Hirdetés
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Forma az kell, rengeteg. Akkor tépem a hajam, amikor:
1. blueprint megvesz...
2. gyártáshoz píz kell, a saját hajómon, WTF?
3. még egy rohadt forma is kell bele...
+1... valami melee BP-t megvettem, a gyártáshoz 30k Cryotik kell... tegnap ca. 3k-t tudtam farmolni és untam közben magam...Életerőre lehet nekik arcane is, arcane grace pl. Nekem is van, de csak 1-es, ami kb. semmit nem ér, de van... Most lehetett a scarletben venn, de ahhoz elég sokat kellett játszani.
Tegnap már solo groundot mentem, 4 vagy 5 kört, utána elég volt. Kellett még egy kis $, mert vettem critre arcane-t, az ócóbb, de ezt sem tudtam maxolni.
Mindegy, majd lesz ez még, thermia is volt sokáig.Melee health az a healing return vagy a life strike. Szvsz felesleges helyre esetleg. Sarynal meg mérgezz és menekülj, utána a méreg rendezi a dolgokat. Ajánlom a Huras kubrow-t, az álcáz és az álcát az abbi használat nem töri meg, jobb, mint a shade. Ha kell, tudok hozzá gen printet adni.
Jah, este láttalak, már nem játszottam, csak nem léptem ki. Fáradt voltam, megvisel a 2 hét szabi
jövő héttől dolgozok, tovább tudok majd éjjel játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- BRUTÁL AI / VIDEO / WORKSTATION PC RTX 3090 24GB RYZEN 9 7900x 32GB DDR5
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jövő héttől dolgozok, tovább tudok majd éjjel játszani