Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #45694 üzenetére
Én már pü-ben is felvetettem valakinek, hogy milyen hangról van szó? Mert a szivattyú csendes (18w), a ventik überelik, egy darab szivacs van alatta és kifújt.
Tető akkor lesz ha utamba esik egy olcsón. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
HUfantom #45698 üzenetére
Tudom, én is ott vásárolok, és vettem már R-es szivattyúkat is.
Nem placebo. Az általad észlelt hatást az okozza, hogy a nehezebb anyag kevésbé vezeti a rezgéseket, mint pl egy lemez, ami igaz a rugalmas rögzítésre is a sima csavarozással szemben. De egy nagy, fém tetőtől nem lesz halkabb...
-
válasz
TESCO-Zsömle #45694 üzenetére
Igazad van.
Én ezekre a pumpákra céloztam amik mostanában keringenek az aprón.Nem tudom lehet ez placebo effektus // hogy el akarom hinni // ha nehezebb dologhoz odarögzítem valami rugalmas gumis cuccal akkor halkabb lesz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
HUfantom #45693 üzenetére
Nem teljesen helytálló az eszmefuttatás. A gyári R-es DDC-tetőn G1/4-es külső menetes csonkok vannak. Arra csak egy muff (vagy hollandi) kell és rámegy bármilyen csati. Másrészt a legtöbb gyári tetőnek se 10-es a kiömlő keresztmetszete, mert azt a ház és a járókerék határozza meg.
A búgás pedig nem javul a tömegnövekedéstől. Azt a magas fordulatszám okozza, és a szgépbe szerelt szivattyúknál a rögzítés és a rendszer határozza meg. 100%-osan még dobozolással sem lehet lenémítani, mert a keringetett víz és a cső is közvetíti.
-
válasz
Kolondrum #45681 üzenetére
Ha megengedsz egy pici kieget a kérdéshez:
Ugye a DDC gyári teteje adott méretű nem is 10es. Egy jó tetővel tehát bármilyen rendszerbe csöpögésmentesen beépíthető, esetleg 3.5 helyre felfogatható. Egy nehéz fém tetőtől meg súlya is lesz ezáltal halkabb. Mind a 10W osnak és mind a 18W osnak van egy jellegzetes halk búgása. Legalábbis az enyéimnek.
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
tanácsot szeretnék kérni:
Phenom II 955 procira és egy ati6850re elég lenne egy dupla radi?
nincs húzva semmi ez fontos
köszi Miki -
a ddc-ken a tejőcsere mennyit számít?
-
-
SQX_Barto
addikt
-
opti06
aktív tag
válasz
HUfantom #45676 üzenetére
az igaz, de nem tudom ki hogy engedi le vizet, én úgy szoktam, hogy kicsit kiöltögetem tartályból mi jón, utána ha van elég levegő már egy csőbe csatlakozásnál ott rádobom pumpára és küldöm bele levegőt míg másik résznél szépen csorog ki a víz... kb 2 liter lötyi van a rendszeremben
-
válasz
SQX_Barto #45673 üzenetére
Helló
olvasd el az előző HSZ-t. Nem épp celeron meg sempron procikkal jönnek ide a tisztelt PH-s emberek mert azokra biztos elég lenne.
A single radis rendszer nem jobb mint egy H50 vagy H60 mert egy 12es radiátor elég kevéske. Drágának meg miért nem lenne drágább hiszen ott a bővíthetőség lehetősége és a modularitás. Moduláris tápegységnek is szép felára vanAhhoz a procihoz, ha tuningolni is szeretnél minimum egy dupla radi kell. De nem épp ördögtől való gondolat egy tripla sem. Nézz körbe mi fér bele a gépházadba. Ha rákeresel a H100-ra / esetleg apróban / a fórumon más vélemények vannak / hiszen duplaradis / .
Ugyanakkor gondold végig mi kell neked és mennyit szánsz rá, hol akarod elhelyezni, mennyire akarod bővíteni...TaaT
Pfff..........ezt benéztem
opti06
Igen de míg csorog ki a víz, addig a blokkot már szerelheted is felfelé. -
opti06
aktív tag
válasz
HUfantom #45672 üzenetére
remélem sikerül, tomic kollégának a blokkja volt, ő tévesen vette nem is ment fel kártyájára, elvileg enyémre passzolnia kell v2 ref xfx.. remélem klappol is..
egyébként először fogok vga-ra blokkot rakni, gap pad is ma érkezett meg 6x10cm, mivel gyári el lett használva
majd vagdosok rá szépen, procit, északi hidat már bevizeztem bő 2 hónapja, talán nem lesz akkora kihívás vga semegyébként szerintem több lesz másfél óránál, csak leengedni a vizemet fél óra
na igen, nem fogom túlságosan ráhajtani csavarokat, mivel hátlapom nincs.. :S
majd később rendelek hozzá egy hátlapot ha kapok országon belül, csak ennek a v2-es verziónak ha jól tudom egyedi hátlapja is van.. majd este elvállik, ha nem áztatom szét gépet majd 11-12 óra körül posztolom eredményt -
SQX_Barto
addikt
Erősen gondolkodom a vízhűtésen. Viszont mITX gamer konfigot akarok (mazochizmus rulez)
A topikban olvasgatva nagyon leosztjátok a kompakt vízhűtéseket Corsair H60 és társai.
Néztem single radis rendszert, az mennyivel jobb? Mert jóval drágább...
775 / 1155 / 1156 Start PRO (HF) szett - 40.000 Ft Ez konkrétan a duplája a H60-nak.
Csak CPU-ra akarom, max kiegészíteném alaplapi chipset hűtéssel, ha nekiállnék tuningolni is picit, i7 2600k-ról lenne szó. -
válasz
opti06 #45671 üzenetére
Az főleg ha sikerül felszerelni
Egy bő másfél órát számolj rá ha először csinálod
Gap-padot és távtartókat ne felejtsd el, mert különben U alakúra hajtod a nyákot mire minden eléri a blokkotNa akkor egy kis szakmai információ::
Hőn szeretett oldalunkon megjelent egy teszt melyben elég penge léghűtőket hasonlítanak össze és egész véletlen egy Intel gyári vízhűtést véltem felfedezni közöttük. Az eredményeken elég siralmasan szerepelt . A képet elnézve / 12es radi / a corsair sorozat H50-nél van a kis rendszer teljesítménye. Ez vajmi kevésnek bizonyult.Tanulság //Amit már írtunk párszor páran//: Egy JÓ léghűtő simán elveri a közepes vagy low kategóriás léghűtőket. Ezért amikor valaki kompakt rendszert keres erős procira én / és más fórumtársak is / H100-ast mondok legalább.
Azért a Corsair sorozatot hasonlítom mert az elég elterjedt könnyű követni a számozást, holott tisztában vagyok vele hogy csak cimkéznek
Külföldi fórumon is ezt találtam:
Asetech 550 ~ Corsair H50
Asetech 570 ~ Corsair H70 -
opti06
aktív tag
huhu, most jött otthonról az infó, hogy meghozta postás fc blokkot 6970-re, úgy érzem este szerelés lesz nem alvás
gyári nitros porszívó után megváltás lesz azt hiszem
-
planbmokus
senior tag
válasz
blasko92 #45646 üzenetére
Ès ehhez az XSPC szetthez mit szólsz ? [link]
Lehet mégis meg tudom oldani a két helyet neki.
Ennek fém blokkja van és a tartály is jóval masszívabbnak tünik... Mellesleg benne vana pumpa (Az jó/van valam elméleti-gyakorlati elönye-hátránya?)mellesleg jegjönne kintröl annyiba mint itthon az EK szett.. Most megint gondolkodóba estem :-) -
Razermazer
őstag
válasz
blasko92 #45665 üzenetére
Gyakorlatilag némák de úgymond még be kell járatni őket elég furcsa surrogó hangjuk van.
Az egyik mintha excenteres lenne de szerintem nem mindegy járatom aztán cserélem ha igen.
Hőfokban is hoztak javulást, és természetesen csendben. Ha minden jól megy, akkor lehet jövőhéten el lehet vinni így ahogy van, mert mora 3-m lesz belőle, ezt még oc-val meg kell beszélnem. -
blasko92
őstag
válasz
HUfantom #45667 üzenetére
Kicsit érthetetlenül fogalmaztam
Amikor azt írtam, hogy "hangzavarban", akkor pont arra gondoltam, hogy mennyivel lett halkabb a 12es ventikhez képest
Azért a level2-ben már megtanultam, hogy azért rakunk nagyobb ventit a radiátorra, mert mehet kisebb fordulatszámon, így kisebb decibelen is
Bocsi, csak tudod albérlet, hétvége, szerintem nem is kell tovább sorolnom, Te úgy is tudod a többit
A Te ventidnek nem csapágyas hangja van?
Razermazer az excetrikusságát egy kis reszelővel tudod orvosolni, bár akkor a gari elveszik
-
válasz
blasko92 #45665 üzenetére
Van valami észrevehető hőfokokban, vagy csak "hangzavarban"?
Ugyan már neki is phoyba silent 18asai vannak. Azok a ventik ha nincs bajuk hangtalanok. Azért mondom hogy ha nincs bajuk mert nekem az egyik zizeg. Folyamatban van a megoldás csak még nem jöttem rá az igazi indokra. Lassan talán mp3at kéne belőle csinálnom és körbemutogatni az ismerősőknek hátha lesz valami használható ötlet............ -
MontyCrew
senior tag
válasz
Razermazer #45664 üzenetére
Megvan még az a radi tartó állványod?
-
blasko92
őstag
válasz
Razermazer #45664 üzenetére
Ejj de ügyi vagy
Látom nem unatkoztál a hétvégén
De amúgy jó lett nagyon.
Van valami észrevehető hőfokokban, vagy csak "hangzavarban"? -
Razermazer
őstag
No csak elkészültem a héten nekifeküdtem a mora 2 4*18-as átalakításának szerintem jól sikerült[link] Dremel forever
Mondjuk az anyag egy kicsit vastag volt, de így legalább nem hajlik rezonál 2.5mm-es alulemez, a lábak is abból vannak hidegalakítással, szó szerint kint a -10-be hajlítgattam a satunál.
-
válasz
blasko92 #45652 üzenetére
A 90-es nálam nem azért van mert kell, hanem mert forgatható ami nagyon jó a radi elhelyezésekor + mivel picit szűkebb a csati így kézzel rombolás nélkül levehető róla a cső (16/10). Ez a többi egyenes vastagabb csatiról nem mondható el, próbáltam és lilult a fejem de le nem jött csak ollóval.
Más: Rendkívül érdekes mennyire jó hatással van a CPU-ra a víz. Ott indul, hogy x beállításon később döglik meg mint levegővel. Most egy pofátlanul alacsony fesszel próbálkozok egy magasabb órajelen és eddig jó, régen ezen el sem indult. Gond viszont van. A víz lassan bemelegszik és hiába szűnik meg a teher ha nem hűl le a cpu erre a ~23 fokos idle hőfokra, ezzel együtt pedig egy linx alatt magasabb hőfokon is jár ha újra nekirugaszkodom, igaz így is legalább 15 fok mínuszban vagyok. Nagyon nehezen hűl vissza. Jól érzem, hogy kevés a radi?
-
sg22
senior tag
válasz
HollyBoni #45654 üzenetére
enis ezt hittem. de havonta kilehet adni 10-kt erre arra, összelehet gyűjtögetni
blask92 egyelőre hagyom, nem használom ki. már nem is játszok, csak netezek meg dolgozom vele (nem erőigényes). crosshair v lapot is adom el. csak porosodnak itt nálam és vesztik az értéküket. majd ha lesz kedvem újra épitek egy rendszert
egy mugen 2 kaliberu hutovel is minimál zajjal elviszi a procit -
GNKING
tag
-
blasko92
őstag
válasz
Kolondrum #45648 üzenetére
Boltban annyi, de itt apróban olcsón mennek az ilyenek
90 fokos csatikra nem mindig van szükség, nálam pl egy sincs.
Persze, lehet építeni rendszer 200k-ból is, de ha valakinek megfelelnek a használt cuccok is, akkor 30-50-ből is ki lehet hoznisg22
befejezed a vizet?
TXT én egyből a fekete masterkleer csőre gondoltam
de lehet más fajta fekete cső is.
A pumpa pedig egy Laing D5 Bitspower tetővel+plexi tartály -
blasko92
őstag
válasz
HollyBoni #45643 üzenetére
Sajnos a víz az nem egy olcsó "mulatság"
De ha van időd, akkor úgy simán lehet építeni egy rendszert, mert egyik hónapban megveszed ezt, a másikban azt.Én elhatároztam, hogy márpedig összehozok egy rendszert, és megszállottan PH-ztam (rajtam is maradt ez a függőség
), sprórolgattam, azt' készen lett
-
HollyBoni
veterán
válasz
planbmokus #45644 üzenetére
Alpenföhn Sella-t fogok venni,azért kösz.
Csak ez fér el a házamban sajnos,ezért is gondolkodtam vízhűtésben.
-
blasko92
őstag
válasz
HollyBoni #45640 üzenetére
10W-os DDC megfelelő lenne. A 18W-os verzióhoz képest halkabb/kevésbé melegszik/a teljesítménye nem sokkal kisebb. Igen, állvánnyal (ha van megfelelő, ha nincs akkor lehet csináltatni olcsón) el tudod helyezni a házon kívül is. Ha kifér a cső azon a résen, akkor megoldható. 20k-ból szerintem nem jönne ki, max egy Corsair H... kompakt rendszer, viszont ez nem bővíthető (igazából bővíthető moddolással, ahogy itt PH-n páran már csinálták), és ezt a rendszer mindenképpen a házon belül tudod csak elhelyezni. Az, hogy egy alap prociblokk mennyibe kerül eléggé változó. Én a T56-os blokkomtól 3k-ért váltam meg, de most apróban nem nagyon látok ilyen árban.
Amúgy 20k-ért már egy nagyon nagyon tuti léghűtőt vehetsz, ami fel veheti a versenyt egy olcsóbb vízhűtéssel, akár verheti is.
És igen, a házba mindenképpen fog még kelleni venti, hogy átszellőztesd a többi hardvert/alaplap, vga....planbmokus fehér hűtőfolyadékot nem hiszem, hogy lehet kapni. Akkor szokott befehéredni, amikor az átlátszó lötyi felhabosodik a levegős rendszerben
Használj fehér csövet, az is megteszi -
HollyBoni
veterán
válasz
blasko92 #45639 üzenetére
DDC lenne a pumpa?
Bocs,de nagyon amatőr vagyok a témában. 20k-ból ki lehetne hozni az egészet,vagy az nagyon kevés? Gép mellé egy álvánnyal bármelyik radit ki lehet rakni,nem?
Lehet nagyon hülye ötlet,nem tudom. Arra gondoltam itt ki lehetne vezetni a csöveket:
[link]Nem használok hátlapot,és elég nagy hely van még a csatik mellett. Ez vajon lehetséges lenne?
Illetve egy tök alap blokk a CPU-ra mennyi lenne kb?
-
blasko92
őstag
válasz
planbmokus #45633 üzenetére
Hát azért ne szálljon el veled a ló
És a kedved se szegje
Nem egy olcsó dolog a vízhűtés. Bruttó vagy nettó összegben van neked kikötve az az 50-55 ezres keret?
TXT az egy UV aktív fekete Masterkleer cső. Todynál van is olyan.
Pumpa tartály kombónál mire gondolsz? Tartály-pumpa egyben? Vagy, hogy milyen pumpát és tartályt vegyél? Tartály a te választásod, hogy cső tartály, vagy pedig 5,25" helyre beszerelhető. Pumpából DDC vagy D5. A DDC-hez ajánlott valami tuning tető, hogy csendesebb legyen, és ennek a pumpának nagyon jó is a teljesítménye, azzal mindenki meg van elégedve, max a hangjával nem. D5 nagyon halk tud lenni kisebb fokozaton, viszont nagy ellenállású rendszerben nem teljesít olyan jól, mint a DDC.HollyBoni 45 mm vastag tripla radik olyan 10-15k között szoktak itt elkelni, most is vannak (volt itt apróban egy extrém 60mm vastag is, lehet még fent van), vagy ha házon kívüli megoldás is megfelelne, akkor mora radiátor (van apróban nagyon kedvező áron). DDC-ket 3-5k körül lehet találni, jobb esetben van hozzá tuning tető is. Vagy pedig D5, ha halk pumpát szeretnél, ez jóval drágább, 15-20k körül mozog gyári réztetővel. Nézel hozzá csatlakozókat, csöveket, egy tartályt, és kész is a rendszer. De mondom, figyelmesen kell lapozgatni a vízhűtés aprót, és igazi kincsekre lehet rábukkanni, nagyon jó árban
(linkelgetni itt nem akarok....)
-
planbmokus
senior tag
válasz
MontyCrew #45634 üzenetére
Nem megy, csak most elkezdtem Hardverkernél listából összeválogatni ugyanezta szettet, 58 ezernél járok, s még nincs paszta, csatik, ventik, meg kitudja mifenék
Azért jött be ez az EK mert ha jól figyeltem csak egy flakon desztvíz kell azt ereszd el a hajam?
Aztán ahogy ismerem magam, szépen lassan úgyis átalakulna a szett.
Már szemeztem is az alaplapi blokkokkal, 30K -
HollyBoni
veterán
válasz
blasko92 #45632 üzenetére
Használt nyugodtan jöhet. Nem tudom mennyi lenne a keret,mennyiből jönne ki? Egyenlőre csak a procit akarnám hűteni,semmi mást. Később bővíteném szerintem.
Bár mostani VGA hűtése nem rossz. Bár ha a VGA-t nem vizezném,akkor még a házba kéne venti ami kiviszi a hőt,nem?
Lehet egy nagy radi még passzívan is elvinné ezt a csodát,1,84V-on megy most gyári ventivel,és 66fokig melegedik fel játék közben,prime alatt 69.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
planbmokus #45633 üzenetére
ne menjen!
apránként, ne akarj mindent egyszerre
-
blasko92
őstag
válasz
planbmokus #45629 üzenetére
Nincs semmi ördöngős az összeszerelésében. Én mondjuk az első rendszerem összeszerelésével elszórakoztam pár órát, mire mindent felszereltem, és megterveztem a csövezést/ledaraboltam a csöveket.
Kis modding az mindig jól jön
Ha neked megfelel a plexis blokk, akkor nincs semmi gond
Amúgy azt már megnézted, hogyha magadnak állítod össze az alkatrészeket akkor mennyi lenne?TXT a csöveknél a falvastagságot és a rugalmasságot kell igazából nézni, hogy szép íveket is csinálhass a cső összelapulása nélkül. Ha HF rendszert építesz, akkor a 16/10-es cső tökéletes. Ehhez kapni hollandis csatlakozókat is, vagy hagyományos csatlakozókat használsz, és valamilyen bilinccsel biztosítod.
HollyBoni akkor csak a procit akarod vizezni? Új vagy használt alkatrészek kellenek? Mennyi a rá kiszabott keret? Később szeretnéd-e bővíteni? Az már világos, hogy a tuning lehetőség és a halkítás a cél. Ha nem annyira sürgős, akkor innen apróból is össze lehet vadászni hozzá az alkatrészeket (mindig figyelni kell, és a legjobb üzletekre lecsapni [nekem így van a proci és a vga vizezve tripla radival 30-35k-ból
] )
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Nagyon amatőr vagyok még a vízhűtés dologban. A gépem az adatlapomon,a proci később cserélve lesz egy i5-760-ra. Nagyon zavar a gépem hangja,pedig 1200rpm-es halk Coolink ventiket használok. A VGA Twin Frozr II hűtésű,ennek nem sok hangja van alapon. A CPU hűtő gyári. Szóval a kérdésem az lenne,hogy erre a rendszerre mennyi lenne összedobni egy vízhűtést? Először csak a CPU-ra kéne. Nem valami melegedős típus,alap hűtővel megy 3800mhz-et,persze ha lenne alatta egy jobb hűtő akkor húznám tovább is. A házat is valószínűleg cserélni fogom,most egy mATX kuckóm van.
-
TXT
őstag
Csövek kapcsán van különbség? Milyet érdemes választani? Jobb a nagyobb keresztmetszet vagy épp ez a rosszabb? Van, amit érdemes figyelembe venni?
Elore is koszi. -
planbmokus
senior tag
válasz
blasko92 #45627 üzenetére
CM STORM Sniper ház, felső 20-as venti ki, radi be, 2x120 meg kívülről a vázra, de valószínű, hogy kicsit meg is lesz vágva a felső lap, hogy csökkenjen a szélzaj.
Kis modding is lesz, hogy legyen mindennek helye
Amúgy bringaboltban dolgoztam évekig, pl hidraulikus tárcsafékeknél találkoztam párszor ilyen plexi és/vagy műanyag vs fém csatlakozásokkal. De kb 200-at légtelenítettem életemben és egyszer sem vágtam gallyra semmit
Ott se lett volna olcsó mulatság...Leszedtem .pdf-ben ennek az EK szettnek az üzembehelyezési útmutatóját, nem találtam benne semmi Extrémet, ezért is bátorkodtam
-
imibogyo
veterán
Na mivel nem akarják elvinni a vízhűtésemet, ezért visszatértem.
És mivel csak előre szeretek menni, ezért VGA vásárlás után az is be lesz vizezve. Ha már nem viszik el a rendszert, akkor legalább fejlesztem. -
blasko92
őstag
válasz
planbmokus #45626 üzenetére
Persze, hogy előny, hogy nem vagy barbár
Nem is ezt akartam mondani.
Hanem azt, hogy a plexi az acetálhoz/rézhez képest sokkal kényesebb.
Valamint hallani a plexi elöregedéséről is, és hogy magától repedezik.Amúgy hol szeretnéd elhelyezni a radiátort? A házon belül?
-
blasko92
őstag
válasz
planbmokus #45623 üzenetére
Nagyon jó termékeket gyárt az EK
Minőségi megbízható cuccok.
A plexivel az a baj, hogy tudni kell vele bánni. Pont most valamelyik nap az egyik kollégának a plexi tartálya tört szét. Ha picit jobban meghúzod a csatlakozót a plexiben, máris elreped, kiszakad a menet stb.... -
planbmokus
senior tag
válasz
planbmokus #45623 üzenetére
Ez volt az XSPC amit néztem.
De az a baj, hogy nem tudnám hova tenni a tartályt, mert nem lesz szabad 5"25-ös helyem neki.
Így vagy a H100 vagy az EK játszana.
Vagy ha valakinek van valami tippje, akkor szívesen várok ötleteket.
Mindenképpen új kell a számla végett (kapok érte pénzt). -
planbmokus
senior tag
válasz
blasko92 #45622 üzenetére
Is-is.
Meg unom ezt a behemót dög Frio-t, nem egy leányálom miatta a takarítás.
Olyan 50-55 lenne a keret.Amúgy csak a plexi blokk miatt kényes az a szett, vagy esetleg más gyenge része is van?
Ahért is tetszik, mert egységes és már sok helyen láttam az EK cuccokat, sok oldalon látni a plexis blokkokat is, és lát (szólag egyben vannak -
blasko92
őstag
válasz
planbmokus #45618 üzenetére
Ha magadnak válogatod össze a dolgokat, esetleg innen apróból, akkor ebből az árból lehet, hogy még jobb rendszert is össze tudnál rakni.
Csak kérdés, hogy neked jó-e használt cucc, valamint hogy mennyi a max keret rá.
Miért szeretnél vizet? Csendesíteni? Tuning miatt nagyobb hűtés? Esetleg mindkettő? -
planbmokus
senior tag
És #45620!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Azért nézegettem ezeket, mert kb ez az árkategória, ami most egybe meglenne.
Esetleg láttam még egy XSPC 240-es szettet, ami tetszett, annak fém volt a blokkja. Csak a nevére nem emlékszem.Esetleg még a Corsair H100 volt érdekes, de az ugye nem bővíthető. Bár a kártyát nem akarom vizezni, mert az cserélödik a legtöbbet, és az víz nélkül se olcsó móka..
-
ThodEE
őstag
válasz
Nem erőltetnem a plexis blokkot, sokan törték már el
-
tomic
addikt
válasz
Szerintem jobban jársz ha egyesével veszed meg a dolgokat.
-
planbmokus
senior tag
válasz
planbmokus #45604 üzenetére
Erre valaki egy választ?
Bocsánat, ha zavarok a topicban, csak gondoltam a vizes kérdést a vizes topicban teszem fel. -
apollo12
veterán
Hétfőre érkezik MagiCool Xtreme Triple 360 és 3db ARCTIC F12 PWM ventivel
-
tomic
addikt
Ha jól emlékszem teszt is volt a h60-al.Es nem hozott semmi pluszt egy topp léghűtőnél.
Az igaz hogy ha vízhűtést szeretnél csak a pocidra akkor ez egy olcsó megoldás.Nem tudom hol olvastad ,hogy én azt állítom egy közepes vízhűtéssel felveszi a versenyt ,egy léghűtő.
Tudtommal egy h60 erősen a belepő szintnél van.Ez egy nyitott ablaknál készült.[léghűtéssel]
-
blasko92
őstag
válasz
Kolondrum #45603 üzenetére
Na, akkor ott volt a probléma
Viszont ha nincs paszta, más is megteszisinya85, na az viszont már nem hangzik valami jól. Nézzétek át a pasztát, légtelenítsétek újra. Bár lehet, hogy az a +2 mag tuninggal ennyire befűt. Ismerősöm procija is magfeloldás után sokkalta jobban melegszik.
tomic az biztos, hogy a Corsair vízhűtés H60-tól felfelé kezdődik. A többit a felső kategóriás léghűtések simán verik ár/teljesítmény arányban. Nekem volt H50-esem is, de az ASUS V60 léghűtő verte mind hangban, mind teljesítményben.
-
planbmokus
senior tag
Erről mi a véleményetek?
Az adatlapomon lévő konfigra menne, először csak procira.Pcgear-en ~52000.-ért adják, tetszős szett.
-
kop8
őstag
Szerintem azért jobb mint a léghűtés mert levegővel nem indult csak 5200-on a proci ezzel meg indul 5400-on is
Pedig próbáltam levegővel nyitott ablknál is de nem ment, pedig nem rossz a léghűtésem sem...
A h60 nem a legjobb de egy olcsó léghűtésnél biztos jobb.
De te azt akarod mondani hogy egy nagyon jó léghűtés felveszi a versenyt egy közepes vízhűtéssel
45600 sinya85
Már nem birom követni a hőfokokat amit írsz
Aktív témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Megújult a PROHARDVER!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest