- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Céloz és lő. A célzást nem szabad kihagyni
Én még RB-ben is volt hogy aprítottam vele, bár nem sok RB-t mentem vele
Egy vagy két lövést szoktam megereszteni, ha nagyon közel húz el akkor 4-5-öt MAX. AB-ben mivel mutatja hova lőj, legtöbbször az az 1-2 lövés elég is. Vadászokkal nem kekeckedek, igyekszem kerülni őket ha nem vagyok magasabban, viszont elején jó magasra felmegyek, aztán jönnének értem vadászok, csalogatom őket, nézem mikor mennek stall-ba, majd lecsapok, és ugyan olyan könnyű célpontok mint a bombázókMúltkor 14 killem volt yak 9-el és nem lőttek ki az egész meccs alatt. Volt hogy 3 vadász jött fel értem, egyik nagoyn le volt maradva, kettő viszonylag egymás mellett jött, minkettő stall-ba ment, fordultam egyet, már csak ketten maradtak, vártam míg megint stall-ba megy a magasabban lévő (nem tanult úgy néz ki
), hopp már csak egy, harmadik veszélyesen közel került, mehettem volna szemtől szembe, nem tettem, felhúztam, bekaptam pár találatot, de stall-ba ment ő is, rögtön vissza is fordultam, és BAMM, triple-kill. Végén meg spawn-kempeltem bombázóikat. Tudom, szörnyű ember vagyok, de inkább ez minthogy lebombázzák repterünket 5 perc alatt... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest