Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topic
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
Az első perctől kezdve ezt gondoltam én is.
Amikor legelőször jöttem Angliába ezzel a simmel, leszállva a gépről indítottam egy próbahívást. Működött is. Aztán ahogy elhagytuk a reptéri wifit pár másodpercre, már nem működött többé. Akkor már gondoltam, hogy valami bug lehet.
De hogy ennyi időbe, energiába és pénzbe kerüljön hogy bebizonyítsam, hogy nem nálunk "felhasználóknál" van a hiba, azt nem gondoltam volna. Panaszokat tettem szóban, írásban, személyesen, másik készüléket vettem, előfizetést vásároltam, holott semmi szükségem rá... Lassan a fórumról is ki leszek tiltva, annyit tépem a számat ezzel kapcsolatban...Most az a kérdés, hogy foglalkozik-e ezzel érdemben a Vodafone? Tudnak szimulálni roaming helyzetet Magyarországon? Vagy fogja magát egy technikus és kimegy klföldre tesztelni egy feltötőkártyás simmel? Vagy egyszerűen megnézik végre milyen paramétereket állítottak be a saját rendszerükben?
A Voda VoWifi szolgáltatás indulása nagyjából egybeesik a Digi VoWifi szolgáltatás megszűnésével. Gondolom egy az egyben átvették a technológiát tőlük. Csak volt egy komoly különbség a két szolgáltató között. A Diginél nem volt feltöltőkártyás konstrukció. Az előfizetéseseknél sikerült a szolgáltatás implementálása, a feltölősöknél meg maradt a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp