Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferero
tag
vannak itt azért furcsaságok, anomáliák. reggeli kezdésnél egy BF109 keserítette meg a napomat,
start után 15-20 másodperccel 6000 méteren egy lövésből kiszedte a bombázóm pilótáját. indítottam a második bombázót. pilot knockaut fél perc után, majd a yak 1-es pilótáját nyírta ki. ahogy elnéztem a többi killjeit, szinte mindegyik pilot kill volt. létezik ekkora mazsola, vagy lehet ennyire ügyes valaki? magamból indulok ki, nem vagyok egy nagy gamer, de szeretek játszani. tier kettőbe, háromba tolom. van kb 60óra játék időm, de ha sikerül egy ellenfél mögé jutni, igencsak sasolnom kell, hogy telibe vágjam, inkább csak spray-zek, bombázókat tudom rendesen megszórni, viszonylag pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- hcl: Xbox kontroller maraton
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Xbox Classic / Xbox 360
- MotoGP & WSBK
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Revolut
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Wacom Intuos Pro M rajztábla
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Posta ok!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), frissen tisztva, 6 hó garancia, Bp-i üzletből eladó!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest