Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Rákerestem és rengeteg ember járt így márciustól idáig. Valahány rákérdezett, azt a választ kapták, hogy biztos csaltak vagy hackelték a programot. Azért ez gáz, nem válasz.
Ráadásul olyasmiket találtam, hogy egy csomó féle SDK-ra ugrik a program, mint ha az hacker cucc lenne. WTF? Hogy lehet ilyen rossz védelmet csinálni???
Olyat is olvastam, hogy valaki tisztázta a supporttal a dolgot ... majd kb. 1 nap után újra kivágta az automata rendszer.
Most le is törölhetem az SDK-kat, de ha valaki ezzel foglalkozik vagy tanul, akkor a Warframe-nek beáldoz egy külön hó-tiszta rendszer partíciót vagy mi? Viszont nem használtam se hack cuccot, se cheat cuccot sem, nem vagyok jenki, sose éreztem szükségét ilyennek online játéknál. De ez marha frusztráló, hogy mire belejönnék, rájövök mi merre hány méter, köv. páncélt merre fejlesszem, addigra kitesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest