Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Kezdő vagyok virtualizáció terén, pontosabban ESXI téren. Most kezdtem el tanulgatni, mivel látom hogy a jövő erre halad és úgy érzem nem maradtam még le semmiről

Vmware 7.1 alatt futtatom 2.5GB RAM-al az ESXI 5-ös verzióját. Gépemre feltelepítettem a kliensprogramot, nagyon szépen működik. A gond ott kezdődik, mikor 64-bites guest oprendszert akarok létrehozni. Létrehozom,elindítom és azt mondja nem használhatom 64bites rendszert. Ha jól tudom (bár őszintén 2 napja olvasgatom) tudja magát virtualizálni ESXI és EZ alapján próbáltam rábírni a működésre nem sok sikerrel.
Jelenleg 4gB RAM-om van, tervezek majd bővítést, ismerkedni a rendszerrel talán ez is elég. AMD Athlon x4 645-ös CPU, szóval az AMD-V is támogatott, ez sem lehet akadály, BIOS-ban is engedélyeztem a virtualizációt.
Hibaüzenet:
Ha tudnátok segíteni, hogy vajon miért nem működik, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs