Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eight

senior tag

válasz chapog #1943 üzenetére

Nem igazán szeretném beadni ha a szakemberek nem tudják megoldani. Ha arról van szó, hogy kínában a szegény gyerek rabszolgákkal nem tudták rendesen összeszereltetni és egy szakembernek össze kell csak raknia másodszor, akkor beadom, de - mivel a fateré - azt azért nem akarom mint ami a 70dci-vel volt, hogy szó szerint többet volt a szervízben mint nálam.

• eight

senior tag

válasz kelzsoca #1570 üzenetére

Üdv!

Szeretném megkérdezni, hogy szerinted ha elkérném apukámtól és bevinném a szervizbe, akkor ott meg tudnák csinálni, hogy a képernyő szélén is érzékeljen a tab? Egész egyszerűen nem érzékel semmit a széleken (középen is nagyon rossz, de ott legalább működik), és egy csomó alkalmazásban ott kéne kapirgálni (egy csomó app pl. ott engedné állítani nagyobbra a betűket, ami fontos lenne apunak, vagy pl. a Google Earthben ott van a sárga figura, amit le kéne dobni az utcanézethez, stb.)

Egyébként azóta kipróbáltam mindenféle launchert meg partícionálást, és állandóan összerondítja magát minden app. Pl. most egy szűz gépre feltettem a nova launchert (mivel a gyári letörli az sd-kártyán lévő appok ikonjait), és a nova minden indulás után összeomlik a szűz gépen(10-ből 10-szer).... de ez mind nem fontos, csak az érintés kéne nagyon, de nem akarom fölöslegesen bevinni, ha ez ilyen és nem tudnak bent mit kezdeni vele.

Köszönöm!

• eight

senior tag

válasz direwolf #1565 üzenetére

Nem igazán értem milyen hozzáértés kellene, nem csinálnak vele semmit, csak naponta átolvasnak egy tucat alkalmazást (ami nem fagy szét) és kész (olyanokat mint az index, mno, bors, port, stb), és hétvégenként meghalgatják a kabarét a rádióban (de azt most megmutattam, hogy lehet online is, nem csak fm-en keresztül).
    A beállításokba biztos nem mennek bele, de még a böngészőt sem is használják. A legextrémebb dolog eddig szerintem amit csináltak a google térkép használata volt.
    Ennyinek szvsz szakértelem nélkül is mennie kéne, még a tropa wayteq70dci-en is mennének ezek ha előszedném, igaz az meg 5 perc után kikapcsol ha akarom ha nem:))

Azért köszönöm szépen a válaszokat, (+Newyorker, +btz). Ha nektek minden jó akkor biztos bennem vagy az én készülékemben van megint a hiba, gondolom ha olyan rossz lenne a termék akkor csak lenne valaki a prohardveren aki megmondané az őszintét, tehát csak simán megszívtam megint:(((

szerk: typo

• eight

senior tag

Üdv!

Édesapáméknak vettem egy ilyen kütyüt tavaly megjelenéskor. Volt már nekem egy Wayteq 70dci-m régebben, ami többet volt szervizben mint nálam (ez szó szerint így volt, amíg használtam volna addig tényleg többet volt ott, aztán kb. fél évre rá meguntam és vettem egy "igazi" tabletet)
    Gondoltam mindenki megérdemel egy második esélyt, nem vagyok sem haragtartó se előítéletes, szóval kaptak egy 8Q-t.

Persze élből nem ment fel rá egy app amit kértek (nem volt kompatibilis, szóval kénytelen voltam manuálisan leszedni az apk-t nekik), aztán meg folyamatosan lefagytak rajta a dolgok és a launcherből is eltűntek az ikonok újraindításnál (minden ami nem belső tárhelyre volt telepítve, stb). Szóval szépen factory reset aztán eltüntettem minden olyan appot amiről tudtam hogy baj van vele, és átadtam az ajándékot szomorúan, de szeretettel.

Na ma reggel gondoltam ránézek mi van vele, nem telt e meg a 1GB, stb, és hát katasztrófa volt sajnos. Teli volt csurig a tárhely és szinte minden fagyott pedig semmit sem telepítettek rá mert nem is tudják hogyan kell (nem is értem mi a franc ez, van két kitkat-os egység a családban és azok soha nem rondítják így tele magukat, de ha jobban belegondolok, akkor ilyet szvsz talán már a Jelly Bean óta nem láttam, komolyan mint anno azok a mega-giga-super edition kalóz Windows XP-k amiket valami kontár gyerek kapart össze aztán csak híztak és híztak míg ki nem pukkadtak és mehettet az ember rendet rakni amikor a szülők kihívtak)

De a legdurvább hogy a képernyő széleinél (és egy helyen középen felül is) szinte alig érzékeli az érintést a panel, a rádió meg recseg ropog. Szegény fater az hitte hogy ez normális :((( (ez az első tabletje).

Letöröltem mindent, 6/0-as újraparticionálást csináltam (köszönet Kelzsocának), aztán reset után az első bootnál élből lefagyott a launcher szóval felraktam egy Novát, de az is fagy néha. Most nincs rajta semmi, de még a Wayteq magazin is fagy ha úgy tartja kedve, szóval az egész használhatatlan, nem is tudom mi tévő legyek, mert ha ez is hetekig fog a szervízbe ki be járkálni kéthavonta, akkor inkább már most veszek valamit, azt így jártam megint én marha.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés