- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz _Horka_ #80632 üzenetére
En, az itt nem tul sűrűn latott HF csatira esküszöm. Csak rahuzom a csovet es kesz. 13-as csatira, 16/10-11-es cső. Az eletbe nem jon le.
Szivattyubol mindenképpen D5, akar kulon, akar tartallyal egyben, vagy darabokban megvéve, kulon a rotor, aztan valami tető rá.
Blokk mindenkeppen tipusspecifikus kell.
Folyadékbol en a gyogyszertari alkoholra es a deszt víz keverekre eskuszom, még sokan rajtam kivul, de hasznalnak elore bekevert kotyvalékot is.
Radiatorbol ami elfer hazon belul, ha oda akarod, ha hazon kivul, akkor oda. Hely fuggvenye.
Ventit nem tudok mondani, engem nem zavar a ventik zaja, nekem megfelel a legolcsobb is, arrol majd mas nyilatkozik.
De ha akad itt apron is ez az, akkor mindenkepp onnan, ha jo az ár, tekintve egy hasznalt radinak nem sok baja lehet, vagy csatinak*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest