Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
defede
tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Köszönöm a tippeket, megfogadom.
Pár kérdésre még tudnál válaszolni?
1. miért van olyan nagy különbség a frame-ek árában a marketnél (mindegyik az alap verzió)? Annyival jobbak vagy annyival nehezebb kifarmolni őket? Mindegyiknél megéri a prime verzió? A laderboardon láttam olyanokat akik (holott van nekik prime frame) a sima frame-ben töltik a játékidejüket.
2. van olyan frame aminél van 1 menekülő képesség (akár láthatatlanság, akár stun kivéve teleportot), valamilyen sebzésnövelő képesség, 1 erős aoe képesség + valami pajzs a túlélésre. Nem közelharci, nem a legjobb túlélő viszont folyamatos energy töltéssel kiemelkedő területi sebzést okoz? Vagy itt a képességek inkább támogatók és a sebzés legjavát a fegyverek adják le? Nem nagyon játszottam magas szintű karakterekkel ezért nem tudtam lelesni a taktikájukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest