- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AthlonXP
üzenetére
De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban
Mert ATI kártyára rá lehet rakni az nVidia drivert? Virtual SVGA kártyára virtual SVGA driver való. Ami mellesleg nagyon jó driver.
Játékot nem próbáltam, de 3D Mark-ot igen. Keress vissza, képet is linkeltem róla valamikor az év első felében.
Ja és semmi extra bűvészkedést nem végeztem rajta. Létrehoztam a virtuális gépet (accelerate 3D graphics), feltelepítettem az oprendszert majd rá a vmware tools-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- Rövid játékmenet részleteket láthatunk az EXODUS-ból
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest