Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Csak 6.7-re.
Új rendszert (server, storage, switch) viszek ki üf-hez holnap, jelenleg még nálunk a cucc, feltelepítettem 2 hete a Dell-es 6.7-t, de vCenter-t nem tudtam DNS hiánya miatt, még hostfile trükközéssel sem, a host kézi pecselésbe belebuktam valami driver gond miatt, azóta jött ki újabb Dell iso, mondom akkor azzal update-elem, hogy mégis a legfrissebb szoftverre menjek oda, erre ezt dobta...
Közben újraindult a szerver és bebootolt a korábbi ESXi verzió úgyhogy az aláírásomban lévő örök igazságot alkalmazom - majd ha már kint lesz és lesz vCenter azzal telepítem a patch-eket. (illetve nem felejtem el a 0. lépést, amit most kihagytam - lementem a konfigot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest