Legfrissebb anyagok
- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép lista
Látszik,h a hatalmas odab..szós fegyókat szereted
Heliocorom van, rivennel, szépen lehet vele osztani. Melee-ből viszont én "kardb.zi" vagyok, csak a Dakra prime
meg még egy tucat egykezes kard, amiket végül nem nagyon használok, mert dakrába lett riven és az bőven lvl 100 felett is használható. Kitgunok nekem még hátra vannak, valahogy rá kellene beszélni magam a vénuszra...
Nagantakát alig vártam, h lvl 30 legyen és ne kelljen többet elővenni.Láttam már vmi magas lvl küldibe ezt a miter-t is vkinél, nem szintezni hozta, azzal lődözött. Csak néztem, mert ahhoz hozzá nem nyúlnék ha küldire kellne vmi... Ezért jó, h sokfélék a fegyók, mi is sokfélék vagyunk, mindenkinek van fegyó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DJI mini 3 drón display unit
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Heliocorom van, rivennel, szépen lehet vele osztani. Melee-ből viszont én "kardb.zi" vagyok, csak a Dakra prime
meg még egy tucat egykezes kard, amiket végül nem nagyon használok, mert dakrába lett riven és az bőven lvl 100 felett is használható. Kitgunok nekem még hátra vannak, valahogy rá kellene beszélni magam a vénuszra...