Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Egérpad topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Én meg közben összeraktam a Volt meg Saryn build-jeim. Pár mod meg Forma kell még, de amíg kitanulom jók lesznek. Viszont Saryn esik sokat szóval a Regenerative molt kelleni fog vagy Melee-re health visszatöltés.
Mindig látom videókon, hogy tölt vissza az életük meg a pajzs hihetetlenül gyorsan. Nem értem, hogy hogy.
Relic-ezésre is nagyon ráhangolódtam, összekötöttem a szintezéssel. Így lassan MR14 leszek, talán ma. Sajnos sokszor nem lett szerencsém, de az utolsó darabokat meg tudom venni. Viszont lett rengeteg Forma meg olyan darab amit eladhatok.
Szóval szép, hogy tervezetten játszanék, de pár napja nem úgy alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest