Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
hát eddig nem igazán találtam a klános fegyverek között nagyon frankót, bár nem is próbáltam csak a két gránátvetőt, meg a derát.
A suprához még kell egy részegységet gyártani, illetve a ahogy láttam, a lankának is ugyan azok az alkatrészei, tehát az egyiket majd lassan el tudnám kezdeni gyártani vagy-vagy alapon.apropó... supránál és lankánál az ArmorPiercing mennyire működik? Merthogy ugye ezek mégiscsak lézer alapúak.
Tegnap nem bírtam megállni, a frissel elkészült Nyxxel kipróbáltam a Xinit, amint a Chaost tudta használni. Hát egyedül, cska a Chaossal simán vitte az első öt kört. Nem kísértettem a sorsot, 10-ig nem próbáltam.
A Trinityvel még küzdök... azt írják róla, hogy a Link és az Energy Vampire kombó hallhatatlanná teszi a bossok elleni harcban is, de nekem nagyon nem áll rá a kezem, pedig...
Mondjuk nem ártana, ha a skilleket nem ők döntenék el, hogy melyik gombra osztja fixen a rendszer, hanem a mod-slothoz lenne definiálva a gomb, mert akkor a moddolásnál lehetne lekezelni a billentyű-kiosztást, hogy az optimális skill kerüljön arra a gombra, amire szeretném, így meg újra kell állítgatni optionsban, ha karaktert váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Alkoholista nevelde
- Milyen egeret válasszak?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Life is Strange
- Képregény topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Intel Core I7 12700K
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest