Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Gratula!
Lephantis tényleg könnyű volt. Én Novaval lasítottam így volt elég idő leölni. Amikor lepottyant meg is lepődtem, h milyen gyorsan kipurcant.
Ropa-ra valami véletlen csoda folytán volt random csapat, de kb ketten tudtuk hogy mit kell csinálni, a másik kettőből egy meg 2 perc után leavelt.
Így 1 fő "ballaszttal" is de az is könnyen meglett.
Az Emissaryval viszont meggyűlt a bajom
hiába a Gasos fegyók. Végül Baruuk mesterrel lett megcsapva kb 20-23 perc alatt. Rhinora rá se próbáltam, DPS Mirage úgy ahogy működött de lassú volt, Inaros 7e életét úgy lecsapta 2 mp alatt hogy csak pislogtam.
Tegnap használtam először a recruit chatet. 1,5 óra Hard mode survi lett a vége.
Steel essence-t farmoltunk. Én speed novat vittem +nekró +khora +trinyó. A Trinyó 1 óra után lelépett, de kb meg se éreztük h nincs ott. Valami más frame hasznosabb lehet. A run végén már 300asok voltak a mobok
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- ASRock B550 Steel Legend
- HyperX Fury 64GB KIT / DDR4-3200MHz-CL16 / 4x16GB
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így 1 fő "ballaszttal" is de az is könnyen meglett.
hiába a Gasos fegyók. Végül Baruuk mesterrel lett megcsapva kb 20-23 perc alatt. Rhinora rá se próbáltam, DPS Mirage úgy ahogy működött de lassú volt, Inaros 7e életét úgy lecsapta 2 mp alatt hogy csak pislogtam.
Steel essence-t farmoltunk. Én speed novat vittem +nekró +khora +trinyó. A Trinyó 1 óra után lelépett, de kb meg se éreztük h nincs ott. Valami más frame hasznosabb lehet. A run végén már 300asok voltak a mobok