- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
-
szinimini
senior tag
Helo
A Phobya G-Changer 240 V2-es radival találkozott már valaki? Érdemes megvenni?
A másik lehetőség ő lenne: Magicool Xtreme Dual 240
Árban eddig mennék el amibe ezek is kerülnek. Használtan tud valaki esetleg?köszi
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz PetiBlasteR #5292 üzenetére
Én személy szerint indokolatlan pénzkidobásnak tartanám. Az ötlet ott bukik meg, hogy legyen egy teljes értékű hűtés a gépen belül, hogy tudd vinni.
De azért legyen egy Mora szintű radiátor még plusszba.
Ennek piszok nagy +költsége van ám. Kb +20.000 csatikkal mindennel az amúgy is 60-70be kerülő hűtésre.
Ha viszont kicsi hőtermelésű a géped akkor meg minek venni hozzá külső nagy radiátort.Árak:
mora2 20K -- ha beszerezhető használtan
Phoyba 9es radi árát nemtudom nagyon ritkán tűnik fel......
mora3 40K
Ventik a nagy radira 10K
kuplung csati 10K -- az szinte sosincs használtan.
2 db T-csati 3K
Én ezt a költséget inkább megspórolnám. Vagy kint legyen a radi vagy bent.
Ugye egyetértünk, hogy a LAN party általában nem békés netezgetéssel telik. Ott kéne legjobban a hűtési teljesítmény ráadásul 1 helységben van több nagy teljesítményű masina. Ha ez nyáron van, nálunk simán megadják magukat a szerényebb hűtésű gépek / PL gamer laptopok / és akkor strandszünet.Szállítás:
Nem tudom szaladgáltál-e már ilyen vízzel teli házakkal, de szinte csak kocsival szállíthatók.
Én legalábbis összesz**nám magam ha ezt el kéne vinnem 3 átszállással BKV-vel.
Szerelni a konyhába is alig bírom kivinni.
Max valami piszok erős hátizsák, ilyen lan partyra gépet hurcolásszós. Ha meg van autó/fuvar, már +1 egység nem számít.
Persze ez csak saját véleményen, lehet máshol vannak olyan körülmények ahol teljesen életképes az egész és megéri...[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
jones965
Modder
válasz PetiBlasteR #5295 üzenetére
Nekem a silverstone TJ-07 házam így van megcsinálva, ellenben ott nincs házon belül hőcserélő.
-
PetiBlasteR
csendes tag
válasz jones965 #5293 üzenetére
Igen, az úgy rendben is van, csak csap nélkül szeretném megoldani.
Ha van olyan kuplung ami az apát és anyát is zárja szétválasztáskor akkor meg lehetne úgy oldani hogy a két kuplung egymáshoz képest elenkező irányba néz (anya az apa mellett), ekkora ha szétkapcsolom a kettőt akkor az egyik kezembe anya lesz a másikban apa, és azt a kettőt összekapcsolva megvan a rendszer.TESCO-Zsömle
Teljesen igazad van. Nem is azokra vonatkozik akik húzzák a gépet, hanem azokra akik otthon szeretik a passzív halk megoldást, lanpartin viszont, ahol nem számít a hangzavar, pöröghetnek a ventik a kisebb kompakt rendszerben.[ Szerkesztve ]
Before I would hurt a child, I would slit my wrists.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Szerintem ilyet még senki se csinált, mert nem sok értelme van. Ha csak a szállíthatóság a lényeg, akkor egyszerűbb egy külső vízhűtést összedobni. Lényegében fogsz egy elég nagy koffert/dobozt, amibe elfér a szükséges mennyiségű radiátor a szivattyúval meg a tartállyal, illetve egy rekesz, amibe a csatlakozó csövet vissza tudod rakni.
A te megoldásod azért problémás, mert vagy a tuningolt órajeleket kell minden lecsatlakozáskor visszavenni, vagy a belső rendszert kell csúcsra járatni 3-4k rpm-es ventikkel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jones965
Modder
Nem tudom itt csinált-e már valaki ilyen megoldást, de egy egyszerű átkötés kell egy elzáró gömbcsap közbeiktatásával a ki és belépő gyorscsatlakozó előtt. Lecsatolás után egyszerűen a szelepet ki kell nyitni, majd értelem szerűen visszacsatlakozáskor elzárni.
-
PetiBlasteR
csendes tag
válasz HUfantom #5288 üzenetére
Esetleg valamelyikőtök csinált már olyat, ilyen kuplungos megoldással hogy levehető legyen a nagy hőleadó, viszont a kis rendszer a gépben tovább működjön?
Lanpartyra járásnál elég praktikus lenne hogy otthon tudom hagyni a "tuning" részét a víznek, és csak a kompakt része marad meg a gépben.
Van már pár ötletem a megvalósítására, de szívesen megnézném, ha valaki csinált már ilyet.
Before I would hurt a child, I would slit my wrists.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Jakab66[hun] #5289 üzenetére
Miért, az Aquatuningon csak az ára van, és ott nem lehet venni?
Ez is válasz a kérdésre. Csak mondtam, hogy amúgy sokallom. -
Darkness
aktív tag
válasz apollo12 #5283 üzenetére
jó választás... nagyon van benne hely... tapasztalatból tudom... gondolkodtam vízhűtésen benne, de egyenlőre nincsen "kedvem" hozzá.
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
InHell
senior tag
válasz apollo12 #5283 üzenetére
Szia.
Én ilyen csatlakozókat használok, nekem bevált.
Azért pár csepp folyadékra számítani kell széthúzáskor, de utána szállítható a gép nyugodtan. Nagyon praktikus.
Én 2 havonta elviszem a melóhelyre a MO-RA-t, és kompresszorral kifúvatom a port, így nem kell leszerelgetnem a 12 ventit.< béna duma helye >
-
DigitXT
nagyúr
válasz Jakab66[hun] #5284 üzenetére
Kicsit borsos. Aquatunignál, ma átszámolva ~48K. De amúgy felesleges a PRO,
ha nem akar mindkét oldalára ventit tenni, bőven elég egy LT is, az meg kb. 40K.Mondjuk Aquatuningtól nagyjából 5K-ba lehet számolni a szállítást, de még úgy
se rossz, feltéve, hogy újonnan akarja venni. Használtan ki lehet fogni jobb áron.Ja, én a 4x180-as verziót néztem, mert szerintem jobb választás, mint a 9x120.
Árban meg tök egyformák. Max. annyi, hogy 18-as ventit valszeg külön kell még
venni, míg 12-esekből általában van otthon sok, ha valaki már használt több radit.[ Szerkesztve ]
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
apollo12
veterán
heló úgy néz ki tavaszra a gépemet mozgathatóvá kell tennem, így egy morára fogok váltani és azt szeretném megkérdezni, milyen kuplungot érdemes venni, mert vízről nem akarok le mondani
eddig ezt a házat sasóltam ki [link]
morát hol tudok majd vásárolni??
-
v-paci
aktív tag
Nincs semmi bajom a vga hűtéssel, ezért is gondolokozom erősen a dolgon. és nem adom el a blokkot
@DigitXT: OC fórumon van gyűjtőtopikja a háznak, több ilyen összeállítású vizes konfiguráció is van, bár nem igazán rémlik a hőmérséklet érték, illetve az ehhez tartozó zajszint.
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
AndrewTdi
addikt
válasz DigitXT #5278 üzenetére
Valóban nem a legolcsóbb. De nálam szempont volt a minél kisebb méret és hogy ne legyen a házon kívül semmi.
Annó Tesco-Zsömlének volt türelme hozzám napokig PÜ-zni és tanácsokkal ellátni. Mostanra jött el az idő, hogy abból csemegézve belevágjak annak ellenére, hogy az ő véleménye is az volt, hogy nem lesz jéghideg, és sok tuningot nem fog elbírni. Igazság szerint nem igazán tuningolgatok. De lényeg, hogy játéknál is halk aradjon a berendezés.
Úgy tervezem rakok némi carbonmatricát a blokkokra ha sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5275 üzenetére
Úgy érted, hogy 1 db 180-as ventire? Amúgy akkor ár/érték arányban
bukó a dolog. De hát ha ez fér be, akkor ez fér be. Nem mindenki pakol
le a gép mellé egy baszomnagy radiátort. Lehet, hogy el sem fér, stb.opti06: azért is méregetem gyanakodva a képet, mert ott a VGA blokk...
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
így van. hátra bq silent wings megy.
a víz aquacomputer DP ultra[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
-
Gubu0101
veterán
Vagy még EZ a megoldás is tetszene.
Ezt rég ki néztem már magamnak.
Most egyezkedek és ha összejön akkor kedvezményesen tudok venni gêphez cuccokat.
Akkor valószínű lesz tuning és kell majd a jó hűtés mert akkor úgy vàlogatok össze mindent.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Nem akarok tuningolni de az előző gépem is padlón pörgött,felhúztam ameddig csak bírta
Szerintem az újat is le fogom tesztelni,hogy mit bír.
De nem akarom ezt hosszú távon mm a húzást,csak egy próba szinten[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Köszi!Ezzel a segítségel is előrébb vagyok.
Amúgy meg sose zavart hogy hangosabb vagy halkabb a gépem.
Főleg mikor 6-8 venti pörgött,ráadásul ritkán volt fölrakva gép oldala.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
F34R
nagyúr
válasz #90933760 #5265 üzenetére
igen , attol is fugg mit akar vizezni mivel modta hogy nem lenne tuning akkor egy jobb leg is boven megtenne (foleg ha a tobbi elemet nem is akarja)
ezek a kompakt rendszerek alacsony ventifordulatnal, es pumpanyomasnal semmit nem ernek (meg ha erne is akkor megint ott van amit az elobb irtam ) -
törölt tag
válasz Gubu0101 #5260 üzenetére
Ehhez már a többiek jobban értenek, de ha a pumpa meg a venti is le van lassítva akkor halk és mégis elég lesz a hűtés ilyen kompakt rendszerrel is. Főleg ha húzva se lesz a proci.
Nem tudom hirtelen a sima slim 120-as radi amik általában ezekhez vannak mekkora léghűtéssel ér fel, mert szerintem ha már ilyen akkor legyen legalább minimálisan jobb a komoly légeknél. Egy dupla normal 120-as már szerintem fasza lenne, de inkább nem ajánlok, mert tényleg nem vágom annyira hogy ajánlgassak. Én meg főleg szeretek túlméretezni mindent.
-
Gubu0101
veterán
válasz #90933760 #5259 üzenetére
Tervezés alatt van még minden.Azért járok körbe mindent,mert a házat is úgy vennem.Ez a féle víz hűtés meg inkább csak meg tetszett, nem most hanem rérebben.Most meg úgy adódott,hogy szeretnék egy gépet összerakni ezért vettem számításba ezt is.Tuningolni annyira nem akarok.Eleve olyan procit is akarok ami alapból erős.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
törölt tag
válasz Gubu0101 #5258 üzenetére
Nem kimondottan vacak, csak túl korlátozott és kompromisszumos és még az árát is megkérik rendesen. Szóval átgondolandó.
És mi lenne a cél, mert nem kimondottan a víz varázsa ahogy elnézem, vagy a halkság vagy a tuningolhatóság vagy helyszűke? Milyen cuccot akarnál hűteni?[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz #90933760 #5257 üzenetére
Azon a "gyilkos" hűtésen màr túl adtam.
Konkrétan ezeket a H szériàkat néztem,de ha ennyire vacak akkor marad a víz mentes.
Nem szeretnék megint sokat bele őlni.
Mondjuk nem új hanem hasznàlt rendszert vettem anno,úgy is 70 volt.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
törölt tag
válasz Gubu0101 #5256 üzenetére
Ha normálisan van megcsinálva akkor minimális az esély rá. Ezeknek a komplett cuccoknak megvannak a maguk speciális esetei amikor használandóak, szerintem a te esetedben nem ezt kellene erőltetni. Vagy egy komolyabb léghűtés, vagy akkor normális víz. És oda kell rá figyelni, akkor nem lesz akvárium, többiek segítenek ilyen problémák megelőzésében, tanácsadásban stb.
-
Gubu0101
veterán
Üdv.Épp a H 60 és társai felől akartam érdeklődni hogy érdemes lenne,de ahogy olvasgattam itt fentebb nem sok érv szól mellettük.
Volt komplett vízhűtésem már de egyszer majdnem akvárium lett a gépházban így inkább kihagyom
Azért gondolkoztam volna egy ilyen egyszrű kompakt "rendszerben".
-
jim bcs
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5249 üzenetére
húúúúúúúúúúúú az nagyon jó , hogy megy a szállítás Mo.-ra, hogyan tudok hozzájutni, légyszi írd már meg pv-ba, az angol tudásom kicsit foghíjas nem feltétlen értek meg mindent? (előre is köszönöm )
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Atke
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #5252 üzenetére
Látom "ismersz"
Elvileg ez a zalman hűtő jó rá. Talán kiindulási pontnak jó.
-
Atke
senior tag
Tudom hogy beteg gondolat, de szerintetek van olyan chipsethűtő, ami jó lehet erre a lapra? VGA+Proci
Természetesen vizesre gondolok -
jim bcs
nagyúr
-
mpierre
veterán
válasz TESCO-Zsömle #5246 üzenetére
Kár, hogy nem forgalmazzák ezt. 18db nem lesz olcsó mulatság.
Kezd olybá tűnni, hogy a rm csövezés kútba esik, de lágy rézcsővel megoldható a dolog.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
TESCO-Zsömle
félisten
Akit érdekel a Karácsonyi Aquatuning rendelés, az mielőbb kontaktoljon!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrbig25
őstag
-
X@b3e
addikt
Összeszámoltam a szükséges csatikat az uj rendszerhez (11 egyenes, 3x90, 2x90 adapter, 6x45 toldó), legolcsóbban 75€ jött ki. Szal ha van vkinek fölös hollandis 19/13 csatija, nyugodtan szólhat
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #5241 üzenetére
a regény egyértelmüsitette
De azért köszönöm mindenkinek a tanácsokat,és a segitőkséget!
"megölni megtudnak....de megtörni soha.."
-
DigitXT
nagyúr
válasz BigDarkJoy #5234 üzenetére
Attól függetlenül, hogy a léghűtések tárgyalása itt off,
annyit megjegyeznék, hogy léghűtőnél a nagy méret
nem hátrány*, hanem előny: nagyobb hőleadó felület.Az meg, hogy mennyire zúg, a rászerelt ventitől és a
szabályozástól függ. Nincs ez másként a víznél sem,
hiszen a radiátorokon is ventik vannak általában.Igazából pont ebben jobb a víz, hogy sokkal nagyobb
hőleadó felületet biztosít: adott esetben nem helyben,
ahol pl. nincs is sok hely (mondjuk a VGA-n), hanem
akár a házon kívül elhelyezett radiátoro(ko)n. Főleg
ezért rosszak a "játékvizek", mert 1 db 12-es, vékony
radi nem tud túl sok hőt leadni, értelmes dT/alacsony
légszállítás mellett. Magyarán gyenge + hangos lesz.
Dupla radival elvileg javul a helyzet: több lehetőséged
van a ventiszabályzással játszani, de még az sem az
igazi, ha pl. egy agyontuningolt procit akarsz lehűteni.
(A másik, hogy a szivattyú is hangoskodik ezeknél...)*: mondjuk 2 hátránya van, miszerint 1) adott esetben
eléggé megnehezítheti a gép szerelését, valamint 2) a
nagy súly miatt veszélyes(ebb) lehet a gép szállítása.
Teszem hozzá, egy vizes (külső radis) gép szállítása
sem triviális, ha csak nem vmi könnyen leválasztható,
önzáró gyors-csatlakozóval szereled, és külön viszed.Ebből a szempontból házon belül építkezni mobilabb.
De a hűtés hatásfoka sokkal rosszabb, hiszen a friss
levegőnek át kell áramlania a házon is. Az meg extra
ventilálást igényel, ami megint extra zajjal járhat.Zsömi, már megint. (Lassan a HSZ elküldése előtt
inkább rá kéne frissítenem a topikra, mert már írtad.)#5241: van benne valami.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mitől zúgna az Asetek kevésbé, ha ugyanannyi hőt kell leadnia ugyanakkora vagy talán még kisebb felületen? Mondtam már: A vízhűtés legnagyobb előnye, hogy a hőleadó felülete sokkal nagyobb lehet, mint léghűtésnél. Ha ez nem teljesül, akkor édes mindegy, hogy mi viszi a hőt a prociról a hőleadóra...
Egy Corsair H100-ast simán megfog egy Noctua NH-D14, miközben 8k-val olcsóbb, és sokkal kevesebb a kockázat/gond vele.
sz: Ezeket az egybevizeket csak akkor mérlegelném, ha nem teljesítményre, hanem kompaktságra van szükség. Például, ha a tápot vagy a meghajtókat helykihasználás miatt a proci fölé kéne raknom. Akkor jól jöhet, hogy a radiátort rá tudom tapasztani a burkolatra, és mégse kell feltöltéssel megy ilyenekkel bíbelődni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
fatal1ty1984
őstag
válasz BigDarkJoy #5236 üzenetére
TT friot ajánlom figyelmedbe vagy egy ninjat,de ha átmész a levegös topikba ott vannak okosabbak is.
[ Szerkesztve ]
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz fatal1ty1984 #5235 üzenetére
nehéz ügy ez ....
jó is legyen meg hatásos is meg olcsó is.....
asszem akkor keresgélek 10-k környékén valami bivaly léghütést. lehet jobban is járok.
-
fatal1ty1984
őstag
ez az asetek sz.ar is zug föleg a hozzá adott 200ft-os venitvel.hameg leveszed 5 voltra akkor mind1 ha a gyári amd-t hagyod fent.ma láttam,hogy 3k-ért árulnak egy freezer extreme hütöt ami halk és jolis hüt.nekemis van egy a polcon tartalékba és tapasztalatbol mondom ,hogy alig lehet hallani
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #5233 üzenetére
csak az gondolom 1 hatalmas hütő,és elég jól zughat is.
mondjuk nem ismerem...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BigDarkJoy #5230 üzenetére
nekem nem csúcs kategória kell hanem egyszerü és jó.
Akkor egyezzünk ki abban, hogy 30k alatt nincs vízhűtés. Ha olcsón kell egyszerű és jó, akkor ott a lég.
Azt a játékvizet egy Mugen 2-es is fokokkal veri.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
apollo12
veterán
válasz BigDarkJoy #5230 üzenetére
nekem anno egy corsair h60 vígan hűtötte az amd phenom 2 x4 b55 et 4ghz en 55cfokon tartotta terhelve nyáron jó szellőző házban
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz apollo12 #5229 üzenetére
ASATEK LCLC h50 ezt néztem már.
elég olcsonak tünt a maga 7500ft os árával és igen erösen agyalok is rajta.
ide már besem mertem irni mert ahogy elkezdték nekem mondani a 20-30-40k árakat majdnem rosszul lettem
nekem nem csúcs kategória kell hanem egyszerü és jó.
netezem,játszom,és filmet nézek a gépen. Játék heti 8-10 óra,net napi 3-5 óra, és esténként a gép rákötvel a tv re 1,-2 film megnézése.erre csaknam kell akkora bivaly hütés.
tudom hogy kicsi a gyári amd levegő mert visít szegény.
-
apollo12
veterán
válasz BigDarkJoy #5228 üzenetére
hát lehet egy normál hűtés megoldaná (most a kompakt vízhűtések elég olcsón adják és jók ASATEK LCLC vagy corsair h50 sok hely felszabadul)
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5224 üzenetére
Igen neztem ujonnan , nem nagyon lehet ezen osszeg ala menni.
(#5225) fatal1ty1984
gyenge pumba , szuk atmeroju csovek kis radi ?
-
F34R
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5222 üzenetére
koszi megnezem
-
F34R
nagyúr
Ugy latom hogy kapott egy refresh-t a jatekviz
h100i [link]
-
fatal1ty1984
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5212 üzenetére
azért csinálták,ha nembirja akkor kuka és jöhet a másik
-
apollo12
veterán
válasz BigDarkJoy #5208 üzenetére
milyen hűtés van a procin, sztem melegíti a lapodat
-
DigitXT
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #5209 üzenetére
És szerinted a 80 l/h hogy viszonyul ehhez?
Sokkal inkább arról van szó, hogy a blokkok
és radik tudnak többet... Sajnos drágábban,
mint egy ilyen játékvíz. Önmagában a 80 l/h
semmit nem jelent. Igen, van 2-3 fok eltérés
dT-ben nagyobb áramlás esetén, de ez csak
végletekig kicentizett rendszereknél számít.Lehet, hogy a tied ilyen: 5.4-en biztos zabál.
(De ilyen ambíciók mellett nem alternatíva a
kompakt víz.) De nem a 80 l/h miatt - szvsz.TESCO-Zsömle: egyre jár agyunk...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
apollo12
veterán
válasz BigDarkJoy #5185 üzenetére
hát 60 alatt nem jössz ki vízzel
cpu-ra ha kicsi a ház akkor egy Asetek LCLC kéne venni 2db 14cm scythe venti vígan lehűti azt a procit húzva is
vgara meg ezt érdemes venni [link] 1db 12cm 1200rpm ventivel 60cfok fölé nem nagyon fog menni (anno 9800gt hűtöttem)
a lapod meg északi hídja 80 cfokig el mehet (nvidia chipes lapok melegedősek)
-
SkyS1gn
félisten
válasz TESCO-Zsömle #5205 üzenetére
Igen, azt mondtam hogy 15-ből nem jön ki egyszerre vga-ra is meg cpu-ra is komoly hűtés vagy az egyik vagy a másik, esetleg ha rak hozzá még akkor lehet belőle valami!
Igazából ugyanazt mondjukTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz TESCO-Zsömle #5203 üzenetére
De ő egyszerre akart cpu-vgat is hűteni (ha a lapot leszámítom). Erre gondoltam!
Ennyiből csak az egyikre futja komolyabb hűtés![ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BigDarkJoy #5202 üzenetére
Az L2 Pro-nak 100W a kapacitása, a 9600GT-nek 95W a TDP-je... Ha még egy kis tuning is játszik, akkor bizony lehet hangos...
Van ennek az L2-nek egy combosabb, Mono Plus nevű bátyja, az 200W-al is elbír. Vagy ott a Twin Turbo II, ami 250W-ot is lead.
Cris99: Miért is nem tud mit kezdeni egymagába egy 15k-s léghűtővel?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #5199 üzenetére
ac l2 pro van rajta,de eléggé nehezen bir vele
-
SkyS1gn
félisten
válasz TESCO-Zsömle #5196 üzenetére
El kell dönteni mi a fontosabb, vagy még hozzádobni valamennyit mert ez így szűkös, ennyi pénzből ilyen elvárásokkal nem sokra fog jutni a kollega.
(#5200) BigDarkJoy azt el ne felejtsd hogy azzal mit sem kezdesz egymagában
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- BeQuiet Pure Loop 280 mm processzor vízhűtő Új 6hó jótállással!
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- EK Classic TBE 260
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest