Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- OLED TV topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDuglas
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Eidolon/Tridolon téren nekem is vannak hiányosságaim - nagyon nem vagyok rágyúrva. Múltkor csináltam egyet (Tridolont) Nightwave miatt, de szerencsés voltam, chaten kifogtam egy barátságosabb groupot, vittem egy Trinity-t és próbáltam nem visszafogni a csapatot, mert láthatóan több tapasztalatuk volt.
Full randomokkal nem mernék menni, pont a toxicitás miatt, akkor már inkább elkezdeném kitanulni solozni. Korábban baráti társasággal, meg bátyámmal toltuk, ott azért kicsit más is volt a hangulata. Csak akkoriban ők többet tolták, mint én, én meg lemaradtam, mostanában meg nem játszanak... De ezt a bounty/standing rendszert nem bírom, pláne, hogy emiatt Fortunán még a vox-hoz el se értem... S mindig amikor ránézek el is megy tőle a kedvem. Pedig kéne rendes lencséket csinálnom végre, fókuszfarmhoz, meg mindenféle nyavalyát, csak amikor elkezdem sorolni magamnak, elmegy az életkedvem is.A Lichbe azt szerettem, hogy félbe lehet hagyni.
A kuva-brammás lichem, ephemerával kb. fél-1 hónapot rohadt, aztán valamikor 1-2 hete rászántam magam, hogy kivégezzem és elkezdhessek brammázni, bár ez is csak ~28%-os dmg-et dobott. Szerencsére az az ideiglenes -x% loot nem nagy érvágás. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Full randomokkal nem mernék menni, pont a toxicitás miatt, akkor már inkább elkezdeném kitanulni solozni. Korábban baráti társasággal, meg bátyámmal toltuk, ott azért kicsit más is volt a hangulata. Csak akkoriban ők többet tolták, mint én, én meg lemaradtam, mostanában meg nem játszanak... De ezt a bounty/standing rendszert nem bírom, pláne, hogy emiatt Fortunán még a vox-hoz el se értem... S mindig amikor ránézek el is megy tőle a kedvem. Pedig kéne rendes lencséket csinálnom végre, fókuszfarmhoz, meg mindenféle nyavalyát, csak amikor elkezdem sorolni magamnak, elmegy az életkedvem is.