partició és menjen a root.
Valami rendszer ROM img nincs, amivel visszarudiom rakni a teljes gyári állapotot ezzel a RKBatchTool.exe programmal, amit most találtam a hivatalos oldalon és a ftissítésre, ROM cserére használnak? -
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1610 üzenetére
Rootolás után még elindult, de mégsem működött a root. Azt írta a su hogy a rendszergazdai hozzáférés kérésre megtagadva, ez szerepelt a superuser prog naplóban is.
Ekkor bementem recowerybe és adtam neki egy wipe data / factory resetet és egy wipe cache partitiont. UGYE jól gondolom hogy ezzel letoltam valna a rootot, meg mindent és próbálkozhattam volna újrarootolással?
Sajnos nem ez történt, hanem hogy utána már nem bootolt be.
-
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1603 üzenetére
Üdv!
Most a volume-down+power párossal sikerült behoznom egy kínai menüt. Úgy néz ki hogy ezzel van kapcsolat a gép és tablet között. Alapból nem ismerte fel az illesztőprogit de kikerestem a htc android interfacet és azzal létrejött a kapcsolat. Csak sajnos nem tudom az usb hibakeresést a kínai menüben hol kell aktiválni, így a mod fájl nem fut le csak a daemon started felirat jön be. -
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1577 üzenetére
Ok. Megpróbálkozom megint ha pc közelben leszek.
Megcsináltam a reparticionálást, akkor még működött.Ha nem sikerül életrekelteni a mod programot, akkor ez rootcsomag a megoldás működik még?
-
Newyorker
addikt
válasz
kelzsoca #1482 üzenetére
Nah annyi plusz infó van, hogy fellép a netre, de elég sűrűn megszakad és akkor írja ezt, hogy IP cím lekérése! Természetesen más netnél nincs ez, csak itt, legalábbis két másik wifit próbáltam ott rendben volt. És ezt a wifit teszteltem másik telefonnal, illetve PC-vel, és azzal sem volt gond :S
-
McAdam6
aktív tag
válasz
kelzsoca #1478 üzenetére
Nem lehet valahogy visszaírni a gyári MAC-ot ? (felírtam egy cetlire, hogy beírjam a routerbe, tehát megvan). Nálam egyébként a battery patch elállította a partíciókat (megjelent egy új usb-part.), úgyhogy visszaállítottam, ekkor mászott el a MAC.
Off-line számtech. boltokban is érdemes keresgélni, hátha van egy elfekvő darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest