Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz kraftxld #1351 üzenetére

Vagy a mentőprogis megoldás. Ha később a fizikai gépre vissza kell tölteni akkor csinálj egy rendes image mentést is valamivel, mert a V2P konverzió sokkal gázosabb mint a P2V.
    3, 3rd party programmal csinálsz egy image mentést a gépről, felrakod a convertert a célgépre ahol a workstation fut, és beimportálod. Symantec, Acronis, Storagecraft termékeket támogat
    Azt hiszem a biztonság kedvéért megcsinálom ezt is.
    Az elmúlt években sokszor neki akartam állni már megtanulni "Ghostolni"; most már tényleg itt az ideje.
    Csak mondjuk azért nem a legideálisabb, mert most nincs erre a "projektre" túl sok időm, vasárnap délelőttre fel kéne szabaditanom ezt a forrás vinyót...
    Erre mit ajánlasz, ami megfelelően sokat tud, de azért nem feleslegesen bonyolult ?

A másik gond, hogy nincs olyan IDE vinyóm, amin lenne elég szabad hely a lementásre; és ez a forrás gép meg nem kezel SATA-t (Sata kártya ugyan lenne, de az a másik gépben napi folyamatos használatban van).
    Egyetlen megoldásom van, egy 16GB-os pendrive-ra csinálni a P2V és az Image mentést is (természetesen a két művelet közt át tudom pakolni a pendrive tartalmát másik gépre).
    Leszedve a felesleges dolgokat, szerintem simán 10GB alá tudok menni a forrás gép particióján.
    Ez ugye akár Image-be, akár P2V-vel mentve mindenképp belefér a 16GB-ba ?
    Nem nagyon nőhet meg a mérete szerintem; sőt inkább csökkennie kellene "1 fájlban".

Ugyan elég gyors a pendrive (USB 3.0-t is tud; Pretec REX 100), de kis fájloknál már közel sem annyira. De ugye itt ezzel pont nem lesz gond (mindkettő "lemetés" egy fájlba dolgozik) ?
    Vagy mennyire lehet gond, hogy közvetlenül pendrive-ra mentek ?

Új hozzászólás Aktív témák