Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- RAM topik
- ASRock lapok általában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Még mindig hanyagolja a High-NA EUV berendezéseket a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Én nem utálom csak némelyik játékos nem képes megérteni, hogy nem mindenki fullos cuccokkal van meg olyan tapasztalt mint ők. Aztán kilépkednek, sírnak meg minden. Még a Terry-ről is kilépnek lol, pedig azt még egyedül is lehoznám.
Tegnap pl volt jó tapasztalatom is. Kicsit én is felkészültebben mentem. Volt egy magyar srác is aki a legtöbbet csinálta. Látszott, hogy tapasztalt, jó cuccokkal. Én mindig megteszek minden tőlem telhetőt. Ha látom sebeznek eleget akkor a Vombalyst-okkal foglalkozom meg a Lure-okkal persze a pajzsba is besegítek.
Sajnos bug is sokszor akad mikor semmire nem reagál a játék. Csak menni tudok meg nézelődni,de se támadás, se Operátor. Olyankor caak az segít ha meghalok és én élesztem magam. De így sok Revive elmegy 2xmegszívtam így , hogy nem volt több Revive Hydrolyst-nál. A többi meg hagyott meghalni, de azért megölték a Hydrolyst-et én meg nem kaptam belőle semmit.
Valamint én megvettem az Arcane-okat aztán majd ha maxosak lesznek amiket gyűjtögetek majd eladom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parfüm topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmvilág
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xbox Series X|S
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- RAM topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest