Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Nem az enyém hanem a zügyfélé

Végül segített ez a leírás, sikerült megcsinálni: VPX_TEXT_ARRAY table growing in size causes the vCenter Server database to run out of space (2005333)
Annyi, hogy amit itt írtak SQL parancsot, azt még ki kellett egészítenem. A teljes táblában 600k sor volt, azt nem tudta egyszerre törölni, mert megtelt a transaction log fájl. Így darabokban töröltem. Megnéztem, hogy a TYPE_ID oszlopban kb 4 féle szám szerepel felváltva, így le lehetett bontani a táblát több 100k-s sorra, és így már lefutott a törlés, nem telt meg a log fájl. (a parancs végére én biggyesztettem oda az " AND TYPE_ID=3" részt.
DELETE FROM VPX_TEXT_ARRAY
WHERE NOT EXISTS(SELECT 1 FROM VPX_ENTITY WHERE ID=VPX_TEXT_ARRAY.MO_ID) AND TYPE_ID=3Persze minden törlés után shrinkeltem a log fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest