Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hát, továbbra sem jó a 3d gyorsítás... Még a COD 2 is szaggat ( 1152*864 ) és annál komolyabb game el sem indul
. A vmware SVGA 2 videókari 128 megás amit ő most felrakott. De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban és ha már az övét kell használnom, akkor az miért csak 128 megás? Miért nem lehet a videokari teljes memória mennyiségét használni? Vagy lehet csak én vagyok a láma hozzá és nemtom átállítani? Mondjuk ez lehet, mert most használom először a vmware-t. Ezért kérem, hogy aki tud segítsen egy kicsit a kezdő lépésekben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A vmware SVGA 2 videókari 128 megás amit ő most felrakott. De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban és ha már az övét kell használnom, akkor az miért csak 128 megás? Miért nem lehet a videokari teljes memória mennyiségét használni? Vagy lehet csak én vagyok a láma hozzá és nemtom átállítani? Mondjuk ez lehet, mert most használom először a vmware-t. Ezért kérem, hogy aki tud segítsen egy kicsit a kezdő lépésekben..