- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hát, továbbra sem jó a 3d gyorsítás... Még a COD 2 is szaggat ( 1152*864 ) és annál komolyabb game el sem indul
. A vmware SVGA 2 videókari 128 megás amit ő most felrakott. De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban és ha már az övét kell használnom, akkor az miért csak 128 megás? Miért nem lehet a videokari teljes memória mennyiségét használni? Vagy lehet csak én vagyok a láma hozzá és nemtom átállítani? Mondjuk ez lehet, mert most használom először a vmware-t. Ezért kérem, hogy aki tud segítsen egy kicsit a kezdő lépésekben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A vmware SVGA 2 videókari 128 megás amit ő most felrakott. De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban és ha már az övét kell használnom, akkor az miért csak 128 megás? Miért nem lehet a videokari teljes memória mennyiségét használni? Vagy lehet csak én vagyok a láma hozzá és nemtom átállítani? Mondjuk ez lehet, mert most használom először a vmware-t. Ezért kérem, hogy aki tud segítsen egy kicsit a kezdő lépésekben..