Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Pfú skacok, ez az új heti Khal mission jó nagy kaka szerintem.
Idegesítő, a shoti reload lassú, ha felborul Khal fél óra mire feltápászkodik... meg szirszarokat kell keresgélni közben
Nem tudom kinek az ötlete volt... Jó lett volna ha marad a darálós (doomos) gameplay, mint ami volt is a storyban de így... Remélem ez is rotálódik majd és nem csak ez az egy fos mission lesz hétről hétre, mert akkor inkább megveszek mindent platból csak ne kelljen hozzányúlni ...
Elsőre csalódás nekem, remélem reszelnek még rajta. (itt-ott bugos is)
Nektek hogy tetszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- TP-LINK routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB , RTX A2000 4GB, HP Garancia. Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- Apple Watch 10 42mm Újszerű/2027.09.02 Gar./Akku 100%/p4718
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem tudom kinek az ötlete volt... Jó lett volna ha marad a darálós (doomos) gameplay, mint ami volt is a storyban de így... Remélem ez is rotálódik majd és nem csak ez az egy fos mission lesz hétről hétre, mert akkor inkább megveszek mindent platból csak ne kelljen hozzányúlni ...