Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
Hali!!
Valaki nem tuja milyen akksi kell a tab ba? Rendelnék de nem tudom a számát.Üdv
-
nagyfejü
őstag
hali!
Valakinek nincs meg a gyári firmware? Nem müködik a hard reset ezért gondoltam ujra rakni.
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Lehet a kütyüben akksit cserélni? ha igem , milyet , honnan??
Valamilyen ujabb firmware létezik a gépre , akár custom is??
üdv
-
nagyfejü
őstag
hali!
Több mint 1 napig nem tudtam életet lehelni a tab ba! A gyerek játszott vele ,majd letette. később néztem semmi , nem reagált a gombokra. Rádugtam tölteni , semmi.1 nap elteltével kezdte venni a töltést , nagy nehezen bekapcsolt és vibrál a képernyő , nem gyengén. Próbáltam ujrainditani , visszaállitás ugyanugy vibrál.
Javitható, Érdemes?üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
A hangerőn nem lehetne valahogy erősiteni? Skyp nál alig hallatszik a másik fél? A telón lehetett valami MTK tool progival.üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Most jöttem haza. Nézem a tabot világit a kék led. Müködik!!! Reggel még nem vette a töltést mostanra megjavult!?
üdv
-
nagyfejü
őstag
hali!
Annyi a fejlemény hogy egyszer elsötétült a tab , gondolom lemerült. Azta semmi életjel.Rádugtam töltőre , egész éjszaka rajta volt de nem világit a led.Gombnyomásokra nem reagál! észre lehet valahogy tériteni vagy szerviz?!
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
A gyerkőc elkezdett játszani a tabbal. 43% volt az akksi. pár perc mulva kiirta hogy tölteni kell az akksit majd lefagyott az egész!! A képernyő világit , semmire nem reagál.Ilyenkor mi van??
üdv
-
nagyfejü
őstag
hali!
Az elképzelhető hogy meghal a töltő?? feldugom és semmi reakció. Egy másik telo töltővel viszont tölt. Külön a töltőre van gari? Vagy felejtős?
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Ajánljatok valami JÓ videolejátszót légyszives!! ES File explorerrel szeretnék filmeket nézni a tv n de! Van olyan hogy az MX player csak hangot ad , vagy csak képet másik filmnél. A vlc t is probáltam volt ahol beszaggatott vagy beállt a kép. Nincs valami mindenevő lejátszó??
üdv
-
nagyfejü
őstag
válasz
kalozhun100 #1171 üzenetére
Hali!
Én akkor jártam igy amikor az SD kártyára másoltam fel a mappát! Próbáld meg a belső tárhelyre másolni!
Nekem ugy megy!üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Valaki tudna segiteni? Most probálkozom e tabbal. Felraktam rá az xbmc t. wifin keresztül szeretnék lejátszani mediafájlokat a pc ről. látom a fájlokat de amikor rányomok a lejátszásra kiirja hogy dolgozom és egy kis idő után kilép a programból. Valami ötlet?
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
most probálkozom a tabbal. SD kártyárol miért nem viszi a játékokat??? Csak ha bemásolom a ROM ba , akkor megy!
Azt hittem ugy van itt is mint a telefonnál. vagy valamit rosszul csináltam?
üdv-Akkor fölösleges 16 GB os kártyát beletenni!!!???
-
nagyfejü
őstag
Hali!
most probálkozom a tabbal. S kártyárol miért nem viszi a játékokat??? Csak ha bemásolom a ROM ba , akkor megy!
Azt hittem ugy van itt is mint a telefonnál. vagy valamit rosszul csináltam?üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Ehhez a pad hozmelyik codec et kell letölteni az MX playerhez??
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
A "virágbolti" játékokat hogy lehet futtatni? Root kell hozzá?
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Most lettem tulaja egy ilyennek. Eddig jó. Probáltam lejátszani MX playerrel egy mkv filmet. Játsza akadásmentesen de nincs hang.Kell valami codec , vagy valami beállitási hiba,
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Ukrajnai háború
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest