Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spili56
csendes tag
Üdv mindenkinek és Boldog Új Évet kívánok!
Van egy n410-em, valami miatt elment a rendszer. Updateztam most indul a gép de amikor ráütök a navigombra nem indítja el. Elindítom a windowst onnan tudom indítani. Mit csináljak?
Köszi -
fantal
csendes tag
nem akartam megirni a hosszu regisztracios folyamat miatt, de azert megis....
logo.bmp csereje bluepanther v350-c keszuleken a kovetkezo:- meretezed a kepet 320x240 -re
- tukrozod ugy fuggoleges mint vizszintes oldalan
- lemented LOGO.BMP de 16 bit szin, r5g6b5 formatumban (pl. GIMP-bol)
- egy hex editorban (pl. XVI32) kitorlod az elso 40 valahany byte-ot (latszik hol kezdodik a kepinformacio - ahol vege a sok 00 -nak)
- a logo.bmp-t felirod sd kartya alapkonyvtaraba, s beinditod a gepet a gombot nyomva tartvaRemelem segit, nekem 4 oramba telt amig pontosan osszehoztam egy rosszul beirt kep miatt...
-
baracsi
tag
válasz
rocketeero #196 üzenetére
nem csoda, hogy nincs hozzá terméktámogatás, hiszen a Wayteq weboldalán is írják, hogy számos GPS készülék van, amelyet Kelet-Európában árultak Wayteq márkanéven, habár nem a Wayteq tervezte és gyártotta őket.
-
rocketeero
csendes tag
Ettől félek én is,azért kérem, aki tudja hogy kell okosítani, lépésről lépésre írja le...
-
baracsi
tag
válasz
rocketeero #194 üzenetére
szerintem ebből a kütyüből sokkal többet is ki lehetne hozni, csak tudtommal ezt a Wayteq N400-t csak Magyarországon árulják, ezért is nem találni főzött ROM-ot hozzá, mondjuk egy olyan, amin van egy Windows Mobile 6 Professional, pedig csont nélkül elfutna rajta, csak ezt a ROM-machinálást nem nagyon vágom, meg nem is merek belefogni, nehogy teljesen hazavágjam a gépet
-
rocketeero
csendes tag
Remélem sikerűl valamit kihozni még a gépből. Nagyon sokan elcseszik, ezért kel lépésről, lépésre, kissé szájbarágósan leírni a lépéseket...
-
baracsi
tag
válasz
rocketeero #191 üzenetére
nem tudom, hogy az N410-en pontosan milyen operációs rendszer van, de ezek a Windows CE verziók irgalmatlanul le vannak butítva. Szerintetek ezekre a gépekre rá lehetne erőltetni egy Windows Mobile 6.0-t? Mert image-m az lenne, legalábbis emulátor verzió, hivatalos Microsoft weboldaláról letöltött. Nagyon sokszor belefutok abba, hogy nem lehet telepíteni a játékot/alkalmazást, mert .cab formában van, igaz ki tudom szedni a tartalmát, de azok nagy része meg nem indul el, gondolom .net framework hiányzik neki. Tehát a kérdésem az, hogy valamilyen úton-módon fel lehet tenni pl egy Wayteq N400 gépre a Windows Mobile 6-t?
-
szelidorzo
aktív tag
Üdv!
Nincs valakinek egy NK.bin-je Bp 350 C -hez? -
rocketeero
csendes tag
Sziasztok, nagyon sok infó van ebbe a topikban, valaki összegezve letudná írni lépésről lépésre mit kell csinálni, hogy pl N410 pna-ból Pda legyen?
Hogy lehet játékot rárakni,milyen pda-s játékok indúltak el tapasztalatok szerint?
Más, nekem a 410-em txt-nél nem ismeri a magyar ékezeteket, helyettük kocka van, mi a teendő?
Segítséget megköszönöm, ja és Boldog Karácsonyi Ünnepeket! -
baracsi
tag
amikor telepítek egy játékot, pl.: egy demó verziót, a program fel is megy a Wayteq N400-ra, megadom neki, hogy az SDMMC-re rakja, és ezután el szeretném indítani (a Progra files-ban ott is van a parancsikon), de kiírja, hogy Cannot find XYZ (or one of its component). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available. Ez miért van érdemes ezzel tovább próbálkozni?
-
baracsi
tag
már lejárt a szerkesztési idő, ezért újat írok. Az az érdekes, hogy a Control Panel\Remove program viszont látja, mint telepített programot.
-
baracsi
tag
valakinek sikerült már azt megoldani, hogy telepítés után meg is jegyezze a telepítéseket a Wayteq N400. GAPI-t telepítettem. Ha a Program files könyvtárat adtam meg, akkor az is eltűnt a Windows könyvtárba másolt gx.dll-lel együtt, ha viszont a ResidentFlash-t adtam meg neki célként, akkor a ResidentFlash-en megmaradt a program, de Windows könyvtárba másolt gx.gll ugyanúgy eltűnt. Van erre már megoldás?
-
baracsi
tag
válasz
Gerison89 #103 üzenetére
Gerison89: írtam Neked privit, de már tárgytalan, mivel rájöttem egy lehetséges megoldásra a problémádat illetően (nem biztos, hogy Neked is pont ez a problémád, de hátha). Itt leírom, hogy nekem mi volt a problémám. A csablak féle 1.0-s SI-t próbálgattam még régebben, lépésről lépésre haladtam, majd abbahagytam, mert visszadumált a másoláskor, hogy nincs elég hely, újraindítottam és letettem a PDA-sításról. Eltelt pár hónap és csablak kiadta a 2.0 (lényegesen felhasználóbarátabb) verziót, meg is örültem, feltettem, viszont nem látta a GPS vevőt. Na elkezdtem turkálni ez 1.0-s leírásában és észrevettem, hogy volt benne egy gpsexports.reg állomány, amit anno annak rendje és módja szerinte le is futtattam (és benne is maradt a registry-ben). Ezt kitöröltem, utána nyomtam egy reset-et és voila, tökéletesen meg is találta a GPS-vevőt.
sok sikert
-
Márton
nagyúr
Na, vettem egy 2gigás Kingston minisd kártyát a videókamerámba, ott megy is, meg a fényképezőben is. De amint beleteszem SD átalakítóval a Wayteq 410-es PNA-ba, és usb-n keresztül látni szeretném a tartalmát, vagy másolni rá, gondok lesznek.
Megjelenik mint új meghajtó, de ha rákattintok, azt mondja h nincs ilyen meghajtó, válassz másikat. Formázás parancsra meg azt mondja: a meghajtóban nincs lemez, helyezzen be egy lemezt! Mi a fene ez? Sima 2gigás SD kártyával pedig megy, tehát nem a méret túl nagy. Az átalakító miatt lenne? Nem szabványos SD-vé alakítja? köszi -
Márton
nagyúr
Van egy 2GB-s SD kártyám amit használok a Wayteq 410-ben és egy Canon fényképezőben is. A probléma, hogy ha fényképezek rá és beteszem a kártyát a naviba, akkor néhány képet "tönkretesz". Beleír a fejlécbe vagy nem tudom mit csinál, de rendszeresen tapasztalom, hogy kb. minden 15-20. kép nem jó. Amíg nem teszem át a kártyát, addig mindegyik hibátlan. Más márkájú kártyával is ezt csinálja.
Ez valami bug lehet? Milyen jogon ír bele? Javítás létezhet?
köszi -
baracsi
tag
valaki írt nekem emailt a wayteq n400 autós tartóval kapcsolatban, de véletlenül kitöröltem, mert SPAM-be rakta amikor töröltem, akkor láttam, hogy nem SPAM, de már nem lehetett visszacsinálni, legyen szíves felvenni velem a kapcsolatot
köszi
-
asken
csendes tag
Sziasztok!
van egy bluepamther v350-esem. Azt írjátok, hogy ugyanaz, mint az n400-as. Nem tudom előcsalni a win felületet. Mi a megoldás?
Köszi -
kispumi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
N400 hoz keresek ROM frissítést, valaki segítsen rajtam pls....
Köszönöm!
-
kispumi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
N400 hoz keresek ROM frissítést, valaki segítsen rajtam pls....
Köszönöm!
-
zorromoto
senior tag
Tudtok esetleg linket ahol elérhetném a :
17C6.YF.N.5.14 ROM -ot ?
software vers. : V2.0.0.5.19
-
tbmf
csendes tag
Szisztok!
Wayteq 410-est szeretnék venni, de kicsit zavaros, hogy valahol Samsung 2440 400Mhz-es procit írnak máshol meg SIRF Atlas III Dual core 372MHz-et.
Ezek szerint két féle létezik vagy az egyik kamu?
Vásárlás után hogy lehet a legegyszerűbben meggyőződni arról hogy milyet adtak?Azért érdeklődöm ezekről mert, ha tényleg SIRF Atlas III 372MHz-es akkor lehet, hogy egy Bluepanther v350c-vel jobban járok.
Előre is köszi
-
discoshark2
csendes tag
válasz
discoshark2 #167 üzenetére
Ma kipóbáltam egy 16GB SDHC kártyával a kütyüt (Intensa N410) és teljesen zsírul ment. Nem gondoltam volna!
-
baracsi
tag
Van olyan itt akinek van egy felesleges autós tartó bölcső Wayteq N400-hoz? Mert nekem itt a tappancsnál a műanyag eltört (elfáradt szegény, főleg az Ukrán útjaim során), vettem egy ilyen után-gyártott sz@rt, de annyit is ér. Most próbálok a kettőből egyet csinálni, de hát mégsem olyan. Vagy valahol lehet ilyet rendelni?
Közben megtaláltam hol lehet rendelni (http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=9558&cikk=termek_101443), de 4800 FT, ezek a PDA/PNA alkatrész árusítók mekkora [ide most nem írok semmit, mert úgyis kimoderálnák], az egész ér max 1000 Ft-ot. Eddig is utáltam a magyar kereskedőket és ez így is fog maradni. Hogy törné bele mindegyik a kulcsot a saját raktárának ajtajába.
-
vik_the_don
csendes tag
HI All!
Egyszerű a kérdés, wayteq N410-re varázsolt e már valaki navigon szoftvert és ha igen, hogyan, mert nekem az istenért sem akar felkúszni. Ha felmegy akkor pedig a térképet nem találja pedíg ott van.
Igo és tomtom, simán felmegy.
Bármilyen pozitív ötletre vevő vagyok. Köszi előre is. -
EveRY
csendes tag
lehet e csatlakoztatni az N410-hez Külső TMC (Traffic Message Channel) antenna és vevőt?
-
EveRY
csendes tag
Az N410-hez akkor most jó a 4GB-os SD kárya? WayteQ gyártmányú a készülékem.
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #164 üzenetére
de pörög ez a topic is....
-
diablo1984
veterán
sziasztok
van egy ilyen kézsülékem és az a gondol vele, hogy sem az igo 2006plus, sem az igo8 nem tudja az akku állását kezelni, tehát 2006 alatt azt mutatja, hogy töltön van, igo8 alatt meg mindig feltöltött, és egyszer csak kikapcsol, semmi figyelmeztetés nélkül!
lehet rom-ot kellene rajta frissíteni, megmondanátok, hogy mit-hol-honnan-hogyan?
-
tiszad
csendes tag
Sziasztok !
Van egy WayteQ N410 készülékem és egy 4Gb-os kártyám. Szeretnék Igo8 Eu / Igo 6 plusz Eu felrakni. Ehhez kéne némi segítség, mert abszolút új vagyok a témában.
Előre is köszi !
Emil: Tiszadkukacgmailpontcom -
Ákosking
csendes tag
Hali. Egy 410-t vettem tegnap és nem tudom használni, a leírás hiányos és szar
Kaptam egy programot aminek a neve BP350heziGO8 és egy másikat ami pedig bp_v350_2008.06. Etek Blue Pantherre készültek de elvileg ezzel is m űködne de nekem nem megy.
Pl az USB-t mire kell állítanom, mass storage vagy a másik?
Jó a kapott program?......????? -
csakazértis
csendes tag
Már megoldódott a "probléma."
Ha aktív a GPS vétel, akkor automatikusan kalibrálja az időt és a dátumot. -
csakazértis
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a wayteq n410-nél a már előzőleg beállított "IDŐ ÉS DÁTUM" beállításokat bekapcsolás után elfelejti?!
Ki tud rá valami megoldást, hogy ne kelljen minden egyes bekapcsolás után újra és újra beállítgatni a Dátumot és az Időt?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
szatyi74
csendes tag
Sziasztok kellene egy kis segitség n400 van bekapcsoiláskor fehér a képernyő miért?
-
zorromoto
senior tag
Szevasztok.
Meg tudnátok mondani hogy milyen verziószámú a ROM-ok?
-
jofiu01
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok még, ezért bocsi, ha hülyeséget fogok írni! Vettem egy N410- et. Van egy hivatalos Igo8- fullom, és sehogy sem tudom elindítani a gépen! Az előzőeket elolvasgattam, és rátaláltam egy irományotokra, hogy nevezzem át, az igo-t, mobilenavigator-ra és menni fog. De semmi! Azt írja ki, hogy, ERROR- Program application database cannot be found.
Először azt hittem, hogy az eredetiségével van baj. De leszedtem egy másik igo-t és azzal sem megy. Mit csináljak!!!???.... Segítsetek....
-
baracsi
tag
azt hiszem ez a megoldás
-
recilaci
csendes tag
Helló!
Van egy Wayteq N400-am az iGO 2006 simán fut de az iGO8-nál mindig ezt a hibát irja ki: "Initializing error:no languages files were found in
\ResidentFlash\MobileNavigator\lang
Mit kellene vele csinálni, hogy müködjön? -
lana20
csendes tag
hello tuna nekem valaki segiteni?letöltötünk a wayteq n400hoz egy hangfrissitös progit és utánna hardver id errort irt ki? szerintetek mit lehetne tenni vele?
segitség kellene
köszi elöre is mindenkinek sziasztok -
atis007
csendes tag
üdv
Nekem is van egy wayteq n400-om behalt rajta az operációs rendszer.
Tudna-e valaki segíteni?
Segítségetek előre is köszönöm -
rwk
csendes tag
hali!
a minap vettem nagykerben egy (papíron) wayteq n400-ast.
a kocsiban megnéztem a hátulját is, akkor látom, hogy rá van írva: "n350" és CE 4.2... dobozt megnéztem, azon 400 van, 6 gombos menü szerint arm 920t proci van benne, win CE-be belép, 5.0 version-t ír ki.
szerintetek csak rossz matrica került rá vagy ez tényleg 350? (aksziós volt nagykerben, 24 bruttó...)
előre is köszi az okos gondolatokat!
-
sonar
addikt
Nah végre összeállt a rendszer
Ha megjövök nyaralásból majd hackelgetem
-
andr_s
tag
Most használtam kicsit huzamosabb ideig az N410-es intensa navit.... az aksija nagyon szar, hamar lemerül, de igazság szerint úgyis fel van dugva a szivargyújtóra!
ezt leszámítva az áráért tényleg nagyon megéri!
-
andr_s
tag
én most 2Gb-os kártyával használom, teljesen jó, még ekkora sem kéne, mert most csak IGO magyarország van rajta, az meg elfér 1Gb-on is!
De hátha egyszer meglesz a teljes európa, vagy akkor kell nagyobb ha képnézegetésre, zenehallgatásra kell...4Gb-os? szerintem felesleges. de te tudod.
egyébként 2Gb-os kártyát már szinte bárhol kapsz 2300Ft-ért! :-) én ennyiért vettem, ott mindjárt ahol a navit!
-
sonar
addikt
Szia,
A probléma megoldódott. Szerencsére. Véleményem szerint az érintő képernyő túl kemény volt. Kb 3-4 órás kinlódás után ma reggel elsőre ment minden. Simán ment a kalibrálás, ki-be lépés a progiból. Szóval tuti nem én voltam a balfasz. Mert mindnt ugyanúgy csináltam mint tegnap.
De hát low cost-os termék, ennyi bug belefér...Mekkora SD-vel használjátok? 4GB-ost vajon lekezeli?
-
andr_s
tag
Sziasztok!
én is vettem egy ilyen wayteq N410-et, igaz intensa név alatt... de a kütyü ugyanaz.Sonar!
a kalibrálás nekem simán lement, nem is értem, hogy 20x megy körbe a célkereszt.... rá is kattintassz a célkeresztre a hozzá adott pálcával, vagy hagyod tovább menni??? :-) Persze ez elemi kérdés volt, nem sértésnek szántam, de hátha ilyen egyszerű (legalább is a 20x megy körbe a célkeresztből..) remélem nem hagyod körbe körbe futrni, és közben nem nyomsz oda...Szóval szerintem nagyon jó kis kütyü az Igo8-as teljesen jól működi rajta!!
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Most rendeltem egy Wayteq n410-et, de eddig csak az ideg kerülget. Nem tudom a kijelzőt lekalibrálni. Már 20x megy körbe a célkereszt, de semmi reakció.
Illetve ha belépek vmilyen progiba - pl.: képnézegető - nem tudok kilépni, hiába kattingatok az X-rebár gondolom ez megoldódna ha tudnám a kijelzőt kalibrálni.
Vagy van ennek vmi trükkje???Help me
-
sempron07
csendes tag
Csak egy ötlet volt, de pont most rájöttem sokmindenre - és kezdem beérni a Windows CE által kínált lehetőségekkel is.
És valamiért nem tudom lementeni a Windows mappáját, ezért inkább nem is próbálkozom tovább.
Navigálásra vettem a készüléket, eszembe nem jutott volna, hogy másra is használjam, amég erre a fórumra nem tévedtem -
-
sempron07
csendes tag
Régóta nézegetem a fórumot, sok hasznos dolgot találtam, de most beregisztráltam, és egy kérdést tennék fel:
Lehetséges, hogy egy Wayteq N410 Windows CE5 oprendszerét letörölve egy Windows Mobile operációs rendszert tegyek rá?A belső memória formázásával kezdeném, és Windows Mobile 5 és 6.1-et töltöttem le eddig, kíváncsi lennék a véleményeitekre - félek belekezdeni, hogyha a garancia elveszne.
Windows CE-n nem túl sok program fut, csak azért csinálnám
Válaszaitokat akár ide, vagy a sempron@dpg.hu e-mail címre kérném.
Köszönöm! -
bertok200
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
1 kis segítségre lenne szükségem Wayteq N400 PNA-val kapcsolatban, mégpedig az, hogy bekapcsolás után a Porsche-s képtől nem lép tovább (azaz nem jön be semmi)!
Mi lehet ilyenkor a probléma? Mit lehet ezzel kezdeni? Ja és a gépemmel sem kommunikál, azt írja ki, hogy ismeretlen eszköz (USB-s progi telepítve)! Segítségeteket előre is köszönöm! -
Pittt77
csendes tag
Sziasztok! Vany egy WayteQ 400as gép.. de bekapcsolás után nem reagál az érintőképernyő, semmilyen formában sem. Van vkinek vmi javaslata? program hiba? reinstall? Köszi!
-
Pittt77
csendes tag
Szia mindenki! van egy WayteQ 400-as..de bekapcsolás után nem aktív az érintőképernyő. Találkozott már vki ezzel a hibával? Mi a teendő? Köszi a segítséget!
-
kivlov
aktív tag
Ha valakit érdekelne N710B hez van igo8 amivel megy a hangerő gomb is
valamint készitettem egy kicsit bővebb menürendszert is amivel micsit közelebb került a pda-hoz
a skin semmilyen rendszerfájlt nem modósít ezért kárt nem tudsz tenni a gépben
itt megtalálható: [link] -
zentv
csendes tag
Hi! Olyan gondom lenne hogy sikerőlt N400-asomat leformázni
Van e valami SD kártáyn lévó ROM UPDATE vagy mehet a kukába?Választ előre is kösöznöm!
-
baracsi
tag
a NAVIGÁCIÓ ikon az SD kártyán keres, két alternatíva lehet
mobilenavigator\mobilenavigator.exe VAGY
igo\igopna.exelegyen, a kettő közül bármelyik jó, nekem a sys.txt így néz ki (tehát semmi folder bejegyzés)
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0
[debug]
sound_q_length=200
queue_length=200
disable_outlookpoi=1
show_oneway=1
show_speed_limit=1
[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200
ding=1
;0 - no ding before speak, 1 - one ding, 2 - ding-din
[rawdisplay]
driver="GX"
;driver="GDI"
[gps]
port = 1
baud = 38400nekem így tökéletesen fut, nekem is 2 gigás SD kártyám van, bár ez nem hiszem, hogy befolyásolna valamit
-
KicsiT
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok!
Van egy Wayteq N400-as Gps-em.Egy 2 Gigás kártyára feltették nekem az iGo 8-at,de nem inditja el a navigációt.Visont érzékeli h benne van a kártya,mert kiirja a kártya nevét.
Kérek mindenkit h segítsen, hogy ilyenkor mi a teendő????
Előre is köszönöm
KicsiT -
rafkoca
csendes tag
bocs ez az e-mail cimem:kokenygabor@freemail.hu
-
-
Márton
nagyúr
válasz
csaba.ko #106 üzenetére
nekem 410-esem van.
csak azt tudom, hogy az igo8 megy, sőt mellette video vagy mp3 is a háttérben!
Ha a gázra lépek, hangosabban szól! ;-)
Nekem bejött a készülék, annyit kell még megoldanom, hogy ne búgjon ha szivargyújtóról kapja a tápot és a rádio AUX-ra csatlakozik. Ha akksiról megy, akkor nincs zavaró búgás.
Valaki ötlet? -
csaba.ko
csendes tag
Üdv!
Most szeretnék venni egy N410-est. Kicsit zavarosak az infók 400MHz v. 375 Mhz
Sirf III. v AtlasIII. meg hasonlók.
Ez a cucc is u.a. mint a Bluephanter 350? (mert az olcsóbb)
Ha tudtok segítsetek!
Köszi Csaba -
Gerison89
csendes tag
Sziasztok Srácok!
Van egy Wayteq n400-som!
Egy ismerősöm szólt, hogy van ez a janino_SI_mod valami és ezzel PDA féleséget tudok belőle csinálni. Vettem egy 1 GB SD-t és hát akkor gondoltam kipróbálom...Minden oké vele kivéve, hogy van külön térkép felülete (IGO,IGO8...). Az IGO-ba nagy nehezen felraktam a térkép programomat, hogy fusson és ne legyen HardwareIDerror.
Elindul de GPS jelet nem fog.Kivettem a kártyát visszaraktam az eredetit amin fent volt az IGO,és akkor azon se volt jel. Újraindítottam és a 6gombos menünél a GPS-t újraindítottam. Visszamentem a Windows-os felületre és az eredeti kártyával próbálkoztam, de megint nem volt jel...
Esetleg valami drivert kell belőni rajta???
Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Xiaomi 11T 8/128 - szürke
- Poco X4 Pro - 6/128 - fekete
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest