Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Tegnapelőtt bementem Fortunára, még nem néztem meg, kíváncsi voltam. Nektek is szokott szaggatni az egész vagy ez csak kivételes volt? Konkrétan az ellenfelek úgy mozogtak, mintha 5 fps lett volna. Én normálisan mentem, a lövések se késtek, csak az enemy mozgása volt iszonyat darabos. Elég zavaró volt. Meg az is fura, hogy megyek a légdeszkán és kilométereken át semmi ellenfél. Ennyire üres ez a világ?
Más. Eidolon vadászatokat nem csináltok esetleg? Még sose mentem be, de jó lenne beszerezni már az Arcane-okat is, azokat meg ha jól tudom, az Eidolonok adják. Gyakorlat híján nem szívesen mennék be random csapatokba, de ha esetleg beférnék negyediknek tanulóként pár körre az itteni fórumos (és ugye magyarul beszélő...) veteránokhoz, az jó lenne. TS/Discord van, időm is akad ha épp nem dolgozok...
Van mindenféle frémem és fegyverem, amiket a különféle videósok javasolgatnak Eidolonra (Volt, Trinity, Chroma, Rubico, Lanka, stb), már csak pár ember kellene, hogy ne random külföldiekkel szerencsétlenkedjek, hanem ízes magyarul lehessen anyázni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Overwatch 2
- Fejhallgatós találkozó
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASUS PRIME H270-PRO alaplap (LGA1151, DDR4, ATX)
- Intel Core i7-7700 (4 mag / 8 szál, 3.6 - 4.2 GHz, LGA1151)
- L13 Yoga Gen3 2-in-1 13.3" FHD+ IPS kihajth érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S24 fekete, 8 / 256GB - SM-S921B/DS
- Gamer PC eladó: RTX 3060 12GB 32GB RAM i5-12400F
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest