Új hozzászólás Aktív témák
-
Saryn-t összeszedni nehezebb, mint a wuprime volt...Ignisem van, most kicsit krit, sok multishot+státusz, elég jó. Banshee-t nyúzom, eleinte nem tetszett, de ezt is kiismerem, kicsit talán tetszik is, mint a Nyx prime. De inkáb fun, "hardkórba" még excalibro és wuprime a kedvenc, azokkal soloban is tudom nyitogatni a legtöbb zárt helyet.
Nagyon untam a stict nat üziket, tegnap összeszedtem magam, nah, beállítok mindent. Router szimmetrikus naton volt, ez elvileg az újabb, biztonságosabb, naná, h WF-nek a régebbi kell, OK, legyen. De még itt is jött üzi, fain. Elvileg forward és upnp bekapcs, de nem jó. Turkálom a routert, egyik al-al-al-al menüben elrejtve ott van, h a WF akar kommunikálni, portok meg minden, de extra kézzel kellett engedélyezni. Ennyit erről, viccesek a router gyártók, sebaj. Most már fain, bár sokmindent nem vettem észre, csak nem sikongat belépéskor.
vaakuum:
megkaptam, bakker, ez egy vagyon volt!
Köszönöm, elhasználom mindet, az biztos 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- Macrodroid
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Futás, futópályák
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megkaptam, bakker, ez egy vagyon volt!
Köszönöm, elhasználom mindet, az biztos