Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Egérpad topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Forma az kell, rengeteg. Akkor tépem a hajam, amikor:
1. blueprint megvesz...
2. gyártáshoz píz kell, a saját hajómon, WTF?
3. még egy rohadt forma is kell bele...
+1... valami melee BP-t megvettem, a gyártáshoz 30k Cryotik kell... tegnap ca. 3k-t tudtam farmolni és untam közben magam...Életerőre lehet nekik arcane is, arcane grace pl. Nekem is van, de csak 1-es, ami kb. semmit nem ér, de van... Most lehetett a scarletben venn, de ahhoz elég sokat kellett játszani.
Tegnap már solo groundot mentem, 4 vagy 5 kört, utána elég volt. Kellett még egy kis $, mert vettem critre arcane-t, az ócóbb, de ezt sem tudtam maxolni.
Mindegy, majd lesz ez még, thermia is volt sokáig.Melee health az a healing return vagy a life strike. Szvsz felesleges helyre esetleg. Sarynal meg mérgezz és menekülj, utána a méreg rendezi a dolgokat. Ajánlom a Huras kubrow-t, az álcáz és az álcát az abbi használat nem töri meg, jobb, mint a shade. Ha kell, tudok hozzá gen printet adni.
Jah, este láttalak, már nem játszottam, csak nem léptem ki. Fáradt voltam, megvisel a 2 hét szabi
jövő héttől dolgozok, tovább tudok majd éjjel játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jövő héttől dolgozok, tovább tudok majd éjjel játszani