Hirdetés
-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Most Down+Power hatására bejött egy kínai menü. Aztán elkezdett sipolni de sikerült leállítanom. Ezt a kínai menüt már láttam itt valahol.
Up: Visszanéztem, az mégsem az a kínai menü volt
-
btz
addikt
Csináltam még egy factory resetet recoveryben és így sem bootol be. Logo és várakozás karika a képernyőn. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
btz
addikt
Azt hiszem végképp kinyírtam. Már csak a logós fagyás van. Csináltam egy recovery factory resetet és így is csak ezt csinálja.
-
btz
addikt
válasz
cappa72 #1596 üzenetére
3-adjára bebootolt, de legalább 30 másodpercig kellett nyomni. Most olyan a helyzet, hogy nem mindig akar bebootolni. Néha megakad és a root sem működik. Rootos prognál azt írja, hogy a rendszergazda jog kérésre megtagadva. A superuser települt és rákérdezés van megadva
-
btz
addikt
Jobb alsó sarokban az a kis juk az mikrofon vagy az a hard reset?
-
btz
addikt
Hardresetet hogy lehet ezen csináni? Tollal?
-
btz
addikt
Nekem kicsit kicsinek tűnnek a feliratok, ikonok. Szeretném egy kicsit nagyobbra állítani a dolgokat, vastagabbra a statusbart stb. Ebben tud valaki segíteni?
-
Kitkat root zip.
forrás: xda
Igaz amit linkeltem az a 2.02.A 2.4-es
-
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1577 üzenetére
Ok. Megpróbálkozom megint ha pc közelben leszek.
Megcsináltam a reparticionálást, akkor még működött.Ha nem sikerül életrekelteni a mod programot, akkor ez rootcsomag a megoldás működik még?
-
direwolf
őstag
Hozzáértésen ilyenekre gondoltam, hogy felismerni egy hibázó sd kártyát, vagy szarul megírt appot stb. Esetleg bekaptál egy vírust ("nem volt kompatibilis, szóval kénytelen voltam manuálisan leszedni az apk-t nekik" !)
Csak azért írtam, mert az általad írt problémák nem nagyon jöttek elő még itt a fórumon.
Az meg különösen érdekes (ahogy kelzsoca is írta) hogy a belső memória megtelik. Ilyent még nem láttam. -
btz
addikt
Frama rootal is ki lehet rootolni? Csak mert nem vagyok gépközelben így nem tudom rádugni gépre a rootoláshoz
-
kelzsoca
félisten
A belső tárhely nem tudom mitől telt meg, hiszen oda csak külső alkalmazások települnek, ahhoz a user nem fér hozzá, a belső "sd kártya" megtelhet természetesen, de az meg nem okoz fagyást vagy problémákat.
a recsegő rádió a napokban ütötte fel a fejét, erre egyelőre senki nem tud semmit mondani, a táblamagazin, fuso és egyéb appok valóban nem a legjobbak, javasolni is fogom a wayteq-nek hogy ezeket lehet kerülni kellene...(#1569) btz
Igen-igen, a módosítás használata után a beállításokban új menüpont érhető el.
-
btz
addikt
Kelzsoca féle mod zip fájlban mit jelent az a multiuser? Lehet több felhasználói fiókot létrehozni?
-
eight
senior tag
válasz
direwolf #1565 üzenetére
Nem igazán értem milyen hozzáértés kellene, nem csinálnak vele semmit, csak naponta átolvasnak egy tucat alkalmazást (ami nem fagy szét) és kész (olyanokat mint az index, mno, bors, port, stb), és hétvégenként meghalgatják a kabarét a rádióban (de azt most megmutattam, hogy lehet online is, nem csak fm-en keresztül).
A beállításokba biztos nem mennek bele, de még a böngészőt sem is használják. A legextrémebb dolog eddig szerintem amit csináltak a google térkép használata volt.
Ennyinek szvsz szakértelem nélkül is mennie kéne, még a tropa wayteq70dci-en is mennének ezek ha előszedném, igaz az meg 5 perc után kikapcsol ha akarom ha nemAzért köszönöm szépen a válaszokat, (+Newyorker, +btz). Ha nektek minden jó akkor biztos bennem vagy az én készülékemben van megint a hiba, gondolom ha olyan rossz lenne a termék akkor csak lenne valaki a prohardveren aki megmondané az őszintét, tehát csak simán megszívtam megint
szerk: typo
-
btz
addikt
Érdekes. Nekem is ilyen készülékem van. Igaz jól oda kell vágni az érintőpanelnek, meg néha elő jön egy két bug de amit nyújt az teljesen korrekt ennyi pénzért, nem is várok tőle többet. Más problémám, lefagyások recsegő rádió, érintőpanel illesztés problémám nincs. Lehet hogy én egy jól összerakott példányt fogtam ki.
-
eight
senior tag
Üdv!
Édesapáméknak vettem egy ilyen kütyüt tavaly megjelenéskor. Volt már nekem egy Wayteq 70dci-m régebben, ami többet volt szervizben mint nálam (ez szó szerint így volt, amíg használtam volna addig tényleg többet volt ott, aztán kb. fél évre rá meguntam és vettem egy "igazi" tabletet)
Gondoltam mindenki megérdemel egy második esélyt, nem vagyok sem haragtartó se előítéletes, szóval kaptak egy 8Q-t.Persze élből nem ment fel rá egy app amit kértek (nem volt kompatibilis, szóval kénytelen voltam manuálisan leszedni az apk-t nekik), aztán meg folyamatosan lefagytak rajta a dolgok és a launcherből is eltűntek az ikonok újraindításnál (minden ami nem belső tárhelyre volt telepítve, stb). Szóval szépen factory reset aztán eltüntettem minden olyan appot amiről tudtam hogy baj van vele, és átadtam az ajándékot szomorúan, de szeretettel.
Na ma reggel gondoltam ránézek mi van vele, nem telt e meg a 1GB, stb, és hát katasztrófa volt sajnos. Teli volt csurig a tárhely és szinte minden fagyott pedig semmit sem telepítettek rá mert nem is tudják hogyan kell (nem is értem mi a franc ez, van két kitkat-os egység a családban és azok soha nem rondítják így tele magukat, de ha jobban belegondolok, akkor ilyet szvsz talán már a Jelly Bean óta nem láttam, komolyan mint anno azok a mega-giga-super edition kalóz Windows XP-k amiket valami kontár gyerek kapart össze aztán csak híztak és híztak míg ki nem pukkadtak és mehettet az ember rendet rakni amikor a szülők kihívtak)
De a legdurvább hogy a képernyő széleinél (és egy helyen középen felül is) szinte alig érzékeli az érintést a panel, a rádió meg recseg ropog. Szegény fater az hitte hogy ez normális
(ez az első tabletje).
Letöröltem mindent, 6/0-as újraparticionálást csináltam (köszönet Kelzsocának), aztán reset után az első bootnál élből lefagyott a launcher szóval felraktam egy Novát, de az is fagy néha. Most nincs rajta semmi, de még a Wayteq magazin is fagy ha úgy tartja kedve, szóval az egész használhatatlan, nem is tudom mi tévő legyek, mert ha ez is hetekig fog a szervízbe ki be járkálni kéthavonta, akkor inkább már most veszek valamit, azt így jártam megint én marha.
-
xtend
senior tag
válasz
cappa72 #1559 üzenetére
Szerintem ilyen összegeknél komoly embernél már egyértelmű, hogy először azért felhívom v. ráírok az adott cégre, hogy tényleg van-e náluk...legalább is nekem egyértelmű
De igazad van, hogy megosztottad ezt az infót....tessék vigyázni és nem csak ezzel a webshoppal, hanem úgy általában. Hallottam én már edigital-os vételről is, hogy nem teljesen a leírásnak megfelelő volt a termék, stb... -
xtend
senior tag
Aki ilyet szeretne venni az most csapjon le rá, jelenleg a lentebbi linken "raktáron" van! Még egyszer hangsúlyozom jelenleg (2015. 01.16)
[link] 33.390 HUFA többi helyen készlethány, meg "bizonytalan készletbeszerzés", stb van
De kár, hogy ma nem fizetés nap van.....
-
LSiki
tag
Amennyiben a Beállítások - Megjelenítés - Alvó mód -ra gondolsz, akkor valóban az ott beállított szerint kellene kikapcsolnia a képernyőnek és természetesen tudja a készülék (legalábbis nálam).
Ezt csak a Fejlesztői lehetőségek - Nem kapcsolódik ki ( A képernyő soha nem kapcsol ki töltés során ) menüpont írja csak felül töltés esetén.
-
Tűz
csendes tag
Megnéztem a rádió és egyéb más dolgok működését töltés közbeni működését.
Akkor nem produkálja ezeket a fent leírt jelenségeket.
Akkor valami energia gazdálkodási probléma lehet.
Lehetséges hogy emiatt úszik el az akku kijelzése is.Ha viszont ez nem szoftver hiba, akkor mindegyik készülék ami produkálja a hibajelenségeket gyárilag hibás???????
-
HBO2
tag
Felraktam ezt a battery monitort és figyelem kb 1 hete, de a százalékon túl a volt feszültséget sem jelzi ki jól!!
Volt hogy rajtakaptam fél voltos eséseken, de olyan is volt, hogy csökkent az érték töltés közben!!!!
Így aztán ez mostmár kezd egyre reménytelenebb lenni!
Összességében viszont nem akkora baj. -
Tűz
csendes tag
válasz
plömplöm #1546 üzenetére
Köszönöm!
Akkor ez tuti nem valami egyedi probléma:
Azért én próbálkozom vele a szerviznél hátha.
Lehetséges a hardveres történet is remélem nem az.
Igazából itt, ahogy olvasgattam azt írták az akku kijelzés problémára, hogy akkor jön elő ha a készülék sokat van készenlétben.
Nekem néha a wifit is kikapcsolja annyira, hogy utána csak nehezen kapcsolódik vissza, illetve a rádió is akkor recseg, ha a készülék készenlétben van.
Én sem ezzel akarok bulizni főleg nem a rádióra, de ha egyszer benne van akkor működjön rendesen.
Próbálkozom.
Remélem szoftveres hibajavítással megoldható lesz a probléma mert nem szeretném darabokra szedetni akkor inkább veszek egy másikat ennek pedig visszakérem az árát. -
plömplöm
őstag
válasz
direwolf #1541 üzenetére
sztem legalább annyit olvastam már ezt a topikot (is), mint te
. pld mielőtt megvettem ezt a két tabletet a gyerekeknek, meglehetősen alaposan utánanéztem dolgoknak.
és továbbra is várom tőled a "pontosan" definícióját. emlékeim szerint én voltam eddig az egyetlen, aki konkrét adatokkal legalább megpróbálta pld a hosszú töltési időt másoknak megmagyarázni
Tűz: óhajod parancs. most kipróbáltam neked, mindkét tablet hangszórója furcsán recsegni kezd ebben az üzemmódban, van, hogy rögtön, vagy hogy csak néhány másodperc elteltével. de ez valami hardveres tervezésbeli probléma is lehet, amin szoftveres módszerrel talán nem is lehet segíteni, ezért az a hozzáállása a wayteq-nek, ami, és pld ezért is fejezhették be a gyártását, ha jól értettem a dolgot a 8Q beszerezhetetlenségéről és megszűnéséről. ha ez valakinek szempont, azaz akarja használni ezt a funkciót, velünk ellentétben
, akkor nincs mese, "javíttatni" kell a tabletet, ami ha nem javítható, akkor addig verni az asztalt, amíg a vételárat vissza nem kapjátok. a 7Q még kapható, de akciós, szerintem szabadulni akarnak azoktól is, érdekes lenne megnézni egy olyanon is ezt a hibát.
-
Tűz
csendes tag
válasz
plömplöm #1535 üzenetére
Ha nálatok ugy is van nem is egy, nem néznéd meg, hogy a rádió nálad is sz@r-e. Nem kell semmi extrát csinálni, csak beledugsz egy bármilyen fülest, hogy legyen antenna rányomsz a rádióra, rákapcsolod a beépitett hangszóróra a rádióadást és elküldöd készenlétbe a tabot. Ha van hiba kb 20 s után jelentkezik a recsegés a beépített hangszórón.
-
btz
addikt
Üdv!
Nekem olyan problémám van hogy beállítottam alvó módba menjen 2 perc után, de nem teszi. Csak elhalványul a képernyő -
montezuma
tag
-
plömplöm
őstag
válasz
direwolf #1536 üzenetére
definiáld nekem légyszíves, hogy mi az a "pontosan", köszönöm
ha azt szeretnéd, hogy másodpercre pontosan megmondja neked, hogy mennyi ideig használhatod még a tabletet, akkor van egy rossz hírem, ez nem az az árkategóriájú készülék. ha a kategória szintjét nézed, akkor az én általam használt mód, azaz ahogy látom, ahogy napról napra merül az akku a használattól és feltöltöm az akkut, amikor várhatóan nem menne el egy újabb napot, akkor ennek teljesen megfelel. nemdebár.
-
plömplöm
őstag
halkan jegyzem meg, hogy a fiaim (8 és 11 éves) által használt két 8Q tökéletesen működik, pedig rajtuk van még mindkét fólia és a "méretpontatlan" gyári műbőrkabát. összevissza lépegetnek a játékjaik között teljesen véletlenszerűen. az akkukijelzés szerintem megbízható, aznap, amikor már csak 20-30%-ot mutat estére, "felrakom" éjszakára feltöltődni, és fel is töltődik reggelre. használnak skype-ot rendszeresen, nincsenek hangerő problémáik. rádiót még sosem akartunk a tabeteken hallgatni, ez igaz
-
Tűz
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #1532 üzenetére
Nem én akarom szervizbe vitetni!
Írtam a Wayteqnek a hivatalos oldalon talált címre, Ők visszaírtak, hogy forduljak a szervizhez.
Nem hiszem hogy a 8Q rádióját kezelő alkalmazást a google vagy valaki más találta ki, az biztos hogy a készülékhez csinálták.
Az idézet levelezés jóval hosszabb már több levélváltás volt csak nem idéztem az egészet.A gyárilag feltelepített levelező progit sem találom sehol máshol csak a terméken akkor valószínű hogy a gyártó írta a készülékre.
Akkor meg van hozzá közük.
Amúgy a gmailt sem tudtam ahhoz az előre telepített klienshez hozzáállítani csak a google által készített gmailos appal volt hajlandó normálisan működni. -
xtend
senior tag
Üdv mindenkinek!
Tervezem egy ilyen tab vásárlását. De felmerült bennem 1-2 kérdés, megköszönöm annak aki tud segíteni!
A tárhely gond kilőve, hála kelzsoca programjának (big thx), remélem sikerülni is fog. Na most én ezt a tabot az egész család számára venném.
Nekem ami a lényeg a GPS benne. Kinek milyen tapasztalata van róla? Működik megfelelően? IGO rámegy?
A másik, hogy ehhez lehet billentyűzetet csatlakoztatni? Ha igen honnan érdemes hozzá venni és milyen árban van? Működik megfelelően? Olyan lenne jó ami tokkal együtt van (vagy mind úgy van???)
A harmadik pedig a játék a gyerkőcnek. Hasonlónak látom a hardverét a tabnak a Samu Galaxy s3-hoz. Azokon futnak a nagy játékok is (Gameloft Spiderman ami 1.1GB, stb) szépen, akkor gondolom ezen is fognak. Jól gondolom?
Valamint láttam a leírásban, hogy gyorsulásérzékelő van benne. Giroszenzor nincs? Mert egyes játékokat nem csak nyomkodva, hanem ugye a telót/tabot el-el fordítva kell játszani.
Erre a tabra valószínű-e, hogy ha jön új Android akkor lesz rá frissítés?És a végére még melyik webshopból érdemes rendelni, ahol tuti nem olyat küldenek ahol az illesztés nem megfelelő?
Köszönöm aki válaszol
Üdv!
-
LSiki
tag
Azt hiszem az elsők között voltam aki ilyent vett, és az amúgy bennem kialakult és általam is terjesztett pozítiv képet kezdi módszeresen lerombolni a készülék. Kezdte tegnap azzal hogy se kép se hang (csak úgy) csak hard resettel lehetett életre kelteni. Most pedig restartolt(csak úgy) és már vagy 10 perce nézegetem a wayteq logót.
Egy kicsitvagyok.
-
Tűz
csendes tag
Srácok segítség kéne!
Levelezésbe kezdtem a wayteq-kel az alábbi részemről feltárt apró szerintem nem készülék hanem szoftver hibák miatt.
Idézet a levélből:"Tisztelt Wayteq!
Szeretném a segítségüket kérni!
Vásároltam egy wayteq xtab 8q készüléket. A készülék majdnem tökéletesen működik, mivel felfedeztem egy két apró hibát a gyárilag feltelepített alkalmazásokban és a hangszóró működésében.
1 rádió hallgatása a beépített hangszórón abban az esetben, ha a készülék készenlétben van, azaz a kijelző ki van kapcsolva sajnos nem lehetséges, mert valamilyen recsegés-ropogás hallatszik a hangszórókon.
2 a gyárilag telepített levelező programmal nem tudok úgy kapcsolódni a freemail fiókomhoz pop3 segítségével, hogy a program a szerverről kitörölje vagy csak a szerveren olvasott státuszba tudjon tenni egy levelet így egy levelet többször is letölt a kliens.
3 a készüléken egyes alkalmazások, mint pl. a skype elég halkak a készülék maximális hangerőre állítása esetén is.
Azt szeretném kérdezni, hogy a feltárt hibákra várható-e valamikor hibajavítás, vagy milyen lehetőségek vannak a hibák kiküszöbölésére?
Válaszukat előre is köszönöm!"
Azóta a készüléket kérik, hogy vigyem a szervizbe, mert senki más nem jelentett ilyen hibákat.
Ezek valószínűleg nem a vas hibái, hanem az előre telepített alkalmazásoké.
Az én gépem gyári nem csináltam vele semmit, de nem szeretném ha ez lenne a kísérleti alany.Megpróbálok mindent elkerülni, hogy ne keljen elvinnem a szervizbe egy -két-három napra.
Kérlek ha tudjátok nézzetek meg nálatok ezek a problémák jelentkeznek-e.
Biztos vannak egyéb hibák is én egyenlőre ezeket találtam meg. Kicsi apró hibák de bosszantóak. Gondoltam jelzem feléjük hátha elérek valamilyen eredmény és adnak ki valami frissítést a vasra.
HBO2 már jelezte, hogy az egyik hiba nála is fennáll:
(#1505) HBO2 válasza Tűz (#1504) üzenetére
HBO2
(kvázi-tag)Nálam is fennáll ez a rádiós probléma és továbbá az is, hogy erősítőre kötve nem enged feltenni max hangra, mert egyből leállítja!
(TuneIn rádió)
-
Tűz
csendes tag
Sziasztok!
Még egy nagy gondom van, mégpedig a fuso alkalmazás.
Nem igazán működik.
Azt láttam, hogy másnak is van ilyen gondja, de azt is észrevettem, hogy ha rákeresem az google áruházban , akkor csak nehezen tudom megtalálni.Tudtok róla valamit, van valaki akinek egyáltalán működik?
Mert így csak foglalja a helyet és ha soha nem lesz jó akkor megpróbálom leirtani.
-
Tűz
csendes tag
válasz
kalozhun100 #1517 üzenetére
Nem tudom mit akart tesztelni a gép.
Befagyott -- ki akartam kapcsolni de egyszerre több gombot sikerült megnyomnom és ez jött ki.
Még keresem a kombinációt.Nem próbálkoztam vele, kiléptem, mert ez a fajta a nyelvtudásom kicsit hiányos.
-
Newyorker
addikt
válasz
gyurkikrisz #1512 üzenetére
Jah értem, hogy itt a nem-mel arra gondoltál, h a hardver elég, csak az app nincs megfelelően optimalizálva! Vicc, h ilyen gyermeteg hibát követnek el olyan nulla kellene hogy legyen hw igényű progiknál, ahová elég kellene h legyen fél meggymag is!!!
-
Newyorker
addikt
válasz
gyurkikrisz #1512 üzenetére
Hmmm..., steril Os-re tettem fel pár appot és szaggat :S a net pedig ok :S szifonon hasít
-
Newyorker
addikt
A hvg.hu hírportál appja nektek is szaggat amikor görgetitek lefelé? Kevés a hardver? :S
-
btz
addikt
válasz
kalozhun100 #1509 üzenetére
- Aku kijelzés
- Nyenge touch sceeen érzékelés
- Hébehóba kiálló érintőpanel.Több nem nagyon van ahogy visszaolvastam.
-
kalozhun100
őstag
Összefoglalóba nem irnátok egy hibákkal kapcsolatos összefoglalót?
-
btz
addikt
válasz
PiciDikenz #1507 üzenetére
Addigra úgy is lecseréli minden valamire való hype követő kocka gyerek egy jobbra, gyorsabbra, újabbra
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1506 üzenetére
Én kifejezetten azért vettem ezt más gyártó terméke miatt, mert láttam, hogy itt megy a support ezerrel, nem kell reménytelen googlezásba fognom, ha valami problémám akad. Viszont így, valószinűleg alaptalanul, de kicsit aggódom majd a garancia miatt, de úgyis csak egy év van rá (tényleg, miért csak ennyi? Nem kötelező a 2 év minden műszaki cikkre?), addig gondolom lesz alkatrész bőven, aztán meg majd így jártunk
-
Ferenczi Áko
addikt
Azért szerintem sok embernek adott inspirációt ez a fórum, ami miatt 8Q-t vettek.. Én nem bántam meg, a mai napig nagy megelégedéssel használom, hibátlan működés mellett..
-
Tűz
csendes tag
Sziasztok!
Észleltem egy hibajelenséget a rádió használata során.
Amikor a rádió a beépített hangszóróra van kapcsolva, és a tab kikapcsolja a kijelzőt és zárolja magát a rádió elkezd recsegni ropogni, élvezhetetlen módon.
Amint visszakapcsolom a kijelzőt a recsegés ropogás abbamarad.Ugyanezt a jelenséget nem produkálja akkor, amikor csak a fülhallgatóra van kapcsolva a rádió.
Már próbáltam kikapcsolni mindent hátha valami progi miatt van egyenlőre nem találtam megoldást.
Kérdésem az lenne, hogy valaki még találkozott-e ilyen problémával vagy ez csak nálam egyedi.
ui: olvasgatva a hozzászólások között láttam, hogy az akku kijelzéssel is gondok vannak ha a készülék sokat van készenlétben.
Nem lehet, hogy van összefüggés a két hiba között? -
Newyorker
addikt
válasz
kelzsoca #1482 üzenetére
Nah annyi plusz infó van, hogy fellép a netre, de elég sűrűn megszakad és akkor írja ezt, hogy IP cím lekérése! Természetesen más netnél nincs ez, csak itt, legalábbis két másik wifit próbáltam ott rendben volt. És ezt a wifit teszteltem másik telefonnal, illetve PC-vel, és azzal sem volt gond :S
-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #1501 üzenetére
Beadod-leadod, addig tablet nélkül vagy, majd amikor készen van, kapod az sms-t, és viszi a futár a javított készüléket, időben ez változó ~2 hét az átfutási idő.
A WayteQ szervizben végzik a javítást.ui: némi felárért cserébe, ha jól tudom 2500Ft kérhető gyorsszerviz szolgáltatás ekkor 24 órán belül megoldják a problémát, bővebben a garanciajegyen található telefonszámon tudnak felvilágosítást adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest