Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Event első napján kezdtem kiszedni a mechet... pár sérült rész volt, többit adták. A boosterrel+blessingel pikk-pakk felhúztam. Szerencsémre volt platom, formám, rengeteg endo... így nagyjából felszereltem. Persze pár mod még jól jönne, flow meg ilyesmi, de azért már bőven jobb, mint a bent található hulladékok.
Ampot is csináltam eventre, arra a pár napra, amíg a mech készült. Szerencsém is volt, tudtam rá időt szakítani.
Vik én a Spear-nál jártam úgy, h próbáltam, de se ídőm, se kedvem, se cuccom nem volt igazán megfelelő. Volt, aki le is oltott anno alliance-on, h ha igazán akartam volna, akkor kiszedem a ceti lacerát. OK, akkor nem tudtam, majd lesz újra... és lett is.
Szal. amire van időd, kedved, azt szedd ki, többi meg majd legközelebb. Párat mentem csak, igazán nem is néztem, h miket dobott, ha van plusz és tradelhető, akkor átadom szívesen.Arcane kiszedéshez (nagyobb tételben) gyakorlatilag 24/7 kellene játszani az event alatt.... Nem tudom, h ki találta ki a cell dolgot, de bekaphatná neki a fűnyíró...
És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják.