Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Demo07

    aktív tag

    Egy ideje már nem jelentkeztem, most megteszem!

    Végre készen van a monstrum, ami valahol nagy megkönnyebbülés… bár nem teljesen a tervek szerint alakult a dolog…. májusra terveztem végezni…. november közepére sikerült is!

    De amit lehetett az kb nulláról csináltam, komplett kábel köteget gyártottam a tápegységhez, minden kábelt és pint egyesével leforrasztva, majd harisnyázva… örökkévalóságnak tűnt ez a folyamat. Végeredmény tekintetében utólag azt mondom nagyon is megérte, mert atom stabil lett a gép(minden kábelt vastagabbra cseréltem, nehezebb volt vele dolgozni, de a stabilitás volt másik cél)!

    Persze az építés nem volt sétagalopp, minden volt ami lehetett…
    horpadtan érkezett monsta radi, gyári hibás d5 next, aminek a rotorja javítás után sérülten érkezett vissza hozzám, dpd által összetört EK cuccok, ami 1.5 hónap vívás után újra küldtek, stb....
    Sok minden volt…. de a házzal sem volt minden egyszerű, hiába a nagy méret.
    Mivel sok venti kerül beépítésre, ezért nem volt elég a gyári kábelátvezető, és azoknak a helye is sokszor olyan helyen volt, ahol túlságosan is szem előtt volt, így ezek helyett nyilván csináltam dremmerrel újakat, hogy a lehető legkevesebb kábel látszódjon!
    Persze sok cucc-ot a sárgák kontra vírus szitu miatt nem kaptam meg, így volt amit újra kellett gondolni… Persze amikor már készen volt az új ötlet alapján akkor megjött a kínai cucc :))

    Most sincsen teljesen készen még a gép, és vannak olyan dolgok amit még módosítani kell, de mondhatni 85% kész állapotban van és november közepe óta csöndben üzemel! 😊
    GPU és CPU kör a radi mennyiség miatt kb 10-12 órát képes passzívan üzemelni, attól függően hogy hány fok van a szobába.
    GPU kb 5-6 óra játék után sem megy 40 fok fölé, 35.5 fokos víz mellett sem, CPU körben meg 33 fokos vízzel a proci legmelegebb magja is megáll 58 foknál, pedig a CPU körben terhelésen csak 15%-on mennek a noiseblockerek.

    Van pár hiba ami sajnos nem úgy sikerült, és bár én látom… de majd azok is kilesznek javítva ahogy időm engedi.

Új hozzászólás Aktív témák