Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Blu ray írás és írási hiba
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
hát eddig nem igazán találtam a klános fegyverek között nagyon frankót, bár nem is próbáltam csak a két gránátvetőt, meg a derát.
A suprához még kell egy részegységet gyártani, illetve a ahogy láttam, a lankának is ugyan azok az alkatrészei, tehát az egyiket majd lassan el tudnám kezdeni gyártani vagy-vagy alapon.apropó... supránál és lankánál az ArmorPiercing mennyire működik? Merthogy ugye ezek mégiscsak lézer alapúak.
Tegnap nem bírtam megállni, a frissel elkészült Nyxxel kipróbáltam a Xinit, amint a Chaost tudta használni. Hát egyedül, cska a Chaossal simán vitte az első öt kört. Nem kísértettem a sorsot, 10-ig nem próbáltam.
A Trinityvel még küzdök... azt írják róla, hogy a Link és az Energy Vampire kombó hallhatatlanná teszi a bossok elleni harcban is, de nekem nagyon nem áll rá a kezem, pedig...
Mondjuk nem ártana, ha a skilleket nem ők döntenék el, hogy melyik gombra osztja fixen a rendszer, hanem a mod-slothoz lenne definiálva a gomb, mert akkor a moddolásnál lehetne lekezelni a billentyű-kiosztást, hogy az optimális skill kerüljön arra a gombra, amire szeretném, így meg újra kell állítgatni optionsban, ha karaktert váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 10
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ubuntu Linux
- Androidos tablet topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest