Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Talan a legfontosabb, hogy az ido eleg ra, amennyiben nem gondolkodsz, hogy hogy kellene valamit csinalni, hanem egybol kattintasz es csinalod. Ha nem tudod, akkor haladni kell, majd kesobb visszatersz ra.
Kb. 2 ora alatt vegigmentem a 26 kerdesen, nyilvan ugy, hogy amit tudtam megcsinaltam, amit nem tudtam vagy varni kellett ra, azt kihagytam es kesobb visszatertem ra. Mivel kapunk egy papirt, igy felirtam harom oszlopba a teljesen elkeszult/reszben elkeszult/kihagyott feladatok szamat es egy szoban leirtam miert van vele bajom.
Volt ket olyan feladat, amit szinte egyaltalan nem oldottam meg, ill. het, amit nagyjabol (80-90%).
Magukrol a feladatokrol sajnos nem mondhatok konkretumokat, de nem lottok melle, ha a lentebbi linkeket megnezitek, ill. rengeteget gyakoroljatok a mozdulatokat, parancsokat. A hivatalos scenariok a lentebbi linkeken megjelenesukben pont ugyanigy neznek ki a vizsgan is.
A vegen volt idom gondolkodni, ketszer vegig tudtam menni a feladatokon ismet, ellenoriztem mindet. Volt olyan, amit elso korben kihagytam, majd kesobb jottem ra hogyan kell megoldani. Ettol fuggetlenul kitoltottem a 4 oranyi idot, nem unatkoztam.
Minden toolt megkaptok a sikeres vizsgahoz, es ugyan nem a leggyorsabbak, de boven hasznalhatoak. Van dokumentacio is, az advanced search-el tudtok keresni egyszerre az osszes doksiban, de szerintem jobban jartok, ha a megfelelo doksiban kerestek, igy sem gyors

Itt egy link, hogy hogyan nez ki a vizsga felulete.
A Finish gomb csak az utolso kerdesnel latszik
A vizsga utan 1 oran belul volt eredmeny, egy weblap szerint azert, mert ment a management network
Ugyhogy valoszinuleg scriptek nezik a helyes megoldast, emiatt ha van egy elirasod valahol, vagy nem azt a nevet adtad a switchnek/portgroupnak, akkor lehet nem is veszi helyes megoldasnak, erre figyelni kell. Bar nem tudom, ha nem teljesen jo valami, akkor egy ember adna-e ra reszpontszamot :SOsszessegeben akkor is pozitiv velemenyen lennek, ha nem sikerult volna, mert valos feladatokat kapunk, valos kornyezetben, nagyon realis az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ugyhogy valoszinuleg scriptek nezik a helyes megoldast, emiatt ha van egy elirasod valahol, vagy nem azt a nevet adtad a switchnek/portgroupnak, akkor lehet nem is veszi helyes megoldasnak, erre figyelni kell. Bar nem tudom, ha nem teljesen jo valami, akkor egy ember adna-e ra reszpontszamot :S