Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wjbhbdux
üzenetére
azért az kicsit túlzás, de -főleg, ha vesz platot- az MR13 hamar elérhető.
Inkább az a fura, h annyi tartalom van és mégsem tolják.
Sok újoncot segítettem, friendbe raktak, stb. Látom, h X napja nem lépett be... szomorú.Nekem a nagy "lépés" a vénusz volt, kezdtem beskatulyázni a játékot, h kevés map, kevés játékmód, köszi, vége. Fortuna intro meggyőzött, h maradjak. Mondjuk OV küldik tényleg unalmasak, de cetus után jókor jött. Ha ezeken túljut az ember, akkor meg már rengeteg játékmód van. Arbi és a sortie is megfogott. Most eidolonnal szórakozok, tery solo lassan, de megy. tridolont kellene gyakorolni... utána OV megint, profit taker... Az a vége? Meg az a pár másik nagy pók?
Mondjuk mire oda jutok, megint jön vmi szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- Horgász topik
- Egér probléma
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest