Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Event első napján kezdtem kiszedni a mechet... pár sérült rész volt, többit adták. A boosterrel+blessingel pikk-pakk felhúztam. Szerencsémre volt platom, formám, rengeteg endo... így nagyjából felszereltem. Persze pár mod még jól jönne, flow meg ilyesmi, de azért már bőven jobb, mint a bent található hulladékok.
Ampot is csináltam eventre, arra a pár napra, amíg a mech készült. Szerencsém is volt, tudtam rá időt szakítani.
Vik én a Spear-nál jártam úgy, h próbáltam, de se ídőm, se kedvem, se cuccom nem volt igazán megfelelő. Volt, aki le is oltott anno alliance-on, h ha igazán akartam volna, akkor kiszedem a ceti lacerát. OK, akkor nem tudtam, majd lesz újra... és lett is.
Szal. amire van időd, kedved, azt szedd ki, többi meg majd legközelebb. Párat mentem csak, igazán nem is néztem, h miket dobott, ha van plusz és tradelhető, akkor átadom szívesen.Arcane kiszedéshez (nagyobb tételben) gyakorlatilag 24/7 kellene játszani az event alatt.... Nem tudom, h ki találta ki a cell dolgot, de bekaphatná neki a fűnyíró...
És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják.