- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox_mulder
tag
Ugyan ez a véleményem nekem is!
Nyilván van egy szint a Kínai gyártók között is, de a Barrow és Bykski szerintem közzel sem gyárt ám rossz minőségű dolgokat.
Természetesen töredék árért, mint az EK, Corsair, Thermaltake stb. és valljuk be sok esetbe a név van beárazva.
Nem mondom, hogy az EK nem gyárt minőséget, de nekem személy szerint nem minden terméke éri meg a felárat.
Ja és arról nem is beszélve, hogy sok VGA-ra nem is gyárt már blokkot, mert ugye nagyon nagyok vagyunk már.
Persze az épített vízhűtés sosem a költséghatékonyságról volt híres, de azért bolondnak és vaknak sem kell lenni.Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
-
őstag
válasz hoffman_ #67590 üzenetére
Szia!
Nézd az AIO rendszerek mindig is kompromisszumos megoldások voltak lesznek.
Az ÁR miatt kompromisszumot kell kötni. Egy "atyaúristen milyen kurvajó" D5 pumpa magában annyiba kerül mint egy AIO rendszer.Igen meg lehet mókolni, szét lehet vágni a csövet lehet hozzátoldani, megcsinálták többen is.
Sőt nőni fog a hűtőteljesítménye, hiszen növeled a radiátor felületet.Igen lehet bele készre kevert viszonylag semleges folyadékot rakni, hogy minimális legyen az ALU/RÉZ/NIKKEL laposelem effektus.
Amit viszont senki sem tud megmondani, az az, hogy mi fog történni.
Itt van néhány példa:
-- A pumpa nem ekkora rendszerre lett kitalálva
-- Megindul az galvánelem effect és a leváló alkatrész maradványok fent fognak akadni a blokkokban és csökken a rendszer teljesítménye.Pozitív dolgok:
A Ryzen 3600 65W TDP-vel amíg nem kapcsolod ki kifejezetten kis fogyasztású cucc
1070TI TDP-je is 150W ami közepes. Ha egyiket sem kapcsolod ki akkor talán nagyon neccesen, de elbírja a 240AIO. Ha "mókolod" a 360as radiátort akkor az egymaga már elviszi az egész rendszert.
Kérdés az, hogy meddig számíthatsz problémamentes működésre ???“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
hoffman_
nagyúr
válasz varmi2 #67591 üzenetére
bananfa fórumtárs, kicsivel feletted, Alphacool vonalon tudtommal komolyabb gond nélkül használt 240-es radit egy 3950X+2070 kombón. ezért bátorkodtam feltételezni és megkérdezni a további tapasztalatokat.
illetve úgy rémlik, hogy ezt az EK blokkot pl. OptimumTech használta custom loop-ban, ezért gondoltam, hogy ez bontható. a pump/res kombót külön nem találtam meg első keresésre, ezért indultam az AIO bővítés felé.
proci985:
köszi az észrevételt. ez már komolyabb probléma, ebben az esetben akkor ez nem fog összeállni, ha találok is blokkot.
vanvolt több EVGA blokk is, ahogy nézem, de gondolom ez mindegyik esetben fennáll. teljesen laikus vagyok: VGA esetében gyakori a nikkelezett réz és akkor réz radiátort kellene vadásznom?[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
veterán
válasz proci985 #67594 üzenetére
Általánosságban igaz amit írsz ,de azért pl egy 2 CCX Ryzen -nél elvárás lenne a nagyobb különbség sima mikrofines blokk és direkt Ryzenre optimalizált blokk között.
varmi2 Ez szomorú ,pedig pont én is ezt a drága EK blokkot néztem ki az 5900X hez , de akkor ezek szerint jó egy fele annyiba kerülő alap CPU blokk is .
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Tegnap megérkezett az új EK blokkom. És még tegnap beszereltem. Leváltotta ezt a kínait.
Mivel nekem napi 24 órában közzel 100%-on megy a cpu, így gyorsan kijön a különbség a blokkok között. De nincs különbség, a cpu hőfoban nincs különbség. Látványra szebb az EK, és minőség érzetre is, de ennyi, pont ugyan akkora a hőfoka a cpu-nak. Ryzen 3600 egy korai példány, ás ugyany úgy 58-61C között változik. Tehát nem igazán éri meg az EK, de ha már megvettem marad. Hátha majd később, másik cpuval hatékonyabb lesz.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
a kompakt topicból átküldtek ide, mert a kérdésem már meghaladja az AIO-k határait a jelek szerint : )
szeretném kérni a véleményeteket a linkelt projektben. amennyiben le tudok vadászni csodával határos módon még EK blokkot a 1070Ti FTW2-re, úgy szerintetek van-e megfelelő potenciál abban, hogy az EK-AIO 240 Basic-be bekötöm a VGA-t is a 3600 mellé. utóbbira bőven sok szerintem a hűtő. mind a GPU, mind a CPU kis alulfesz mellett dolgozna, SFF házban.
köszi előre is, ha akad tapasztalat
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
bananfa
csendes újonc
Sziasztok, nincs esetleg valaki aki rendelne ekwb-rol, mert csak 1 dolog kellene(80eur), orulnek ha megtudnam osztani valakivel a postat, vagy megjobb esetbe (min250er) meg is sporolnam. Hogy teljes mertekbe vedve legyel, a fizetest intezem, magamhoz rendelnem(BP), es eleg akkor fizetned amikor atveszed, persze valamennyi reputaciot azert elvarok, ne maradjon ram semmi)
Ha erdekel, irjatok, egy par napon belul rendelnem, nehogy elfogyjon kozbe..
-
törölt tag
válasz JSandor #67584 üzenetére
alternate.de
Már elfogyott, innen rendeltem a z490 dark kingpint is, gyorsan itt volt, már kaptam tracking numbert, de jól elb...ták a rendelést a számlán már xc3-as hátlap van, és olyan lassú a supportja, hogy múltkor is akkor írtak vissza, amikor már itt volt a cuccos.
Az legyen a legkevesebb ha xc-s hátlapot küldenek, megy vissza és rendelek az ek-tól. -
OgreImre
senior tag
válasz NorDezs #67579 üzenetére
Arctic P12 pwm, 5db-os pack. Jókat írtak erről itt a topikban is. Bár a monsta miatt elbizonytalanodtam, lehet oda nagyobb statikus nyomású kell.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
NorDezs
senior tag
Üdv! Bekötés/ventillártor témában kérném a segítségetek. Csináltam egy egyszerű rajzot, amin a radik és a ventillátorok/venti helyek vannak. A sorrendet így képzelném el: pumpa-cpu-280slim radi-vga-240 monsta radi-pumpa. Mit szóltok ehhez?
Illetve milyen ventillátorokat ajánlanátok? Lilával jelöltem a meglévő 140-es Fractal silent ventiket, ezek kifelé tolnák a levegőt a házból. Az alul lévő sötét és világos kék (120mm), illetve a rózsaszín (140mm) ventik pedig befelé fújnának. Kérdés, hogy ez így jó lehet-e, illetve milyen ventiket ajánlanátok a világos kék és rózsaszín helyekre. Ezek ugyanis még nincsenek megéve. -
veterán
válasz TESCO-Zsömle #67572 üzenetére
Nekem a 2080tinek 260W mellett is van egy kicsi cicergese, de amit 360W-nal produkal, azt igazabol egyvalamihez lehet hasonlitani : r9 nano 350W-nal ( ugye az csak 4 fazisos vrmel volt )
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
tomcat78
őstag
válasz TESCO-Zsömle #67572 üzenetére
250wattnál már simán szűk keresztmetszet a 400wattos táp maga.... Egy normális pumpához meg procihoz is kevés Már ahová indokolt a vízhűtés....
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Laraxior
titán
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz szendi001 #67562 üzenetére
Ha mindenképp vizezni akarod a tápot az vagy drága lesz, vagy korlátolt (teljesítmény) vagy veszélyes.
A korlátolt megoldáshoz keresned kell egy régi félpasszív tápot, ami még rendelkezett azzal a kb másfél centi vastag, lecsavarozható alumínium bordával a tetején, aminek a helyére gyárttathatsz magadnak blokkot. Valahogy így.
A drága megoldásra 2 lehetőség van. Eddig a Koolance és az FSP gyártott gyárilag vízhűtéses tápokat. A Koolance megoldását nem ajánlom, mert régi és komplikált. Lényegében fogtak egy 1700W-os tápot, feltöltötték trafóolajjal, raktak egy lekicsinyített lemezes hőcserélőt a zülső végére és egy apró szivattyút a belsejébe, ami forgatta a belső olajat. Az FSP megoldása érdekesebb, mert az eredetileg 1200W-os tápból csináltak egy 850W-os változatot is. Ezek lényegében közös projektek, a vízhűtés részét a BitsPower adta a képletbe.
sz: Jah, és videókártyába arra figyalj, hogy lehetőleg ne menj 250W fölé, abból is a minőségibb darabot keresd, különben belefuthatsz CoilWhine-ba.
Nekem a Vega64LC néha olyan, mintha egy kabóca ülne a gépben.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
zolee0307
őstag
válasz RockHaRD #67566 üzenetére
Én ugyan lágy csővel csináltam a rendszert, de rendeltem 2 csomag 3,3 méteres csövet a biztonság kedvéért. Végül kiderült, hogy jól tettem, az elején nagyon sokat elszabtam, plusz közben variáltam is a kialakítással.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
törölt tag
Na sikerült rendelnem németből EKWB EK-Quantum Vector FTW3 RTX 3080/3090 D-RGB - Nickel + Plexi, Wasserkühlung!
-
-
RockHaRD
addikt
Szerintetek ilyen setuphoz mennyi csövet rendeljek? 10/14 lesz végül, és petg, csak nem tudom, hogy mennyit vegyek Ez az O11 az EK distroval, csak nekem 1 gpu lesz, de az a csövek hosszát érdemben nem befolyásolja. Induljunk ki abból, hogy nem csináltam még ilyet, szóval 1-2 hajlítás talán kuka lesz
szerk.: Másik kérdés: Ezen a cpu blokkon a tetőt el lehet fordítani 90 fokkal, ugye? Ahogy a fenti képen is látszik, nem áll jó irányba a 2 nyílás rajta. Ami viszont vicc, hogy a G1 distro plate-ről nem lehet találni olyan fotót, amin látszana, hogy az adott nyílások milyen távolságra vannak. Nagyon jól néz ki a fotón, hogy minden párhuzamos, meg mondjuk azt gondolnám ,h a cpu nyílások jók, mivel mindkettő EK, de pl a Vga-nál nagyon nem mindegy, hogy mi-merre-hányméter[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
-
szendi001
újonc
Sziasztok! Egyedi hűtést építek, és két problémám merült fel. Hűtő radiátor nálam egy VW caddy fűtő egysége. Arra számítok, hogy ez olyan nagy, hogy passzívan is leadja a hőt. A másik kérdés, hogy szeretném a táp bordáját is vízhűtéssel ellátni. Az oka hoyg zajmentes gépet szeretnék. Van-e tapasztalat táp vizesítéssel? (Megjegyzés, tudok awival egyedi alkatrészeket gyártani, tehát nem attól féleh, hogy beázik, hanem az a kérdés, ha minden bordát meghűtők egy 400 watt körüli tápban, kell-e még neki minimális légáram ezen felül?) Köszönöm!
-
MPowerPH
félisten
válasz jones965 #67559 üzenetére
Az, oriasi... Tul nagy. Kompaktabbat akartam. Elore csak ugy mukodne a radik beszerelese, ha megforditanam a legaramot, es elore fele fujnanak a ventik. A hazat nem szeretnem telenyomni a radirol tavozo meleg levegovel. Es ez esetben megint ott a problema, hogy a VGA nem szellozik alul.
Ezert lenne jo az a felallas, hogy felulre egy 420 -as radi, es alulra a tap melle egy masik 420 -as.Don't Tread On Me
-
aktív tag
válasz stnorcy #67549 üzenetére
Szia! Én is már 1x besz*ptam. Nem csináltál róla mentést ? Akkor sehogy, külön kell virtual szenzoról illetve octo ( vagy nem tudom melyiket vetted) fülnél eszköz beállításairól. Elvileg frissítésnél megmaradnak a beállítások, utána érdemes gépet újra indítani valamikor az is segít. (bár gondolom ez próbáltad)
-
stnorcy
aktív tag
Üdv.
Kellene egy kis segítség.
Frissült ma reggel az Aquasuite Version X.35 -ről Version X.36-ra.
Hogy tudom vissza állítani X.35-re mert az X.36 -ból eltűnt a ventilátor állítgatási funkció (fordulatszám stb)
Köszönöm ha segít valaki.[ Szerkesztve ]
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MPowerPH #67540 üzenetére
hm, esetleg ha a phanteks primo nem jo, a 900Dnel meg minosegbeli problemak vannak, neztel megint Thermaltakeket?
W100 (foleg also kamraval) kb egy regi Mountain Mods felepitesre. vagy X9bol is tudsz epiteni dupla stackot es ugy kb tenyleg barmi elfer benne.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MPowerPH
félisten
válasz abridabri #67543 üzenetére
Fembol csinalnam meg, alubol a suly miatt. Azert oda kell megmunkalas, eleket hajtogatni, preselni... Szivesen tanulnam, de szerszamok nelkul folosleges nekiallni.
Gondolatban mar megvan az idealis haz, vazszerkezet, es az oldallapok, belso elvalaszto elemek.
De akkor is egy ilyenben tapasztalatott szerzett mester utmutatasa kellene.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
veterán
válasz MPowerPH #67540 üzenetére
Tudás az nem kell ,ha nem akarod kiállításra vinni. Szerszám se, csak egy csavarhúzó ,pár csavar meg max egy akkumlátoros fúró. Megtervezed paintbe a dobozt ,levágatod méretre a bútorlapokat vagy MDF -et . Összecsavarozod otthon és kész is vagy. Max kukázol egy régi házból alaplaptálcát , ha nem akarsz standoffokkal szarakodni.
szerk: ops valami betűtipust félrenyomtam.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz abridabri #67519 üzenetére
Igen, ezek kozul a 900D az, ami jo lehet, egy custom backplate -el. Felulre egy radi, meg alulra meg egy. Hatul boven van eleg hely a csoveknek, alulra meg meg befer a 2db flow meter is. Aquaero -nak kell csak hely.
Legszivesebben csinaltatnek egy handmade hazat. En nem tudok nekiallni, mert se tudas, se szerszam nincsen hozza.Don't Tread On Me
-
nagyúr
válasz RECSKA #67520 üzenetére
Nagyon durva. Lehet, hogy nekem is ezzel kellett volna kezdeni. Bár ez bontatlannak tűnik, de valószínűleg akkor sem ártott volna.
Ilyet miért raktok OFF-ba amúgy? Totál ON téma, és még olvasni is könnyebb lenne, képek is jobban láthatóak lennének.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Laraxior
titán
Ne, csak a vizest, gyakorlatilag, jobb ha az összeset szétszedi az ember és saját szájíze szerint rakja össze gondosan.
Vettem pár hónapja párban két GTX590-et. Volt róluk teszt is, szépen külön csomagolva, tényleg igényesnek néztek ki.
Az egyik GTX590-en egy mikrogrammnyi paszta sem volt a GPUkon. Csak simán a hűtő feltéve és kézcsók'*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Devid_81
félisten
válasz RECSKA #67531 üzenetére
Nekem ez van
Alphacool Eisblock GPX-N RTX 2080/2080Ti MO2 Acetal Waterblock w/ BackplateEnnek a leirasaban csak a VRM+Vramokra kell thermal pad.
Ettol fuggetlenul en is jobban orultem volna ha kapna hutesbol picit, de aztan hagytam ahogy van, lehet mar barnara sult a PCB azota a tekercsek korul...
-
aktív tag
válasz Devid_81 #67530 üzenetére
Valószínűleg vrm el volt gond, mivel tekercs csak darab kábel, ráadásul akinek van elektronikai ismerete, az tudja hogy, ezekben dc-dc konverter elven működő tápegységnél a kapcsoló frekvencia 200-300-400 KHz nagyságú, így kis menetszámú, vastag átmérőjű lakkozott vezeték van ferrit magra tekerve. Így ott hőmérséklet nem igazán számít, 100-150 fokig kell működnie. Nyilván pontosan tekercs gyártója határozza meg. Ellentétben vrm chipekkel amik hőmérséklet hatására csökken a rajtuk átfolyó maximális áram, illetve ezeknek méri a hőfokát a kártya, ellentétben a tekercsekével. Nyilván ha hűtve vannak tekercsek, lehet pozitív hatása, valamennyire érdemes lehet, mert alapból levegő mozgás van ott ,gyári levegős hűtés esetén.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
Volt itt valaki, aki szintén az EK distroját akarja majd az O11-re a Merlintől. Rákérdeztem náluk, mivel hivatalos partnerek, ezért már náluk is 3.2 DDC-vel jön majd Február közepén, javították is az oldalon.
-
Devid_81
félisten
válasz RECSKA #67529 üzenetére
Ott nalad a VRM melegedhetett el.
Nalam szerencsere nincs baj, megoldottam "olcson"
Vettem egy Alphacool blokkot, majd vettem hozza thermal pad-okat kb a fel blokk araert...a vegeredmeny egy jo draga mulatsag volt
De a jelenlegi VGA arakat es a piacot nezve teljesen megerte
Csak mukodjon meg kovetkezo generacioig, a tobbi nem erdekel...
-
-
Devid_81
félisten
Nalam sincs a tekercseken semmi thermal pad, en meg Alphacool-eknak is irtam ezzel kapcsolatban es Ok is azt a valaszt adtak, hogy nem kell a semmi hutes rajuk es ezert sem tuntettek fel a manualban a full cover blokkhoz.
En meg a forumot is vegigkerdeztem es sokak szerint nem kell ra hutes
Ettol fuggetlenul en is szerettem volna valamit rakni ra de nem volt kedvem kiserletezni vele, hogy milyen vastagsagu thermal pad az ami pont jo, igy hagytam anelkul.
Mukodik a kartya, nalam raadasul OC is van neki rendesen...
-
senior tag
Nem csoda, hogy az egyik csavar fityegett, amikor annyi paszta van rajta, amit én 4 gépre kenek fel összesen. Biztos azt gondolta, hogy az 1G tubus egészét rá kell taknyolni, azért akkora a tubus.
Nagyon jó tervezés ez a kártya, ha ezt a barmot túlélte.Ez a tekercsre tett thermal pad érdekes, nálam (Vega 64) nem írta a manual. Ha nem látok semmi hibát, akkor csak jó az úgy.
-
veterán
Hogy miert erdemes szetszedni a hasznalt vizes kartyakat...
55-60fokos volt, hatlap egetett... holott ugy hallottam, a tepsi GPU miatt ezt kegyetlenul jol lehet huteni...
Szetkaptam. A gpu kornyeki 4 csavar 3 fele hosszusagu volt, egyik raadasul laza, gpu negyede nem is erintkezett a blokkal, csoda hogy nem lett lesarkazva... 3 thermal pad hianyzott ( 2 a gpu oldali tekercsekrol, karikazva, 1 pedig a hatlaprol a hatlap alol). Konkretan 1 perc alatt leesett 300W-rol 180W ala a teljesitmenyfelvetel, mint utolag gondolom, throttlingolt a vrm...Miutan helyesen osszeraktam, ahogy le vagyon irva a szent bibliaban ( ek installation manual ), valahogy elojott a power es lecsokkent a homerseklet. Egyelore csak egy 420x60 huti, mert kitort egy fitting a front 360x60as radibol
Ugyhogy ha hasznaltan vesztek fullcoveres kartyat, bontsatok szet, csekkoljatok...Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz MPowerPH #67518 üzenetére
Szerintem 2db 420 as radit fogadó +3 szabad ventihelyes ház nem létezik jelenleg . Régebbi plexi oldalas házakban megoldható ,de azokat már nem kapsz újonnan :
Corsair 900D
TT Core X9
TT Core W100+ P100pedestal hozzá
TT W200 (ebbe akár a Mo-Ra is elfér +2db 420 as radi alul felül > nálam 420*420 radi látható oldalt : [link] )[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Helo community.
Hatha valaki itt okosabb. Olyan hazat keresek, amibe belefer 2db 420 -as radi, 1 felulre(60mm es a ventik oda kell ferjenek), 1 meg mondjuk alulra, olyan compartmentbe, ami fizikalisan el van zarva a reszegysegektol, ahol a tap is helyet kap. Es elol van 3db intake venti, es befer a 2db tartaly, pumpastol a lap melle.
Kitalaltam, hogy marad az 1db MORA 3 a VGA -ra, a meglevo 2db 420 -as radi meg megy a CPU -ra.Es persze hatul legyen annyi hely, hogy a csoveket eltudjam vezetni. Pass through, es egy 90 -es adapter tavolsag kellene.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
stnorcy
aktív tag
válasz perecKING #67511 üzenetére
Szia.
Köszi a véleményed. Semmi rosszindulat nálam sem.
De eltudom dönteni mire akarok költeni s mire nem.
Nem szándékozom üzérkedni ,adni venni a dolgokat.
Arra van elég (kispisti ) a piacon akinek anyuci meg apuci veszi a drága holmikat s nem tudják értékelni.
Nekem ez a 1660 super kártya bőven elég és megfelel.Nincs szándékomban eladni még akkor sem ha most így használtan 2x nagyobb áron tudnám eladni.
A proci is megfelel nekem bár most fogom cserélni azt egy Xeon e5-2690 v2 -re 10mag 20 szálon 25 Mb Cache.
[link]
Bár a mostani is megfelel bőven.
Xeon e5-2690 v1 8mag 20 szálon 20 MB Cache.
[link]Itt a kérdésem még mindig az hogy amit linkeltem vga blokk jó e a kártyámra.
(Saját célra nem akarom eladni.)
Köszi.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
perecKING
senior tag
válasz KAMELOT #67507 üzenetére
Ezt tegnap késő este próbáltam értelmezni pár pohárral később és nem tudtam felfogni milyen üzleti mi???
Ha találtál valahol jelezd
Amerikasbol lenne majd asus 3080 ekwb ha igaz..... de a vám is jóval több mint $300 lenneTavaj november óta minden nap figyeltem mikor tudok venni de persze lecsúsztam rola valami £980 fontért ment darabja
-
perecKING
senior tag
válasz stnorcy #67510 üzenetére
Akkor ezúttal leszek én a szemét a forumon
Semmi rosszindulat de erre a kártyára ne!
Persze nekem is többe kerul a viz mint a 1080ti/8600k kombi, de a te esetedben felesleges is
Tett félre a pénzt és vegyél újabb hardverek ha ez az őrület alábbhagyott. Vagy figyeld az új videokártya megjelenést és ha szerencséd van tudsz egy olyat venni amire már értelme is van vizet rakniJa és utólag valószínűnek tartó. Hogy a 1660 blokkot senkinek sem fogod tudni eladni
[ Szerkesztve ]
-
stnorcy
aktív tag
Nekem
GeForce® GTX 1660 SUPER™ GAMING OC 6G GV-N166SGAMING OC-6GD
3 ventis.
Nézegettem vizes blokkot .
Ez jó lehet?
[link]
Meg lga 2011 foglalatú cpu blokkot is , mert amit rendeltem nem ért ide azóta sem és épp vita folyik az aliexpressen . Azt írtak még 90 nap.Inkább rendelek másikat az előbb ide ér.
Ezt néztem ki.
[link]
Egy Xeon E5-2690 es procira lenne.
Köszi a segítséget.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
perecKING
senior tag
Hűt itt valaki húzott 9900k 9900kf procit?
Elérrte valaki azt 5.4et?
Ha igen mi a fesz és hőmérséklet?
https://www.tomshardware.com/reviews/intel-9900kf-vs-9900k-overclock-comparison,6038.html -
RockHaRD
addikt
Én innen vettem. December 26-án rendeltem meg, január 22-én kaptam kézhez, és megúsztam a VÁM-ot vele. Rá volt írva a csomagra, hogy radiator, és 20$ értékű
Alinál amióta PostNL intézi a csomagok nagy részét, azóta ki lehet fogni viszonylag gyors postázást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest