Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thomas77

senior tag

válasz dchard #7478 üzenetére

Az első perctől kezdve ezt gondoltam én is.
    Amikor legelőször jöttem Angliába ezzel a simmel, leszállva a gépről indítottam egy próbahívást. Működött is. Aztán ahogy elhagytuk a reptéri wifit pár másodpercre, már nem működött többé. Akkor már gondoltam, hogy valami bug lehet.
    De hogy ennyi időbe, energiába és pénzbe kerüljön hogy bebizonyítsam, hogy nem nálunk "felhasználóknál" van a hiba, azt nem gondoltam volna. Panaszokat tettem szóban, írásban, személyesen, másik készüléket vettem, előfizetést vásároltam, holott semmi szükségem rá... Lassan a fórumról is ki leszek tiltva, annyit tépem a számat ezzel kapcsolatban...

Most az a kérdés, hogy foglalkozik-e ezzel érdemben a Vodafone? Tudnak szimulálni roaming helyzetet Magyarországon? Vagy fogja magát egy technikus és kimegy klföldre tesztelni egy feltötőkártyás simmel? Vagy egyszerűen megnézik végre milyen paramétereket állítottak be a saját rendszerükben?

A Voda VoWifi szolgáltatás indulása nagyjából egybeesik a Digi VoWifi szolgáltatás megszűnésével. Gondolom egy az egyben átvették a technológiát tőlük. Csak volt egy komoly különbség a két szolgáltató között. A Diginél nem volt feltöltőkártyás konstrukció. Az előfizetéseseknél sikerült a szolgáltatás implementálása, a feltölősöknél meg maradt a bug.

Új hozzászólás Aktív témák