Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Kezdő vagyok virtualizáció terén, pontosabban ESXI téren. Most kezdtem el tanulgatni, mivel látom hogy a jövő erre halad és úgy érzem nem maradtam még le semmiről

Vmware 7.1 alatt futtatom 2.5GB RAM-al az ESXI 5-ös verzióját. Gépemre feltelepítettem a kliensprogramot, nagyon szépen működik. A gond ott kezdődik, mikor 64-bites guest oprendszert akarok létrehozni. Létrehozom,elindítom és azt mondja nem használhatom 64bites rendszert. Ha jól tudom (bár őszintén 2 napja olvasgatom) tudja magát virtualizálni ESXI és EZ alapján próbáltam rábírni a működésre nem sok sikerrel.
Jelenleg 4gB RAM-om van, tervezek majd bővítést, ismerkedni a rendszerrel talán ez is elég. AMD Athlon x4 645-ös CPU, szóval az AMD-V is támogatott, ez sem lehet akadály, BIOS-ban is engedélyeztem a virtualizációt.
Hibaüzenet:
Ha tudnátok segíteni, hogy vajon miért nem működik, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest