Hirdetés
-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2208 üzenetére
12 mp-es folyamatos bekapcs gomb nyomás volt már?
-
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2206 üzenetére
Hongkongból jó eséllyel a HK Post hozta, az meg a gyorsabbak közül való(már csak azért is mert közben nem utazza be fél Kínát a csomag).
Az hogy free shippinget kértél az egy dolog, az meg másik hogy melyik posta hozza. Itt ha csak a tokot kérted akkor az érték határ miatt a kínai posta.
Azért írtam hogy kérj mellé pendrive-ot vagy SD kártyát(azért 3500,-ért egy 32GB-os Kingston vagy Samsung bármelyikből, szerintem a megéri kategória) mert akkor regisztrált Holland Postával is ingyenes lett volna a rendelés értéke miatt, tudtad volna követni merre jár és az esetek többségében gyorsabb is (persze volt már az ellenkezőjére is példa).
[kép] -
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2204 üzenetére
Van kékben is. Két hét, de ez nem jelenti azt hogy a tied is ide ér ennyi idő alatt. Rendelj mellé még SD kártyát vagy pendrive-ot és kérd regisztrált postával. Nekem a holland posták most jót futottak, a kínai elég lassú volt.
Nem tudom rendeltél-e már kintről, de előre szólok hogy ez nem a türelmetlenek sportja. -
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2187 üzenetére
Ez konkrétan innen volt.
[link]CUBE TALK8 U27GT-re kell keresned.
eBay, Banggood, Geekbuying, TVC-MALL, Buyincoins stb....
-
LSiki
tag
Te valamit félre értettél, persze lehet hogy én nem írtam elég egyértelműen.
Ha a vámon megfogják mondatra célzol, az nem azt jelenti hogy lefoglalják (persze ha csak nem kémcuccot vagy egyéb korlátozás alá eső dolgot rendeltél).
Ez azt jelenti hogy a csomagodat visszatartják és bekérik tőled a fizetési papírokat (számla, banki átutalás), majd ennek fényében vagy kifizettetik veled az ÁFA-t vagy nem.
Ezért írtam még pontos összegeket is.UPDATE:
Igen, vannak ilyen kínai és egyéb illetőségü kereskedők. Ezért kell mindig előtte tájékozodni az adott webshopról. Hogy messzire ne is kelljen menni ezért.
[link] -
LSiki
tag
Nem igazán értem ezzel a hasonlattal mire akarsz célozni. Mert ha te komolyan gondolod amit írtál akkor erősen el vagy tájolva.
Egyértelmű hogy fillérekért nem fogsz több százezer forintos cuccokat kapni, aki ezt hiszi az valóban ne is rendeljen.
Sőt aki már rendelt külföldről és van halvány lövése arról mire kell figyelnie, ez a link csak azoknak szólt.
Ez egy klasszikus amit én nem ismerek az csak szar lehet típusú hozzászólás volt részedről.És igen, nem kellett visszaküldeni.
Gyanítom nincs PP-od, ezért kis magyarázat. Pénz a Banggood-tól a PP-re, majd onnan a bankkártyára.
-
LSiki
tag
Konkrétan ezt a választ egy Banggood-ról rendelt Cube tabletről írom. Amúgy az edigi-től például hétfő este írt levelemre várok választ, banggood (és geekbuying is) a megadott 48 órán belül válaszolt.
Hibás eszközre pedig kapásból ajánlottak és adtak visszatéritést.
Ezt csak úgy megjegyeztem. -
LSiki
tag
Ha valakit érdekel.
[Banggood]-nál akció 20.537.- (jelenlegi árfolyamon)
Ha fizetős akkor, ÁFA+vámkezelés(Posta) 5.545.- + 2.000.- = 7.545.-
Kb 28.000.- ért megvan ha megfogják a vámon.Ha esetleg rendel valaki. A Banggood nem a gyári dobozában küldi hanem saját csomagolásban.
-
LSiki
tag
válasz
gyurmagyuri #2108 üzenetére
-
LSiki
tag
Nem zárkozom el a dolog elöl.
Keresek egy olcsó kézbesítési lehetőséget mert a posta nem szabvány levelként 250g alatt 1995 Ft-ért vinné a kalkulátor szerint.
[link]A vaterafutárt még megnézem mert a tabletet is azzal küldtem.
Ha tudsz egyéb olcsó lehetőséget akkor várom az ötletet.Ha nem jó és annyiért küldöd vissza postaköltséggel mint amennyiért átvetted, akkor semi akadálya annak hogy visszavegyem. Mivel úgy mindketten 0-án fogunk állni.
Legalábbis ha jól kombinálokSZERK:
Vaterafutár ha jól számoltam akkor csak 1095 Ft.- -
LSiki
tag
Nem tudom milyenre gondolsz , de ezt tudom ajánlani.
[link] vagy [link]Nekem van egy ilyenem, mert elhalálozott a 8Q-m (még mielött használhattam volna, mert elötte nekem is a bőrtok volt rajt).
Vettem helyette Cube Talk 8X U27GT-C8-at, azon ilyen van[link].
Ha Kaposvár környéki vagy akkor esetleg keress meg PM-ben. -
LSiki
tag
Akinek esetleg számításba jöhet a külföldről rendelés.
A Banggood-nál akciós az utód 4 napig.
Banggood -
LSiki
tag
Igen, én is a 8X-et néztem ki esetleges következőnek. Amúgy más SOC van benne, és gyengébb GPU. Ráadásul lassan megjön a kínából rendelt tok a bőrtok helyett amit még a 8Q-hoz rendeltem. Ezen masszívabb hátsó tartó rész van ami a sarkoknál védi is az amúgy nem túl acélos plasztik házat, és a csatlakozókat is szabadon hagyja.
A TV-re kötéses mód nekem is megfordult a fejemben, de tudom hogy így nem használnám. -
LSiki
tag
válasz
kelzsoca #1883 üzenetére
Tehát ha jó értem, miután elküldtem kb 1-1.500 Ft-ért a szervízhez és megállapítják hogy nem garanciális. Majd nem kérem a javítást , ezért kiszámláznak 2K+ÁFa-t és 985+ÁFA Ft -ért visszaküldik. Jelzem ez már 5K. Keressek egy helyet ahol isten tudja mennyiért, ki tudja mit állapítanak meg? Hát az az igazság ezt nem igazán volt kedvem végig játszani.
Hát ShadeX próba - szerencse, hátha neked összejön.
-
LSiki
tag
-
LSiki
tag
válasz
mefistofeles #1865 üzenetére
Nálam szintén volt se kép, se hang állapot. Amikor pedig rádugtam a PC-re, az látta a tabletet. Egy próbát megér, 10-15mp-ig bekapcs gomb és újraindul.
-
LSiki
tag
-
LSiki
tag
Előre leszögezem nem vitatkozni akarok csak meditálok még mindig.
Jó esetben eladom 10K-ért, többet nem adnak érte. Rászánom a javítatási összeget 25-27K(mert ugye a posta költség is költség). Akkor garázdálkodhatok 35-37K környékén, de ez inkább kevesebb.
Mit ajánlasz helyette? Hasonló kvalitású, viszonylag hosszú üzemidejű cuccost.
Amit így hirtelen találtam és még megvennék, Lenovo TAB A8- 39.9 K.
Mégegyszer mondom nem kötözködöm, csak gondolkodom.Azért számolok mert bár én garanciásan szeretném a már korábban felvázoltak szerint, de ennek kicsi az esélye.
-
LSiki
tag
válasz
mefistofeles #1815 üzenetére
Javítható és a pontos összegek, adatok.
A kijelző WayteQ 8Q GPS Tablet PC cseréje 18000 Ft + áfa. Amennyiben nincs lehetősége személyes ügyintézésre, akkor az oda-vissza postaköltség is önt terheli. Visszaküldésnél az utánvét miatt 2000 Ft + áfa a költség.
Amennyiben előre utalással rendezi a számlát 985Ft + áfa.A készüléket az alábbi szervizünkben személyesen tudja átadni javításra:
Elektrodoki Szerviz
1107 Budapest, Ceglédi út 1-3.
NYITVA TARTÁS ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Hétfő, Kedd, Szerda: 9-13 és 14-17 óráig
Csütörtök: 8-13 és 14-18 óráig
Péntek: 9-15 óráig
Bejárat az Üllői út felől a Burger King mellett, a Platform területén. B. épület földszint.vagy
kérjük,hogy a készüléket dobozában, szíveskedjen elküldeni postai ajánlott levélként, vagy futárral az alábbi központi címre:
Elenet Kft.
6237 Kecel, Vasút u. 50.
Köszönjük!Én is gondolkodtam(-om) azon hogy megéri-e.
1.Arra jutottam hogy ilyen állapotban eladni úgyse tudom.
2.Kevesebb a bukta, ha javítva eladom.
3.Újat ezzekkel a tulajdonságokkal pedig csak drágábban tudok.Szervízen kívüli javítás
[link]
Az első amit találtam csak 50 db-os tételben lehetne rendelni.
[link]
Elméletileg a Chuwi VX8 panelje ugyanaz, bár a száma más. Megkérdeztem az eladót, de ő is a száma iránt érdeklődik. Ez viszont így lutri.Ezek után döntsd el magad.
-
LSiki
tag
válasz
kelzsoca #1789 üzenetére
Azt megköszönném, mert azért 9K az csak 9K. Potyára nem szeretném kidobni (mint ahogy tabletet sem).
affli : Sajnos valóban mindegy, mert 99% ahogy Kelzsoca is írta ezt nem szervízelik garanciában. Hogy ezt kiderítsem nincs plusz 3-500Ft hogy hátha. Ha meg hozzá adjuk a 18K+ÁFA-ért a kijelzőt, akkor ott vagyok 27K-nál.
-
LSiki
tag
válasz
kelzsoca #1786 üzenetére
Akkor ha jól kombinálok nekem csak a linkelt Touch Panel Digitizer kell (bár a külső üveg részen nincs sérülés) , mert az LCD panelen nincs látható torzulás, hiba.
Touch Panel Digitizer: If the top touch panel or glass top is cracked or broken but the image under it is fine,then you only need the Touch Panel
LCD Display Only: If the image under the glass is broken and the touch panel is NOT then you only need an LCD display
Complete Screen with Touch Panel and LCD: If the top touch panel is broken and the lcd image is either black liquid or cracked you need a complete screenAmi viszont érdekes hogy a FEHÉR? keretes panel 29$, a fekete amilyen van rajt az 5$-ral több.
-
LSiki
tag
válasz
direwolf #1624 üzenetére
Nahát ezt a neuralgikust meg kellett néznem mi a lónyálat jelent
Szerintem amúgy az akksija teljesen rendben van( az akksi kijelzés egy más téma). Hát hogy a kijelzőt cserélték-e, ebben nem lennék biztos. Viszont a hangszoró elhelyezésen (is) változtattak.
Az érdekesség hogy a honlapjuk viszont nem találtam meg ezt az új típust.
-
LSiki
tag
Amennyiben a Beállítások - Megjelenítés - Alvó mód -ra gondolsz, akkor valóban az ott beállított szerint kellene kikapcsolnia a képernyőnek és természetesen tudja a készülék (legalábbis nálam).
Ezt csak a Fejlesztői lehetőségek - Nem kapcsolódik ki ( A képernyő soha nem kapcsol ki töltés során ) menüpont írja csak felül töltés esetén.
-
LSiki
tag
Azt hiszem az elsők között voltam aki ilyent vett, és az amúgy bennem kialakult és általam is terjesztett pozítiv képet kezdi módszeresen lerombolni a készülék. Kezdte tegnap azzal hogy se kép se hang (csak úgy) csak hard resettel lehetett életre kelteni. Most pedig restartolt(csak úgy) és már vagy 10 perce nézegetem a wayteq logót.
Egy kicsitvagyok.
-
-
LSiki
tag
válasz
sultansmith #116 üzenetére
USB kábeles, normál asztali 1200 Ft-os Silver Line billentyűzet.
-
LSiki
tag
válasz
sultansmith #106 üzenetére
-Böngészésre kellően gyors, facebook, twitter nem hinném hogy gondot okoz
-Screen Mirroring tökéletesen működik, de a Play tele van DLNA programokkal is.
-Szövegszerkesztés kissé kényelmetlen szerintem képernyő billentyűzettel, de szokás kérdése is lehet.
Hirtelen felindulásból kipróbáltam, OTG kábelen keresztül kezeli az asztali billentyűzetet is. Viszont nem használja az ékezeteket. Próbáltam állítgatni. Elméletileg be is állítottam, a gyakorlat azonban mást mutatott.Update:
Úgy látom nem ízlett neki a külső bill, mert sötét képernyő és újraindítás lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ford topik
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest