Hirdetés
- Asus ROG STRIX/TUF Gaming “Kérdezz felelek,,
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
RealVNC-t feltelepítettem a távoli gépre és a sajátomra. A sajátomról rákapcsolódtam a távolira, működik jól minden egyet kivéve:
Ha a távoli gépre csatlakozok, eltűnik a távoli gép háttere.Mit kellene rajta beállítanom, hogy a háttérkép megmaradjon? Természetesen lecsatlakozás után a kép újra látható lesz.
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
Egy asztali pc-t szeretnék elérni android tablettel lakáson belül. Konkrétan zenét szeretnék elindítani winamp-al, hogy a pc játszani le, a saját külső hangkartyajaval. Ja, mert nem szeretnék állandóan odamenni pc-hez. A pc képernyőjét szeretném látni a tableten.vnc vagy TeamViewer?
Lehetőleg házon belül intézze el vezérlést wifin, ne menjen ki a netre ha nem muszáj
Köszi
-
Hitman
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem: a saját gépemet RealVNC-n keresztül kezelem napközben, de a VGA driver valahogy összeakaszkodhatott a VNC mirror driverrel (legalábbis erre gyanakszom), mivel a gép újraindítása után Windows 7 Aero glass nem aktiválható, a hibaelhárító szerint: " A videókártya-illesztőprogam nem támogatja az Aero effektusait."
A legfrissebb nvidia drivert újra installáltam (clean install), de a gép következő indításakor azonos hibát hozott.
Megpróbáltam Tomb Raider indítani, de meg se mukkant, mintha nem is az nvidia videokártya lenne az alapértelmezett, vagy nem lennének az illesztők telepítve.Mi lehet a megoldás?
-
bigdady
nagyúr
Hali
VNC viewerben hogy kell jobb egért nyomni? Nem megy. Tudja valaki?
-
GodHeart
senior tag
válasz
thomasz007
üzenetére
Nem igazán értem teljesen a kérdést, de te tulajdonképpen blokkolni szeretnél csak egy IP címet, amire léteznek blacklist appok. Vagy rosszul érte, hogy mit szeretnél?
-
thomasz007
csendes tag
válasz
thomasz007
üzenetére
Bocsi javítom, mert elírtam:
Pontosan az Alkalmazás listában van ez a hiba és a forrás pedig a WinVNC4 megnevezést kapta. -
thomasz007
csendes tag
Lenne egy kis gondom a VNC-vel a szerveren, hátha tud valaki benne segíteni.
Az esemény naplóban a rendszer listában folyamatosan megjelenik egy hiba, amiben a következő áll:
... Blacklist: 173.164.235.21
Folyamatosan feljön ez a hiba üzenet. Ez pontosan mit jelent?
Lehet hülyeséget kérdezek, de erről az ip cimről akarnak bejelentkezni a vnc-n keresztül?Hogy lehet megoldani, hogy pl ezen az ip cimről még a vnc-t sem érjék el, tehát az ip cimet teljesen tiltani?
Előre is köszönöm.
ui: Ip cimre rá kerestem és poziciója valahol San Franciso közelében van.
-
GodHeart
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával szembesültem, és már rengeteg oldalt megnéztem, de egyszerűen nincs ötletem.. Adott egy Linuxos gép (Ubuntu), és egy windows-os gépről kéne 1db alkalmazást kezelni. VNC-val Google Chrome-on keresztül látom az egész gépet.. meg igazából az általam kipróbált programok mindegyikével. Egyedül Windows alá sikerült egy olyan alkalmazást találnom, amivel 1db ablakot megtudok egy másik windows-os gépen jeleníteni, és nagyon kezdetlegesen kezelni, de az szörnyű volt.. Ha fizetős az alkalmazás se gond. A VMWare ThinApp alkalmazásra nem írnak jókat, mármint Linux alatt ez sem képes tökéletesen működni, meg itt magát a software package-eli be, és egy elég komplex alkalmazásról lenne szó.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512 (3)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512 (2)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kösz mindkettőtöknek