Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Én nem utálom csak némelyik játékos nem képes megérteni, hogy nem mindenki fullos cuccokkal van meg olyan tapasztalt mint ők. Aztán kilépkednek, sírnak meg minden. Még a Terry-ről is kilépnek lol, pedig azt még egyedül is lehoznám.
Tegnap pl volt jó tapasztalatom is. Kicsit én is felkészültebben mentem. Volt egy magyar srác is aki a legtöbbet csinálta. Látszott, hogy tapasztalt, jó cuccokkal. Én mindig megteszek minden tőlem telhetőt. Ha látom sebeznek eleget akkor a Vombalyst-okkal foglalkozom meg a Lure-okkal persze a pajzsba is besegítek.
Sajnos bug is sokszor akad mikor semmire nem reagál a játék. Csak menni tudok meg nézelődni,de se támadás, se Operátor. Olyankor caak az segít ha meghalok és én élesztem magam. De így sok Revive elmegy 2xmegszívtam így , hogy nem volt több Revive Hydrolyst-nál. A többi meg hagyott meghalni, de azért megölték a Hydrolyst-et én meg nem kaptam belőle semmit.
Valamint én megvettem az Arcane-okat aztán majd ha maxosak lesznek amiket gyűjtögetek majd eladom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest