Aktív témák
-
blasko92
őstag
válasz
HollyBoni #45640 üzenetére
10W-os DDC megfelelő lenne. A 18W-os verzióhoz képest halkabb/kevésbé melegszik/a teljesítménye nem sokkal kisebb. Igen, állvánnyal (ha van megfelelő, ha nincs akkor lehet csináltatni olcsón) el tudod helyezni a házon kívül is. Ha kifér a cső azon a résen, akkor megoldható. 20k-ból szerintem nem jönne ki, max egy Corsair H... kompakt rendszer, viszont ez nem bővíthető (igazából bővíthető moddolással, ahogy itt PH-n páran már csinálták), és ezt a rendszer mindenképpen a házon belül tudod csak elhelyezni. Az, hogy egy alap prociblokk mennyibe kerül eléggé változó. Én a T56-os blokkomtól 3k-ért váltam meg, de most apróban nem nagyon látok ilyen árban.
Amúgy 20k-ért már egy nagyon nagyon tuti léghűtőt vehetsz, ami fel veheti a versenyt egy olcsóbb vízhűtéssel, akár verheti is.
És igen, a házba mindenképpen fog még kelleni venti, hogy átszellőztesd a többi hardvert/alaplap, vga....planbmokus fehér hűtőfolyadékot nem hiszem, hogy lehet kapni. Akkor szokott befehéredni, amikor az átlátszó lötyi felhabosodik a levegős rendszerben
Használj fehér csövet, az is megteszi
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest