Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
A gép egy Dell Precision T3500. Már amikor beüzemeltem sem volt fiatal. Ez a konfig 2017/2018 óta látja el a feladatát... Kb 2-3 éve kezdtem el összerakni a kiváltását és kb itt van majdnem a teljes Threadripper alapú konfig, de idő hiányában nem tudtam meglépni a cserét. 1-2 tesztig jutottam Windows alatt. Az új rendszer már proxmox lesz...stb.
Viszont amikor elindultam akkor is a korábbi utat kezdtem el és egy Megaraid 9460-as kártyát vettem, azért hogy a PCIE 3.0-s lap ellenére össze tudjak rakni vele egy jó gyors RAID 1 tömböt SSD-ből amire a VM-ek mennek majd. Hogy ez mennyire volt jó vagy rossz ötlet az más kérdés... Végülis az első teszteken hozta a kb 7K MB/s olvasási sebességet...
De azért mostanában megfordult a fejemben, hogy csinálok egy nagyon fájdalmas de racionálisnak tűnő hátraarcot, és eladok mindent... és elindulok egy friss Ryzen irányba... egy olyan lappal, ami több nvme-t fogad és végül sw raid lesz belőle...
Az évek alatt azért elértem arra a pontra, hogy a mostani egyáltalán nem hibatűrő, és mára már sok sebből csobog a vér...A konkrét problémával kapcsolatban köszi a tippeket.
Én még arra gondoltam esetleg, hogy a Mini-SAS to SATA kábel halódik...Tegnap esete kipróbáltam, hogy az Xpenology VM-et leállítottam. Tehát a hardver maradt a gépben és mást nem változtattam. Úgy tűnik ebben a helyzetben nem veszíti el az ESXI a volume-t. Nem kerül be a korábbi lost access az Events-be.
Viszont a webes felület többször meghal...
És putty-on keresztül is egy esxcli storage core device list parancs egyszerűen nem fut le...belefagy a műveletbe.
Ez egyáltalán nem néz ki jól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Witcher topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest