Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hát, továbbra sem jó a 3d gyorsítás... Még a COD 2 is szaggat ( 1152*864 ) és annál komolyabb game el sem indul
. A vmware SVGA 2 videókari 128 megás amit ő most felrakott. De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban és ha már az övét kell használnom, akkor az miért csak 128 megás? Miért nem lehet a videokari teljes memória mennyiségét használni? Vagy lehet csak én vagyok a láma hozzá és nemtom átállítani? Mondjuk ez lehet, mert most használom először a vmware-t. Ezért kérem, hogy aki tud segítsen egy kicsit a kezdő lépésekben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tápos kibeszélő offtopik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A vmware SVGA 2 videókari 128 megás amit ő most felrakott. De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban és ha már az övét kell használnom, akkor az miért csak 128 megás? Miért nem lehet a videokari teljes memória mennyiségét használni? Vagy lehet csak én vagyok a láma hozzá és nemtom átállítani? Mondjuk ez lehet, mert most használom először a vmware-t. Ezért kérem, hogy aki tud segítsen egy kicsit a kezdő lépésekben..