Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Blu ray írás és írási hiba
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Tegnap meglett végre a maradék nitain a necrohoz, gyártás folyamatban.
Mondjuk elég troll karakter az is, amikor összeszed vagy 8-10 mobot, a tömegben én pl. nem látom, ki az igazi ellenség, és sokszor a resurrectes mobokat lövöm ész nélkül. Végül is pont olyan az alakjuk, mint az eneminek
Mire meg jön egy nagyobb csapat igazi ellen, lehet tárazni. Tudom sokat segít, hogy most már energiavonalakkal hozzá vannak kötve a nekróhoz, de egy folyosón vagy kisebb teremben ebből könkrétan semmi nem látszik, amikor mindenki mindenhonnan szórja az áldást 
Meg rengeteg crioticot (na azért annyira nem sokat) sikerült farmolni a Hieraconon. Volt olyan csapat, akikkel a 2700-at simán összeszedtük, bár ekkor már 110+ mobok jöttek erősen. Meg persze olyan is volt, hogy 200 után húztak kifelé az emberek.
Még oxiumot kell valahonnan nagyobb mennyiségben szereznem, mert most meg az a szűk keresztmetszet.
Mondjuk a hieracon előnye, hogy volt kör, ahonnan 7-8 reliccel jöttem ki. Arra is kell szánni megint egy délutánt, hogy azokat nyitogassam. Talán majd a hétvégén a gyerekkel nekiugrunk.Apropó, az a kézikütyü, amit a tennó kap, az mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk elég troll karakter az is, amikor összeszed vagy 8-10 mobot, a tömegben én pl. nem látom, ki az igazi ellenség, és sokszor a resurrectes mobokat lövöm ész nélkül. Végül is pont olyan az alakjuk, mint az eneminek
Mire meg jön egy nagyobb csapat igazi ellen, lehet tárazni. Tudom sokat segít, hogy most már energiavonalakkal hozzá vannak kötve a nekróhoz, de egy folyosón vagy kisebb teremben ebből könkrétan semmi nem látszik, amikor mindenki mindenhonnan szórja az áldást