- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
MR 30-on majd a riven slot probléma is megoldódik
(#7263) s4hu|SyD^
Mindenki úgy játszik ahogy akar és amennyi időt rá tud szánni. Én azt szoktam mondani és már ide is többször leírtam, hogyha megvennék mindent platért (ami egyébként kifarmolható) akkor elveszne a játék értelme.
Örüljünk neki, hogy itt nem az van mint a Path of Exile-ban hogy azért farmolsz, hogy meg tudd venni a cuccot ami neked kell, mert annyi item meg stat van a játékban, hogy kb esélytelen, hogy kiessen az ami neked pont kell a buildbe. Ráadásul erre van három hónapod amíg tart a liga, utána új liga van és a karidat átrakják standarba. Az új ligában meg lehet kezdeni előről másik új karival a storyt utána meg a farmolást. Nah az a grindfesztivál game nem a warframe
Ott a trade az endgame szerves része.Egy szó mint száz: kb az utolsó dolog a forma lenne amit vennék platból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott a trade az endgame szerves része.