- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
valahol vagy itt vagy a n350-es topicban linkeltem egy registry editort ami activesync-en mukodik.
valahol a hklm-ben azt hiszem init alatt vannak olyanok hogy launch10, launch20..., a launch50 az hogy yfloader.exe. ezt ird at arra amit el akarsz inditani. a baj ezzel az, hogy ugy vettem eszre, hogy a gps csak akkor mukodik ha yf shellbol inditod, mondjuk mortscripttel megoldhato valahogy. ha esetleg kiprobalod, szamolj be az eredmenyekrol.
ha elrontod ezt a sort a registryben, akkor ugyan semmi nem fog indulni a gepen, megall a boot kepnel, de a regedit mukodik activesync-en, meg tudod javitani.
eddig forgatassal kinlodtam, de az elegge zsakutca volt, valoszinuleg meg majd folytatom de nem hiszem hogy hamarosan. ezt a si fele menut en is neztem, ossze is akarok hozni vmit magamnak, szerintem kovesd a forumot, jovo het vege fele lesz idom ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest