- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Gondoltam mekkora poén lenne arc-gunnal szaladgálni a földi pályákon. Lássuk mi kell hozzá. MAX level a Fortuna szindikátusánál és a Profit Taker küldetést megcsinálni. Köszi...
Ezek után próbálkoztam a Fortunával küszködni, de egyszerűen nem jön be. A Cetus feladatai, a Zaw- Amp kreálás megvan, Cetus Wispet is tudok vadászni, az Eidolonokat is csapom, múltkor bementem egyedül próbaképp, majdnem leszedtem úgy is. Szóval elvagyok. De a Fortuna.. A bountyknál a Corpusok sokkal szemetebb ellenfelek, mint a Grineerek, de ez ilyen. A bázison belüli feladat se a kedvencem. A horgászat vicc, propellerrel hajtott csövek a "halak", azokat kell kifogdosni, eh.. A bányászat se nagyon megy, alig van bányásznivaló kő... A bountyk jutalma zseniális: plastid, lith relics, 200 kuva, egyéb ilyen hasznos és hatalmas rewardok, tisztára megéri, mert ilyeneket nem kapsz 6x annyit egy sima pályán amúgy... Videókon néztem a Pókvadászatot, sokkal bonyolultabbnak tűnik az is, mint az Eidolonozás. Ilyen körülmények között kimaxolni a szindikátust? Inkább csinálok mást, van mit. Az arch-gun meg marad az űrpályákon...
Remélem az érkező harmadik nyílt világ normálisabb lesz ennél. A trailerben pl ott az a ló (amit biztos nem az Avatarból nyúltak...
), gondolom behozzák majd mint új "közlekedési eszköz".
Új hozzászólás Aktív témák
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 850W 80+PLAT / 1TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ELADÓ Nvidia Geforce 9800 GX2 /dupla GPU .. nv SLi/ !!!
- Club 3D Radeon 9600XT 128MB 128 bit, AGP grafikus kártya
- Nvidia Geforce 6800 Ultra AGP Eladó !!!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), gondolom behozzák majd mint új "közlekedési eszköz".