Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz 5150head #7591 üzenetére

Event első napján kezdtem kiszedni a mechet... pár sérült rész volt, többit adták. A boosterrel+blessingel pikk-pakk felhúztam. Szerencsémre volt platom, formám, rengeteg endo... így nagyjából felszereltem. Persze pár mod még jól jönne, flow meg ilyesmi, de azért már bőven jobb, mint a bent található hulladékok.

Ampot is csináltam eventre, arra a pár napra, amíg a mech készült. Szerencsém is volt, tudtam rá időt szakítani.

Vik én a Spear-nál jártam úgy, h próbáltam, de se ídőm, se kedvem, se cuccom nem volt igazán megfelelő. Volt, aki le is oltott anno alliance-on, h ha igazán akartam volna, akkor kiszedem a ceti lacerát. OK, akkor nem tudtam, majd lesz újra... és lett is.
    Szal. amire van időd, kedved, azt szedd ki, többi meg majd legközelebb. Párat mentem csak, igazán nem is néztem, h miket dobott, ha van plusz és tradelhető, akkor átadom szívesen.

Arcane kiszedéshez (nagyobb tételben) gyakorlatilag 24/7 kellene játszani az event alatt.... Nem tudom, h ki találta ki a cell dolgot, de bekaphatná neki a fűnyíró... ;] És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják.

Új hozzászólás Aktív témák