Hirdetés
-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
7" -os kijelző alatt használható az ingen GPS progi.
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok.
Van egy ilyen tab-om. És kaptam hozzá eu GPS-t. Viszont csinálnék rajta egy gyári beállítás visszaállítást és az a kérdésem hogy a GPS progit az eredeti kóddal lehet még majd használni? -
Zotya984
senior tag
Sziasztok.
8Q Tablet és bazi nagy probléma van vele. 2 hetes a gép. Kint vagyok németbe és magyarban vettem. Google Play -ről le lett szedve 4 kisebb játék (mahjong, sakk, pasziánsz, aknakereső) és a gyárilag kaptam kódot a Sygic Teljes-Európa térképszoftver.Tegnap este játszottam 2 órát, oldalán a pici gomb megnyomva elsötétedik, majd felraktam a töltőre. Levettem töltőről órák múlva (5-6óra múlva), és nem lehet bekapcsolni hiába nyomkodom az oldalán röviden hosszan a ki-be kapcsolóját. Semmire nem reagál.
Most akkor kuka a gép vagy mivan vele?
Most vettem észre hogy a töltést jelző led haloványan világít pirosan. Érdekes mert teljesen feltöltve volt.
-
Zotya984
senior tag
Egy kérdés erre a gépre (Q8) lehet külső meghajtót csatlakoztatni?? 500gb-os laptop HDD külső házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest