Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Nem az enyém hanem a zügyfélé

Végül segített ez a leírás, sikerült megcsinálni: VPX_TEXT_ARRAY table growing in size causes the vCenter Server database to run out of space (2005333)
Annyi, hogy amit itt írtak SQL parancsot, azt még ki kellett egészítenem. A teljes táblában 600k sor volt, azt nem tudta egyszerre törölni, mert megtelt a transaction log fájl. Így darabokban töröltem. Megnéztem, hogy a TYPE_ID oszlopban kb 4 féle szám szerepel felváltva, így le lehetett bontani a táblát több 100k-s sorra, és így már lefutott a törlés, nem telt meg a log fájl. (a parancs végére én biggyesztettem oda az " AND TYPE_ID=3" részt.
DELETE FROM VPX_TEXT_ARRAY
WHERE NOT EXISTS(SELECT 1 FROM VPX_ENTITY WHERE ID=VPX_TEXT_ARRAY.MO_ID) AND TYPE_ID=3Persze minden törlés után shrinkeltem a log fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi